Кралски работи и клюки - 4

• 26 725
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
тук е забранено да се пише за собственото раждане  tooth
Много ясно, какво има да си ги мерим ражданията.  Mr. Green

Има ли някъде камера, която да предава от Бъкингамския дворец? Така де, пред него.

Нямам камера, само снимка:
17.37ч.

# 151
  • София
Ама наистина ли сте позволявали да си скачат по коремите и другите гадости, които ги пишете?
Joy
Ти да не мислиш, че питат може ли?

# 152
  • София
  Току що казаха,че двамата не знаят пола на бебето!Ще се разбере,чак когато се роди!

# 153
А всъщност Кейт , цялото й име Ктрин ли е?

# 154
  • Варна
тук е забранено да се пише за собственото раждане  tooth

Joy hahaha

Ах, започна се , да напъваме дружно , да помагаме  Crazy и да не забравите да дишате , ху , ху , всичко ще бъде наред , утре по първи петли може да имаме блага вест  Flutter

# 155
  • Между гори и планини
Горката женица, измъчи се! Ако са я приели в 5.30 с контракции - хич не й завиждам на продължителнто раждане.

# 156
  • Телиш/Плевен
Да. Peace
И аз се вълнувам от "кралските" работи, чудно как съм я пропуснала тази тема. Embarassed
Включвам се да чакам благата вест заедно с вас.  bouquet

# 157
Елизабет на път към Бъкингам:

# 158
 Току що казаха,че двамата не знаят пола на бебето!Ще се разбере,чак когато се роди!
Да бе, да! Знаят много добре, но нямат право да го казват
Разбирам, че още няма бебе. Чудесно! Хем детето е разходено, хем не съм пропуснала събитието

# 159
Ама наистина ли сте позволявали да си скачат по коремите и другите гадости, които ги пишете?
Joy
Не съм чувала досега за такава родилка, в пещери ли раждате, защо го позволявате?  Confused
Отидете в частна клиника.  Confused

# 160
Чак пък такова съжаление. Жената си е вероятно в напълно комфортна атмосфера, мъжът й е с нея, не колкото да каже дзак в конкретен момент, а през цялото време, едва ли я подлагат на унизителни практики, обезболена е, не й вадят душата и карантиите с т. нар. прегледи за разкритие. Не свидетелства на други раждания, не дава отчет на всяка нова смяна коя е и с колко сантиметра е. Разбирам вълнението, но притеснението изобщо не.

# 161
  • София
Joy
Не съм чувала досега за такава родилка, в пещери ли раждате, защо го позволявате?  Confused
Отидете в частна клиника.  Confused

Добре, само да взема някой лев от баба ми, кралицата и отивам  Joy Hug
Много офф сме, иначе с удоволствие бих поразисквала националната здравна система.

# 162

Катрин Елизабет "Кейт" Мидълтън, херцогиня на Кембридж......

# 163
Да ви кажа, Че ей сега по новините тук казаха, Че англиЧаните след 22 Часа и преди 07 Часа и да се роди не съобщавали. Да знаете да не ставате посред нощ да проверявате  Mr. Green

# 164
е няма как да събудят Баба Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт