Сполучливи имитации на маркови парфюми - 3

• 171 483
  • 770
  •   1
Отговори
# 690
ЗДравейте момичета. Днес си взех парфюмче на Барджело-Nina Ricci - Premier Jour си харесах като аромат след дълго чудене. Имате ли впечатления като цяло за Барджело? Мацката в магазина каза, че са доста трайни. Като пробвам моят ще споделя. Приятелят ми си взе на Лакоста зеления. Ами едно към едно е ,защото го има оригинала и затова успяхме да сравним. Simple Smile

# 691
  • Стара Загора
Здравейте искам да споделя впечатления от Cote Azur-Verse Gold.
Поръчах си го по интернет, защото не го намерих по магазините(нямам много време да търся).
Доста съм доволна траен и аромата е като оригиналния PeaceОпределено ще пробвам и други от тази марка.Бях скептична ,защото преди години съм взимала на рефан 2-3 вида -доста несполучливи и сега съм приятно изненадана.

# 692
Някой ползвал ли е от имитациите на Рефан- COOL WATER  на Давидоф?
Това ми е един от любимите парфюми, но сега не мога да си позволя оригинала, та дали е сполучлива репликата?

# 693
Какво ще кажете за Рефан 172 някои ползвал ли го е,споделете отзиви моля. Simple SmileБлагодаря.  bouquet

# 694
Момичета, интересува ме на Барджело Chloe Love добра имитация ли е? Hug

# 695
  • Пловдив
И от мен един глас за рефанския Том Форд  Mr. Green Тобако Ванил.Издържа ми до около 7 часа на кожата, по дрехите и на другия ден се усеща.Много съм доволна. Heart Eyes

# 696
Здравейте,а на някои от така наречените ''нишови парфюми'' срещали ли сте добри имитации? Blush

# 697
Дадоха ми да подуша реплика на L'instant Magic на Guerlain, на Сансиро. Смрад, тежка, задушлива, не знам защо усетих и рефанската нотка.. Специално за Сансиро бях чувала добри отзиви, особено за репликите в писалки, явно съм попаднала на кофти изимитиран парфюм, жалко..
Засега най-доброто попадение ми е на широко коментираното Мудче- Диор Адикт. Сещам се и за Le Parfum на Elie Saab, от Bargello- добър е, имам база за сравнение, понеже ползвам и оригинала.
Какво е нишов парфюм?

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 14:59 от elian

# 698
И от мен един глас за рефанския Том Форд  Mr. Green Тобако Ванил.Издържа ми до около 7 часа на кожата, по дрехите и на другия ден се усеща.Много съм доволна. Heart Eyes

Става ли за лятото, да не е много тежък?
Аз си търся нещо миришещо на мъх, гора, свежест...не знам как да го опиша, а всичко ми мирише на краставица и пъпеш  Mr. Green

# 699
  • Пловдив

Става ли за лятото, да не е много тежък?
Аз си търся нещо миришещо на мъх, гора, свежест...не знам как да го опиша, а всичко ми мирише на краставица и пъпеш  Mr. Green

Тежък е за лятото, няма никаква свежест в него.За хладно и студено време е.Рефан имат една прилична имитация на най-първото Емпорио Армани , номерът е 178, става за ежедневен по-лек аромат, трайността при мен е около 2-3 часа.

# 700
От Барджелото имам чудесни впечатления-от сутрин до вечер мириша, като се изкъпя пак. А са ми казвали от Рефан, че това е показател за качеството на парфюма-дали миришеш повреме на къпане. Едно нещо не мога да си обясня-имам ориганалния Лейди Милиън вече на пришвършване, но с него като се напръскам сутрин и след няколко часа не го усещам.Вечер-съвсем леко се усеща на китките. А е 100% оригинал. А тази имитация на Браджело издържа цял ден аромата. Вие как си го обяснавате? Може би оригиналните поначало не ги правят толкова натрапчиви.

Цитат
Аз си търся нещо миришещо на мъх, гора, свежест...

Аз ако си намеря парфюм ухаещ на гора също ще съм много доволна. Аз харесвам да ми мирише на борчета  Simple Smile

# 701
От Барджелото имам чудесни впечатления-от сутрин до вечер мириша, като се изкъпя пак. А са ми казвали от Рефан, че това е показател за качеството на парфюма-дали миришеш повреме на къпане. Едно нещо не мога да си обясня-имам ориганалния Лейди Милиън вече на пришвършване, но с него като се напръскам сутрин и след няколко часа не го усещам.Вечер-съвсем леко се усеща на китките. А е 100% оригинал. А тази имитация на Браджело издържа цял ден аромата. Вие как си го обяснавате? Може би оригиналните поначало не ги правят толкова натрапчиви.

Цитат
Аз си търся нещо миришещо на мъх, гора, свежест...

Аз ако си намеря парфюм ухаещ на гора също ще съм много доволна. Аз харесвам да ми мирише на борчета  Simple Smile
Пробвай ELVIE на ORIFLAME,на мен ми мирише на гора,свеж е имам и крема за тяло.Доволна съм.

# 702
  • In The Middle Of Nowhere
She wood също го усещам горски, а е и летен. Не е много скъп по сайтовете, но за имитации не знам дали има, може би в Рефан.

# 703
She wood също го усещам горски, а е и летен. Не е много скъп по сайтовете, но за имитации не знам дали има, може би в Рефан.

Ооо, супер, а има ли Не /освен She/.

# 704
От препоръчаните от тук реплики, най- впечатлена съм от Le Parfum на Elie Saab от Bargello. Невероятно женствен и нежен аромат, който запленява. По един начин мирише на косата, по съвсем друг върху кожата- прекрасен е! Понеже съм ползвала само на Bargello   Embarassed, ще се радвам ако го има и при друг производител.

Общи условия

Активация на акаунт