Кралски работи и клюки - 4

• 26 871
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
  • До морето
Айде и аз в новата тема, усещам че малко остана  Rolling Eyes Колко ли вербувани акушерки има?

# 61
И аз смятам, че е родила вече, но се чака процедурата по обявяването.

# 62
Според мен ще е момиче. И не мисля, че ще кажат дори приблизителен час на раждане, надали ще разберем дали е рак или лъв...

# 63
Какво направи таз жена, скоро ще станат 12 часа, откак е в болница.
Аз тръгвам, чак след няколко часа ще мога да следя, а дотогава бебето ще е проплакало.
Или...?  Thinking

# 64
Една друга бременна с клатушкане влезе сега през вратата на болницата Whistling

A one night stay on the Lindo Wing would cost you £6,265 and includes a suite of two rooms (excluding consultant fees).(А една нощ престой на Wing Lindo ще ви струва £ 6,265 и включва пакет от две стаи (с изключение на възнаграждения на консултанти).

# 65
Само аз ли съм прочела още през месец април новината от Двореца ,че бебето ще е  момче Rolling Eyes ooooh!
http://www.vsekiden.com/132925

# 66
  • София
Ако е родила и чакат само някакъв кралски протокол, грях им на душата, да държат хората цял ден на жегата!

# 67
Ако е родила и чакат само някакъв кралски протокол, грях им на душата, да държат хората цял ден на жегата!

Горките репортери само събличат и обличат сака!  ooooh! Joy Joy Joy

# 68
Той Хари е Хенри. Хари му е галеното.

Щом и носят лаптоп може би още си чака. Ама пък толкова часове...сега би трябвало да е в момент, когато не и се цъка на лаптопа. Съмнявам се, че ако е родила също ще чапка по копчетата.

При мен от приемането до самото раждане си минаха 12 часа, та не виждам нещо странно, че още не е. А и нали са я приели при най-ранни признаци.

# 69
"Whilst in York, Prince Charles commented to a young well-wisher that his grandchild "hasn"t quite appeared yet"
Не се е родило още Mr. Green

# 70
Японски ли чувам?

# 71
  • София
  Там окситоцин нямат ли?

# 72
  • Пловдив
И аз съм за момиче  Peace

# 73
Aууу за малко да изпусна събитието!  Crazy Нареждам се и аз на първи ред!  Mr. Green

# 74
  • Варна
  Там окситоцин нямат ли?

Май нямат, и лекарите сигурно не скачат върху родилката да излезе бебето бързо бързо.  Grinning

Кейт сигурно релаксира с хубава музика от Ipod-a, може още да не са зачестили контракциите.

Хеликоптерът няма ли да засече куриерската кола като се отправи към двореца?

Общи условия

Активация на акаунт