Сполучливи имитации на маркови парфюми - 3

• 171 664
  • 770
  •   1
Отговори
# 435
126 номер, Императрицата на Долче и Габана,
И аз се бях насочила към този,много го хвалеха тук,но по-сладникав парфюм не бях помирисвала,категорично се отказах от него.
Преди това ползвах Аква на Мисони-супер траен.Сега си взех Каролина Херера-не е толкова траех като Аква-та,но аромата ми допада повече.Затова питах за номерациите,защото си бях записала номер 76,но се оказа,че Каролината е под друг номер...
126 при мен е много траен,лек и нежен аромат за лятото. Joy

# 436
Кажете няколко думи за РЕФАН 404,за подарък е. newsm78  bouquet
Toва е Terre d'Hermes, и е супер специфичен аромат - woody spisy, не се харесва от раз на повечето мъже, но разносят ли го - не го сменят за нищо Simple Smile

Както решиш,но не е трудно преди да бъде налято пред теб да е разредено с спирт. #Crazy newsm78
А в капсулованите може да е налято всичко, вкл. спирт и разни други знайни и незнайни съставки Sunglasses

Коментирали сме много в темата, за капсулованите и наливните рефански парфюми, може да прочетете Peace

п.п. Императрицата е с връхни нотки ДИНЯ, няма как да не е сладникъв, и е един от най-продаваните рефански парфюми. Демек е масовка, както и Lady Million, Bright Crystal ..

# 437
Кажете няколко думи за РЕФАН 404,за подарък е. newsm78  bouquet
Toва е Terre d'Hermes, и е супер специфичен аромат - woody spisy, не се харесва от раз на повечето мъже, но разносят ли го - не го сменят за нищо Simple Smile

С 2 думи за подарък става.  bouquet

Както решиш,но не е трудно преди да бъде налято пред теб да е разредено с спирт. #Crazy newsm78
А в капсулованите може да е налято всичко, вкл. спирт и разни други знайни и незнайни съставки Sunglasses

Коментирали сме много в темата, за капсулованите и наливните рефански парфюми, може да прочетете Peace

п.п. Императрицата е с връхни нотки ДИНЯ, няма как да не е сладникъв, и е един от най-продаваните рефански парфюми. Демек е масовка, както и Lady Million, Bright Crystal ..

# 438
здравейте! Бихте ли ми казали сполучливи имитации на BLV na Бълх=гари; PRemier jour; Омниа Кристалин?

# 439
Съжалявам, че се повтарям, но има ли сполучлива имитация на Долче и Габана Pour Femme?

# 440
Момичета, има ли отзиви за Заг Зодиак? Има ли в интернет списък с номерата? Как им вървят горе-долу цените?

# 441

Преди това ползвах Аква на Мисони-супер траен.Сега си взех Каролина Херера-не е толкова траех като Аква-та,но аромата ми допада повече.Затова питах за номерациите,защото си бях записала номер 76,но се оказа,че Каролината е под друг номер...

Кой номер е Аквата всъщност?

# 442

Кой номер е Аквата всъщност?
132  ACQUA/MISSONI

# 443
  • Пловдив
Момичета, има ли отзиви за Заг Зодиак? Има ли в интернет списък с номерата? Как им вървят горе-долу цените?
Парфюмите са трайни, а имат някой, които примерно в Рефан ги нямат. Цените са същите като в Рефан мисля, една приятелки ползва от Заг Зодиак, та някой път ходя с нея като си пълни и й взимат около 8лв. май за 50мл.  newsm78

# 444
  • Пловдив
Аз лично съм фен на парфюмите на Заг Зодиак. Каквото съм си взимала тяхно все съм била доволна. Падам си по леките и нежни цветни миризми, които дори като оригинали не са от най трайните. А техните се оказваха доста трайни и се забелязват от околните. Списък не знам да има, но на сайта им има търсачка кой е номера на имитацията на търсения от теб оригинал. А във магазина им в нашия град раздават и списъци на всеки който поиска. И наистина имат имитации на доста неща които другите не произвеждат. С две думи - препоръчвам ги смело. Simple Smile

# 445
Момичета, на D&P знаете ли кой номер е Ricci Ricci ? Някой ползвал ли го е, заслужава ли си изобщо да го купувам? newsm78

# 446
Да не остана по-назад и аз  Grinning взех си 192 на Рефан от ЦУМ - Lady Million на Pacco Rabanne. Не съм имала оригиналния аромат, само съм го помирисвала, и според мен са си го докарали хората  Simple Smile за трайност мога да кажа, че около 4-5 часа си го усещам на себе си(аромата си е тежичък), по-нататък не знам, но и толкова да са, аз обичам да си се фундаря 2-3 пъти на ден  Crazy от самия аромат съм си доволна, начесах си крастата...

# 447
За почитателките на парфюма Nina на Nina Ricci (този) мога да похваля имитацията му на Галерия Tiny.Аз го взех от Кауфланд за около 7-8 лв.,100 милилитра е.Не е съвсем точния аромат,но доста се доближава и ми е добре за ежедневието Crazy.За по-специални случаи-оригинала Mr. Green

# 448
  • Somewhere far away
За почитателките на парфюма Nina на Nina Ricci (този) мога да похваля имитацията му на Галерия Tiny.Аз го взех от Кауфланд за около 7-8 лв.,100 милилитра е.Не е съвсем точния аромат,но доста се доближава и ми е добре за ежедневието Crazy.За по-специални случаи-оригинала Mr. Green
А траен ли е ?

# 449
А траен ли е ?

Не съм си поставяла за задача да следя колко дълго ще остане аромата,но бих го определила по-скоро като траен.

Общи условия

Активация на акаунт