Кралски работи и клюки - 4

• 26 720
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Момичета, току-що се прибрах и с треперещи ръце включих лаптопа, но виждам, че още нямаме бебе. Нищо, радвам се, че не съм го пропуснала.

Толково съм изтрещяла днес, че помолих моята приятелка да ми пусне бюлетин, ако има нещо кралско, докато съм на лекар следобяда. И в кабинета на лекаря получавам смс "Още няма бебе".  Joy

Да ви попитам сега нещо. Бабата на мъжа ми твърди, че по Нова днес давали влизането на Кейт през задния вход на болницата. Някой гледал ли е подобно нещо или просто са казали, че е влязла, а да са давали някакви стари кадри, а бабето да си е навързало нещата по нейн си начин.  Mr. Green

# 136
  • София
  Започвам да се притеснявам, разни лоши мисли ми се мотаят из главата, да пази Господ!

# 137
Ей ,слънчасаха тия репортери на туй слънце.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!Айде вече да има новина че да сядам да ям...

# 138
 Започвам да се притеснявам, разни лоши мисли ми се мотаят из главата, да пази Господ!

Тайне, немой с лошо......

Ти влизаш, ама То не излиза......

tonkabonka споко, бебето ще чака довечера по някое време да се съберем темата в пълен състав и тогава да ни се представи.......

Темата е като маргаритка - роди се, не се роди, роди се, не се роди......Или - тука има хеликоптер, тука нема хеликоптер......

# 139
  • София
И на мен такива мисли ми минават.

# 140
Приели са я при първото присвиване сигурно...та ми се струва в нормата да не е родила досега. Може да я чакат за разкритие, може всичко.
Тук ако им е наложително, отдавна да ся и сложили окситоцин и да са я "прегледали" 15 пъти за разкритие, като дискретно и го увеличават.
Сестра ми раждаше над 24 часа, като от тях само 4 си беше вкъщи.
Та още ми е в нормата, не мисля, че има проблем.

# 141
  • Бургас
Аз мисля, че вече е родила. Преди малко като отвориха вратата се виждаше нещото на което ще сложат листа с данните на бебето. А и има сумати формалности, които ще изпълнят преди да оповестят раждането.
А камерата на АВС предава с няколко секунди по-рано от тази на СЪН, ако гледате на нея!

# 142
  • София
Спокойно момичета, то вярно, че се изнервихме, но Кейт предполагам, че е в отлични ръце. Нищо лошо няма да се случи, убедена съм.

Това да не са нашите болници, в които с приемането ти пускат окситоцина, щото лекарят например има среща след определено време и до тогава трябва да е приключил с родилката. Надали юркат Кейт и й скачат по корема с лакти.

# 143
И аз си мисля, че си е в нормата. Първото си дете раждах 12 часа, въпреки окситоцина и честите прегледи за разкритие. Просто се беше заинатило да не излиза:)
А това не е какво да е бебе, а ПРИНЦ/ПРИНЦЕСА и въпреки всеизвестната английска точност, то вече си показа рогата с това закъснение. Как иначе ще помним ние този ми ти наследник.
Ама така е когато булката не е аристократка, иначе бебето, щеше да има този ми ти нюх за точност.

# 144
  • София
Цитат
Залозите за кралското бебе полудяха! 1 милион евро достигна оборотът на букмейкърите...

# 145

E, хайде сега хубава работа. Аз първия път раждах 40 часа. При първо раждане, когато не е насилван процеса е напълно нормално раждането да продължи по-дълго  Peace

# 146
тук е забранено да се пише за собственото раждане  tooth

# 147
  • София
тук е забранено да се пише за собственото раждане  tooth
Много ясно, какво има да си ги мерим ражданията.  Mr. Green

Има ли някъде камера, която да предава от Бъкингамския дворец? Така де, пред него.

# 148
тук е забранено да се пише за собственото раждане  tooth
и за другото мога да кажа 25 минутки от вратата на болницата до появата. Ама ей го е на - Дукесата не ми се обади да и кажа как става. Само се мъчи милата сега.

Има ли някъде камера, която да предава от Бъкингамския дворец? Така де, пред него.
Аз търси, ама не намерих - чичко гугъл ми мълчи по въпроса.

# 149
Ама наистина ли сте позволявали да си скачат по коремите и другите гадости, които ги пишете?

Общи условия

Активация на акаунт