Сполучливи имитации на маркови парфюми - 3

• 171 838
  • 770
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте,попадали ли сте на сполучлива имитация на Guerlain - La Petite Robe Noir или нещо близко до аромата му?

# 331
Здравейте,попадали ли сте на сполучлива имитация на Guerlain - La Petite Robe Noir или нещо близко до аромата му?

Рефан 320 е точно този.

# 332

Рефан 320 е точно този.
Благодаря!  newsm51

# 333
  • Търновска област
Към allforone .
На  D&P  вносителите /официалните/ не са ли   Ника Мюзик ООД , или  има и други?
Вие от кои вносители си купихте парфюмите?

# 334
  • Там, където ме обичат
Миси, няма нужда да центрираш постовете си.  Peace

# 335
Леле,момичета,взех си Аква 132 по ваша препоръка на Рефан...но нещо не мога да му свикна...Какво да ви кажа...еми мериша си на евтин парфюм...
И както си пиша влиза един колега и ми вика:"много хубаво мерише"
питам:"на какво?"
и той:"на някакъв парфюм".......
Е сега се сбърках...

И аз взех 132, без препоръки, без четене на форума и без споменаване на любимите парфюми. Казах че търся нещо леко и нежно и от всички, които ми предложи този ми допадна най много. Обаче.... нещо не мога да му свикна, има една неприятна нотка  Thinking

# 336
White Rose, без да искам да се повтарям ще кажа, че всички рефански 'парфюми' имат тази нотка...
Неприятно, лепкаво и необяснимо трайно...

# 337
Ако става дума за морската, почти краставична острота в Акуауомън - има я и в оригинала Peace  Рефан са невинни.

# 338
Взех на мъжа ми 251 и е много хубав! И той много си го харесва, и е траен, но не досадно натрапчив. Взех най малките шишенца и за мен и за него за да ги пробваме, той ще повтори със същия, аз ще сменя малко другия път  Grinning

# 339
Към allforone .
На  D&P  вносителите /официалните/ не са ли   Ника Мюзик ООД , или  има и други?
Вие от кои вносители си купихте парфюмите?

Ника мюзик зареждат магазина на бул. Македония 10. Преди си взимах от магазина на Графа, където зарежда друга фирма и много влошиха качеството.

Доколкото знам и другите магазини, които имат в страната- Бургас, Пловдив, Видин, Пазарджик също се зареждат от Ника мюзик, видях го на последните им рекламни брошури.

# 340
Здравейте. Скоро не съм писала.

Сега съм на вълна ''D&P'', но ги купувам само от магазина на бул. Македония 10.

Последно ползвам Черната орхидея на Том Форд, Angel и Alien на Thiery Mughler.

И от трите съм изключително доволна като трайност и близост до оригинала.

Преди бях голяма привърженичка на тези парфюми, после се разочаровах, но сега отново съм доволна.
Страхотни са тези и аз си ги заредих  Hug

# 341
Аз си взех 174 на Рефан, Аквауоман на Роша. Не познавам оригинала, но ми хареса описанието му и тук много хвалихте рефанския, че реших да си го взема. Грам, ама грам не ми харесва. Sick Дори не мога да определя на какво точно мирише, освен на евтино. Сега като се замисля май само 126 Императрицата и 155 be delicious fresh blossom харесвам от рефанските.

# 342

Здравейте,дами! Някоя от вас пазарувала ли е от магазина на БАРГЕЛЛО,на бул."Витоша"55 ? Интересува ме каква е цената на парфюмите там и за колко мл.?

# 343

Здравейте,дами! Някоя от вас пазарувала ли е от магазина на БАРГЕЛЛО,на бул."Витоша"55 ? Интересува ме каква е цената на парфюмите там и за колко мл.?

Този магазин го няма може би вече повече от година. Не съм чувала и на друго място в София да се предлага ''Баргело''.

# 344
Здравейте. Скоро не съм писала.

Сега съм на вълна ''D&P'', но ги купувам само от магазина на бул. Македония 10.

Последно ползвам Черната орхидея на Том Форд, Angel и Alien на Thiery Mughler.

И от трите съм изключително доволна като трайност и близост до оригинала.

Преди бях голяма привърженичка на тези парфюми, после се разочаровах, но сега отново съм доволна.
Страхотни са тези и аз си ги заредих  Hug

Радвам се, че са ти харесали!

Кои точно си взе. Ако искаш, ни сподели впечатленията си. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт