Сполучливи имитации на маркови парфюми - 3

• 171 524
  • 770
  •   1
Отговори
# 660
Къде е магазина в Сандански?

# 661
  • Deutschland
Къде е магазина в Сандански?

Писах на лични, но ще звъня и ще питам къде зареждат. Снощи ми писаха че имало и копие на Adict с име ADT и съм страшно навита да си го купя и пробвам.

# 662
Пак едно питане-Armani-Sensi-дали рефан го предлагат и как го определяте newsm78

# 663
Armani Si ли
Аз си го бях купила и нещо не ми допадна, беше нетраен и го подарих...може и да съм случила на кофти партида де, обикновено рефанските са трайни
Иначе не беше икой знае колко близък до оригинала, но то това вече е субективно, поне беше приятно сладникав, ако не друго

# 664
  • Стара Загора
Бихте ли ми препоръчали добра имитация на Yellow diamond-versace .

# 665
Бихте ли ми препоръчали добра имитация на Yellow diamond-versace .

Този за мен е едно към едно - много ми допадат всички имитации на Cote d'Azur
http://beautycosmetic.biz/cote-azur-verse-gold-edt-p-11137.html

Сега си взех имитацията на Calvin Klein Euphoria Crystalline отново съм много доволна Peace

# 666
  • Стара Загора
Благодаря  toniboni ще споделя дали съм доволна Peace.А в кои магазини мога да го намеря?

# 667
Благодаря  toniboni ще споделя дали съм доволна Peace.А в кои магазини мога да го намеря?

Да си призная нямам време за обиколки по магазините и ги поръчвам от нет-а

# 668
  • Deutschland
Зa първи път си взех Роксaн. Беше остaнaлa еднa бройкa и рискувaх. W21 незнaм чие копие е, aромaтa е силен, ориентaлски и трети чaс го усещaм по кожaтa си!

# 669
Зa първи път си взех Роксaн. Беше остaнaлa еднa бройкa и рискувaх. W21 незнaм чие копие е, aромaтa е силен, ориентaлски и трети чaс го усещaм по кожaтa си!
Диор Адикт Peace

# 670
  • Deutschland
Блaгодaря! Не очaквaх дa е толковa тежък. Но пък е трaен Peace

# 671
Dpv, както са писали, това е Диор Адикт Wink
Ще го усещаш и утре, и вдруги ден Laughing
Според мен, имитацията се доближава едно 80%, няма развитие/има си хас/, просто е една плътна ванилова есенция. Но за парите си е ок, просто да се добие представа за Адикт. След едно известно време е трудно/за мен/ да различа оригинала от имитацията Blush

# 672
Аз лично развитие в Диор Адикт не усещам и при оригинала, а когато съм с имитацията колежките веднага го разпознават  Laughing та го причислявам към много добрите имитации, отделно че е и трайничък
Но например при Yellow diamond аз поне в оригинала усещам голямо развитие, което при репликите го няма, или поне не съм открила досега сполучлив

# 673
  • Там, където ме обичат
Аз лично развитие в Диор Адикт не усещам и при оригинала, а когато съм с имитацията колежките веднага го разпознават  Laughing та го причислявам към много добрите имитации, отделно че е и трайничък
Но например при Yellow diamond аз поне в оригинала усещам голямо развитие, което при репликите го няма, или поне не съм открила досега сполучлив
Аз също не намирам развитие в оригинала на Адикт.
Както и преди съм писала, тази имитация на Роксан е една от най-добрите.
Особено за любители на по-тежки аромати.
Включвам и себе си тук.  Wink

# 674
Lost, обърках се, кое разпознават колежките ти, че си с имитацията /а не оригинала/ или това, че си с Адикт? А за развитието- аз в началото усещам плодово-флорални нотки- плътна къпина/малина, малко цитрус и после те залива ванилията. С една дума, по-сложен и многопластов аромат..

Общи условия

Активация на акаунт