Сполучливи имитации на маркови парфюми - 3

• 171 498
  • 770
  •   1
Отговори
# 675
Дами, какви са цените в Барджело?

# 676
  • Бургас
Защо никъде в Бургас не мога да открия на Рефан номер 305,да не би да са го спрели?А така го искам,защото казахте,че е разкошна виолетка

# 677
Здравейте,
веднъж питах тук...не прочетох отговор...Пак ще питам:
за имитациите D&P какво ще кажете? Една колежка ми ги хвали и аз наистина разпознах парфюма, а той бил такъв, а не оригинал. На нея са супер трайни...направо започнах да се чудя защо си харча парите за оригинали... newsm78 Отделно тя казва, че били 1 към 1 с оригиналните, но заради марката са така евтини. С търсачката не намерих да ги обсъждате, а не са за подценяване....някой да сподели впечатления?

# 678
Моля да ми кажете някакво мнения за Bvlagri Aqua. Писах на Рефан да ми препоръчат някой техен парфюм, и те ми казаха, че Bvlgari Aqua, бил доста добър.

# 679
Здравейте, търся този парфюм  на Mercedes-Benz Simple Smile В Rефан, Зак зодиак, Д&П мисля че въобще го нямат. Има сайтове от които мога да го поръчам, но не знам дали са изпитани и дали ще получа оригинален продукт. Можете ли да ми препоръчате някой изпитан сайт за онлайн поръчка или откъде мога да закупя реплика. Благодаря Simple Smile

# 680
Здравейте,
веднъж питах тук...не прочетох отговор...Пак ще питам:
за имитациите D&P какво ще кажете? Една колежка ми ги хвали и аз наистина разпознах парфюма, а той бил такъв, а не оригинал. На нея са супер трайни...направо започнах да се чудя защо си харча парите за оригинали... newsm78 Отделно тя казва, че били 1 към 1 с оригиналните, но заради марката са така евтини. С търсачката не намерих да ги обсъждате, а не са за подценяване....някой да сподели впечатления?

Парфюмите на D&P са повече от страхотни. Писала съм доста и аз и други съфорумки назад в тази тема за тях. Има отзиви. Можеш да разгледаш и да прочетеш.

Аз съм ползвала различни имитации като марки, коментирани тук. Бях голяма фенка и на Рефан, но сега D&P са ми фаворит. Много са силни и трайни и много близки до оригиналите.

Ако решиш да си купуваш ти препоръчвам да отидеш в магазина на бул. Македония 10, аз си взимам от там и качеството е гарантирано. За Магазина на Графа съм предубедена, обяснила съм назад в темата защо, да не се повтарям.

Ако ги пробваш, сподели ни отзивите си. Simple Smile

# 681
  • София
Здравейте,

Извинявам се, че задавам въпроса си тук, но много моля, ако някой знае къде в гр. София има магазин на Рефан с наливна парфюмерия, защото този в галакси трейд център вече го няма.

Благодаря!

# 682
Здравейте,разгледах страницата на D&P,но не разбрах от табличките кой техен парфюм на кой оригинал отговаря.
Аз лично съм ползвала парфюми имитации на турската фирма  Сан Сиро и съм много доволна.
Благодаря.

# 683
Най-добре иди на място, защото списъкът с аналози може изобщо да не е актуален Peace

_Dessi_, в темата за Рефан наскоро споделиха адрес: Красно Село, зад пазара - ул. Дебър.

# 684
  • София
Много ти благодаря,кехлибаровка  Hug

И за де е само спам, искам да кажа, че на refan имитацията на womanity (№ 120) е много сполучлива. Прилична трайност до 4 часа се усеща, предполагам, че с повече капки ще е по-интензивен.  Simple Smile

# 685
На Витошка имат магазин, но е само с бутилирани парфюми ( Рефан)
Иначе за Адикт- когато съм с имитацията, колежките мислят че съм с оригинала и ми правят комплименти  Peace

# 686
Здравейте, дами и честит имен ден на именничките и техните половинки. Да са живи и здрави. Знам, че тук ще намеря отговор на въпроса ми. Има ли сполучлива реплика на Бърбъри Лондон? Купих си една на FM Group, но не е много по джоба ми. Нещо по-бюджетно ако има и разбира се и сполучливо? Благодаря!

# 687
Здравейте,разгледах страницата на D&P,но не разбрах от табличките кой техен парфюм на кой оригинал отговаря.
Аз лично съм ползвала парфюми имитации на турската фирма  Сан Сиро и съм много доволна.
Благодаря.

Може ли линк? Он лайн ли са тия парфюми?

# 688
Mомичета,да похваля 404 на РЕФАН,траен аромат и много хубаво издокаран. Simple Smile

# 689
  • Истанбул
Баргелло имат щанд на входа на Кауфланд -Шумен.Опитах Candy Prada ,Si Armani.И двата са сравнително нови в листатат на фирмата и са доста сполучливи.

Ето ги и номерата и кодовете на ДП парфюмите.http://ecemcix.blogcu.com/dp-parfum-bayan-kodlari/13585602

Общи условия

Активация на акаунт