Сполучливи имитации на маркови парфюми - 3

• 171 539
  • 770
  •   1
Отговори
# 645
  • In The Middle Of Nowhere
За Жасмин ноар- много добро. И като трайност и като аромат. За мен лично е много сполучлива имитация.

мерси за мнението! Simple Smile

# 646
  • София
В сайта refanshop.bg са сложили много интересна снимка-табличка
Скрит текст:

# 647
Интересува ме имитацията на Chloe love на Барджело добра ли е? А също и на Клиник Хепи?  Hug

# 648
  • София
Интересува ме имитацията на Chloe love на Барджело добра ли е? А също и на Клиник Хепи?  Hug
Точно за тези два парфюма нищо не мога да ти кажа, но досега не съм попадала на техен парфюм който да се различава от оригинала. Сутрин като се напръскам и до вечерта се усеща. Умирам от кеф когато разпознаят парфюма. Мъжките имитации са също много добри. Сравнявала съм аромат на 212 VIP едно към едно.

# 649
Момичета, а как са DP? Една колежка ми каза за  тях, ползва ги...ми цял ден я усещам и дори се разпознават...

# 650
  • София
Ходих до Рефан, за да си налая парфюм. Попитах за капки и ми казаха, че слагали до 50, и токова си сложих.
А, ако се сложат примерно 100, какво ще стане? Защо не слагат по-повече?
Да попитам - къде Рефан продават наливни парфюми, че все попадам на капсуловани?

В две заврени магазинчета до нас  Mr. Green
Какво ти трябва?

# 651
Очарована съм от имитацията на ЗАГ ЗОДИАК на Животът е прекрасен на Ланком.

Моля Ви, помагайте, не мога да намеря Тобако Ванил наливно на Рефан никъде! Да не са го спрели?

# 652
  • Deutschland
В отговор на мое запитване към Виан пърфект за техните реплики, получих това

Здравейте!Благодарим, Ви  за топлите думи!Много се радваме,че харесвате продуктите ни и им се доверявате!
"Reversible"  е реплика на "Very Irresisteble" на Givenchy
"Madam Co" e реплика на " Coco Mademoiselle" на Chanel
 "Perfect Blue" е реплика на "Light Blue" на Dolce i Gabana
"J'D"  -"J'adore" на Dior
 "Paris Story"  - "Love in Paris" на Nina Ricci
"Rich  " - " Rush" на Gucci

Това е фирмата която е известна с лаковете си най- вече. Надявам се да съм ви била полезна Peace

# 653
  • Там, където ме обичат
Ходих до Рефан, за да си налая парфюм. Попитах за капки и ми казаха, че слагали до 50, и токова си сложих.
А, ако се сложат примерно 100, какво ще стане? Защо не слагат по-повече?
Да попитам - къде Рефан продават наливни парфюми, че все попадам на капсуловани?

В две заврени магазинчета до нас  Mr. Green
Какво ти трябва?
Имам празно тяхно шишенце от Уоманити, та искам да ми го напълнят и да прибера неупотребяваното шишенце за отливчици.  Mr. Green
Та ще ми трябват указания как да намеря завряните при вас Рефани.

# 654
В отговор на мое запитване към Виан пърфект за техните реплики, получих това

Здравейте!Благодарим, Ви  за топлите думи!Много се радваме,че харесвате продуктите ни и им се доверявате!
"Reversible"  е реплика на "Very Irresisteble" на Givenchy
"Madam Co" e реплика на " Coco Mademoiselle" на Chanel
 "Perfect Blue" е реплика на "Light Blue" на Dolce i Gabana
"J'D"  -"J'adore" на Dior
 "Paris Story"  - "Love in Paris" на Nina Ricci
"Rich  " - " Rush" на Gucci

Това е фирмата която е известна с лаковете си най- вече. Надявам се да съм ви била полезна Peace

Здравейте, може ли да ми кажете къде се продават тези реплики? Аз нещо не съм ги забелязала, а и сайта им нищо не пише.

# 655
Взех си Си на Армани на Заг Зодиак. Вчера следобед се пръснах за последно, а днес сутринта като се събудих беше останал много лек приятен аромат.

Не видях такъв в ZAG Zodiak! Бихте ли написали номера му.

# 656
Мисля, че е 324. Купих го от магазинчето на Княз Борис.

# 657
  • Deutschland
Black Scorpio, купувала съм ги от един магазин за левче в Сандански . В сайта им няма нищо, явно защото нямат богат асортимент от парфюми. Като трайност са повече от добри, като ухание са си едно към едно с оригинала. Цената е 3,20 /  Shocked/....

Снимката е от блога My Beauty Madness. На всички копия, на самата бутилка пише Similar Perfect, а името на репликата е на опаковката....

# 658
Благодаря ти, dpv   bouquet. Напълно непознати са ми и дано дойдат и до София някой ден.

# 659
  • Deutschland
Мога да ти препоръчам да им пишеш и да питаш къде зареждат в София. Не може да ги няма, но къде  Thinking
Имейла е vianperfect@abv.bg

Сега видях и адреса им в София-  жк. Люлин-5 ул. 505 No 1.

Общи условия

Активация на акаунт