Сполучливи имитации на маркови парфюми - 3

• 171 681
  • 770
  •   1
Отговори
# 405
Аз да споделя взех си на Рефан :Диор Адикт и Т.Мюглер Алиен...емии от първият съм доволна..но Алиена много не траен ми се вижда!!Хем сложих допълнителни капки  Rolling Eyes

# 406
  • Търновска област
Здравейте. Heart  cheers
Аз си взех това  CHLOE CHLOE + балсама за тяло.
Парфюма е много траен , доволна съм , но ми е тих и нежен някак си , а колко се доближава до ориг., не мога д кажа.
От балсама съм очарована , дълготраен мирис и най- важното попива и не ми мазнее /аз съм със смесена кожа/.

# 407
  • Costa Rica
Отскоро гледам едни имитацийки на  турската фирма BARGELLO, някой дали ги е използвал? Момичето на щанда ми каза, че са много трайни, но все пак ако някой е използвал да пише.
Аз ползвам тяхната версия на Хепи на Клиник. Наистина е много трайна и почти не се отличава от оригинала. Не я пръскам на гола кожа, защото установих, че съм алергична, но аз съм алергична и към обикновен въздух Wink, така че това не е критерий.

Имат и Кристал Ноар, кой питаше?

# 408
  • София
Отскоро гледам едни имитацийки на  турската фирма BARGELLO, някой дали ги е използвал? Момичето на щанда ми каза, че са много трайни, но все пак ако някой е използвал да пише.
Аз ползвам тяхната версия на Хепи на Клиник. Наистина е много трайна и почти не се отличава от оригинала. Не я пръскам на гола кожа, защото установих, че съм алергична, но аз съм алергична и към обикновен въздух Wink, така че това не е критерий.

Аз питах  bouquet А има ли някъде магазини в София,където мога да ги помириша?

# 409
  • Варна
Здравейте. Heart  cheers
Парфюма е много траен , доволна съм , но ми е тих и нежен някак си , а колко се доближава до ориг., не мога д кажа.
От балсама съм очарована , дълготраен мирис и най- важното попива и не ми мазнее /аз съм със смесена кожа/.

На коя марка са? Ползвам рефанския парфюм и много го харесвам,но балсам не съм виждала техен.

# 410
Отскоро гледам едни имитацийки на  турската фирма BARGELLO, някой дали ги е използвал? Момичето на щанда ми каза, че са много трайни, но все пак ако някой е използвал да пише.

Аз питах  bouquet А има ли някъде магазини в София,където мога да ги помириша?

Здравейте! От къде ги вземате тези BARGELLO? Аз имах един подарък ми беше,но свърши Cry newsm7.Искам да си взема пак,затова питам.Имат ли магазин в София?  bouquet

# 411
Малко по-назад пишеше, че нов магазин на Bargello има в Мола в Студ. град. Проверете там.

# 412
Здравейте

Можете ли да ми препоръчате имитация на Alien или Angel на Т. Мюглер? Или нещо сходно? И да попитам, тези Мууд-чета, за които пишете, къде могат да се намерят? Не съм ги виждала, както и тези Зак Зодиак.

Препоръчвам репликите и на двата на парфюма на D&P. Изключително трайни и близки до оригинала, особено Angel-а няма измирисване.

Резервният вариант е да си ги вземеш от Рефан, където отново ги има и двата и никак не са лоши, но не са от класата на D&P.

# 413
Мерси

D&P Perfumum - за тази марка ли става въпрос? Понеже намерих сайта им и излиза някакъв списък с кодове и имена на парфюми, но не пише кой на кой оригинал отговаря?

# 414
  • Търновска област
Здравейте. Heart  cheers

На коя марка са? Ползвам рефанския парфюм и много го харесвам,но балсам не съм виждала техен.

На  Заг Зодиак са ,  но в интерес на истината съм по доволна от парф. балсам отколкото от парфюма.
Парфюмчето като се напръскам и много бързо утихва , нежно е някак си и затова не съм доволна    ,  но пък  ми трае дълго , при мен поне  е така.

# 415
Мерси

D&P Perfumum - за тази марка ли става въпрос? Понеже намерих сайта им и излиза някакъв списък с кодове и имена на парфюми, но не пише кой на кой оригинал отговаря?

Да, не пише в сайта им кой парфюм на кой оригинален отговаря, доколкото знам им е забранено. В магазина им, ще Ви кажат.

# 416
Малко по-назад пишеше, че нов магазин на Bargello има в Мола в Студ. град. Проверете там.
Някой ходил ли е там?Интересува ме цената на парфюмите там. newsm78 Rolling Eyes

# 417
А има ли някаква сполучлива имитация на Долче и Габана Pour Femme?  Rolling Eyes

# 418
Привет момичета Hug
Мога ли да видя от някъде имитации на кои парфюми предлага Рефан? Търся Prada - Infusion D'iris. Моля за мнение за него ако сте ползвали имитация /и колко капки на колко мл се слага  Embarassed/

# 419
Привет момичета Hug
Мога ли да видя от някъде имитации на кои парфюми предлага Рефан? Търся Prada - Infusion D'iris. Моля за мнение за него ако сте ползвали имитация /и колко капки на колко мл се слага  Embarassed/
Нямат го.A иначе,когато си наливам 30 мл.-30 капки,това е най-добрият вариант. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт