Сполучливи имитации на маркови парфюми - 3

• 171 627
  • 770
  •   1
Отговори
# 480
Моите фаворити са ISSEY MIYAKE L'EAU D'ISSEY и на DIOR - ADDICT SHINE. Виждала съм ги по бг сайтовете за около 30 лв (100 мл!), но имате ли идея доколко са сполучливи и доколко трайни разбира се...? Благодаря в аванс за помощта  Heart Eyes
Пред "марковите парфюми" от 30лв (което, между другото, е скъпо за този вид "продукт), категорично по-смисленият и по-добър избор са имитациите - Рефан, Зиг Заг, Роксан и пр. В тях поне знаеш, че няма да има нещо, което ще ти съсипе кожата и ще ти докара куп проблеми. Позната получи алергия от подобен евтин "марков парфюм" и я лекува с месеци.
Честно казано, нямам особени претенции какъв ще е самият парфюм, като така или иначе няма да е истинския (около 80 лв беше мисля за 30 мл), но просто това намерих в Гугъл.бг като въведох името на парфюма. А за Рефан и другите имаш предвид наливните ли...където си плащаш за брой капки на концентрат, който се разрежда..? Ако те предлагат имитация на ISSEY MIYAKE, бих го тествала действително, може и да се окажат достоен substitute  Rolling Eyes
Да, за наливните парфюми (дали капсуловани, дали наливни+капки), става дума. Просто не се знае какво са забъркали в състава на "марковите парфюми от 30лв" -  30лв за 100мл крайна цена и то с печалба. А дали ISSEY MIYAKE L'EAU D'ISSEY и DIOR - ADDICT SHINE имат имитации, тук могат да помогнат мацките, които са запознати с асортимента на производителите, предлагащи този тип продукти.
Скрит текст:
Специално за Issey Miyake L'Eau D'Issey - тук е на сравнително добра цена, в сравнение с 30мл за 80лв Wink

# 481
От този сайт Ензо аз редовно пазарувам парфюмите са оригинални 100 %, освен че съм взимала парфюми съм взимала и мостри да опитвам- страхотни са,моята колежка от там отдавна пазарува и мен запали.

# 482
  • Там, където ме обичат
От този сайт Ензо аз редовно пазарувам парфюмите са оригинални 100 %, освен че съм взимала парфюми съм взимала и мостри да опитвам- страхотни са,моята колежка от там отдавна пазарува и мен запали.
За този сайт е писано твърде много в други две теми.
Когато твърдите нещо, е добре да уточните, че е ваше мнение. Peace

# 483
За този сайт е писано твърде много в други две теми.
Когато твърдите нещо, е добре да уточните, че е ваше мнение. Peace
защо, има някакви различни мнения ли? Аз съм чела само положителни отговори затова си и позволих категорично да се изкажа.И за да се обоснова навсякъде,дори и в чуждите сайтове може да попаднеш понякога на менте,никога не си застрахован.

# 484
защо, има някакви различни мнения ли? Аз съм чела само положителни отговори затова си и позволих категорично да се изкажа.И за да се обоснова навсякъде,дори и в чуждите сайтове може да попаднеш понякога на менте,никога не си застрахован.
За Enzo ли си чела само положителни мнения? Това е сайтът, за който има най-много съмнения относно оригиналността на парфюмите. Има много доволни, но и такива, които са получили откровени ментета.

# 485
ами сега след като ми казаха да не се изказвам общо се порових повече и се натъкнах на отделни теми дори,на които не бях попадала. И след като почетох си останах с предишния извод и с това че все пак българина си остава една подозрителна душица-несигурността в държавата го е направила така, че не може на нещо да се израдва като хората,щом е нещо по-хубаво и евтино от останалото значи е подозрително.Нещата са си от складове в Чехия и т.к. баща ми е бизнесмен който се занимава със съвсем други неща,но на този принцип - намира места по света където е по евтино поради някаква причина и кара стоката там където се търси и се продава по-скъпо,но е евтино в сравнение с друга такава да речем.На принципа на оборота се работи като в чужбина.Печели се от брой продадени неща а не от цената й.Във отделната тема за Ензо намерих тук таме отрицателни,но в темите за български сайтове за пазаруване на парфюми нямаше,поне аз не съм попадала,а само на положителни.Предпочитам от там оригинален,отколкото на Рефан боклуците-тази година 3 парфюма бях си взела още веднъж да дам шанс на Рефан и трите ги подарих- силен дъх на Рефан.

# 486
Във отделната тема за Ензо намерих тук таме отрицателни,но в темите за български сайтове за пазаруване на парфюми нямаше,поне аз не съм попадала,а само на положителни.Предпочитам от там оригинален,отколкото на Рефан боклуците-тази година 3 парфюма бях си взела още веднъж да дам шанс на Рефан и трите ги подарих- силен дъх на Рефан.

newsm10 Не съм попадала на нищо свястно от Рефан, говоря за 'парфюмите' им. Като направих равносметка, установих, че съм дала поне 7 пъти по 10лв за техни имитации, с които 70лв можех да си взема парфюм от Енцо, например..

# 487

N-4 е този парфюм. Аз си го взех преди десетина дни. Мога да кажа, че трайността е отлична и ароматът е много добър. Не съм мирисала обаче никога оригинала, за да кажа колко се доближава.

Благодаря за отговора! А как си ги купувате, те наливни ли са или са капсуловани... нещо не ми е ясно... видях, че една съфорумка си ги купува от магазин на бул. Македония 10. Аз имам оригинала на парфюма и ми се иска да пробвам как мирише имитацията. После ще дам отзиви  Grinning

# 488

N-4 е този парфюм. Аз си го взех преди десетина дни. Мога да кажа, че трайността е отлична и ароматът е много добър. Не съм мирисала обаче никога оригинала, за да кажа колко се доближава.

Благодаря за отговора! А как си ги купувате, те наливни ли са или са капсуловани... нещо не ми е ясно... видях, че една съфорумка си ги купува от магазин на бул. Македония 10. Аз имам оригинала на парфюма и ми се иска да пробвам как мирише имитацията. После ще дам отзиви  Grinning

Аз съм тази съфорумка, която си ги купува от там. Simple Smile
Не са наливни, готови са си. 50мл за 21лв.  Моят съвет е да отидеш на място в магазина бул. Македония десет, там имат тестери и пръскат от всичко...Та...отиди и си пръсни- виж как ще се развие върху кожата ти, колко ти е траен и тогава евентуално си вземи. Аз поне вече така правя.

Препоръчвам не за първи път, защото там продавачката е страхотна, а от магазина на Графа съм писала многократно как съм попадала неведнъж на разредени парфюми.

# 489
Да се похваля и че открих още една имитация на D&P, от която съм много доволна. Това е ''Dune'' на Диор. Изключителна трайност и наситеност. Има ''облак'', както казват някои любителки на парфюмите през целия ден.

Преди много години съм имала оригинала и мисля че копието е много добро.

Доволна съм много и от RICHI RICH, но Dune е доста по-силен и по-близък до ароматите, които аз харесвам.

Взех за едната ми снаха Fantasy- Bristhey Spears. Ако някой го харесва- страшно траен е. Иначе за моя вкус е прекалено бонбонест.

Някоя съфорумка да има пресни впечатления от парфюмите на Aйфел, които сега се предлагали в магазин в базара на Овча Купел. Видях им в интернет списъка с аромати, има доста, които харесвам и които дори вече и като оригинал не могат да се намерят. Ще се радвам, ако някой сподели мнение.

# 490
Да се похваля и че открих още една имитация на D&P, от която съм много доволна. Това е ''Dune'' на Диор. Изключителна трайност и наситеност. Има ''облак'', както казват някои любителки на парфюмите през целия ден.

Преди много години съм имала оригинала и мисля че копието е много добро.

Доволна съм много и от RICHI RICH, но Dune е доста по-силен и по-близък до ароматите, които аз харесвам.

Взех за едната ми снаха Fantasy- Bristhey Spears. Ако някой го харесва- страшно траен е. Иначе за моя вкус е прекалено бонбонест.

Някоя съфорумка да има пресни впечатления от парфюмите на Aйфел, които сега се предлагали в магазин в базара на Овча Купел. Видях им в интернет списъка с аромати, има доста, които харесвам и които дори вече и като оригинал не могат да се намерят. Ще се радвам, ако някой сподели мнение.
Айфел ми харесват,трайни са и са на добра цена 50мл.-10лв.За мен си взех BRIGHT CRISTAL,а за сина ми HERMES.Той също е доволен.

# 491
А Bright crystal доближава ли се до оригинала?

# 492
  • Варна
Във отделната тема за Ензо намерих тук таме отрицателни,но в темите за български сайтове за пазаруване на парфюми нямаше,поне аз не съм попадала,а само на положителни.Предпочитам от там оригинален,отколкото на Рефан боклуците-тази година 3 парфюма бях си взела още веднъж да дам шанс на Рефан и трите ги подарих- силен дъх на Рефан.

newsm10 Не съм попадала на нищо свястно от Рефан, говоря за 'парфюмите' им. Като направих равносметка, установих, че съм дала поне 7 пъти по 10лв за техни имитации, с които 70лв можех да си взема парфюм от Енцо, например..

Мисля,че темата е точно за сполучливи имитации. Никой не те задължава да купуваш "боклуците" които ние харесваме. Пазарувай си от Енцо и бъди щастлива. Тук темата е за друго.

# 493
А Bright crystal доближава ли се до оригинала?

Според мен да,това е една успешна имитация. Simple Smile

# 494
  • София
А Дюн на Диор и Ричи Рич леки ли са или тежки?

Общи условия

Активация на акаунт