Кралски работи и клюки - 4

• 26 559
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Почнаха да заграждават пак. Скоро ще се появят явно.

# 646
  • София
Според мен ще ги изпишат набързо днес, за да няма време някой цигански оркестър да отлети до Лондон и да пее "Сине, сине..." на Уилям  Crazy
Сори, ама онзи ден слушах разни смехории от изписвания по нашите ширини  Joy

# 647
Надяват се Уилям да намрави изявление на излизане от болницата - където се надяват да се разбере името, за което се съмнявам - Уилям са го обявили седмица след раждането , Charles месец.

# 648
Apparently royal officials have said that reports suggesting Kate's hairdresser is inside the Lindo Wing are incorrect. Does that mean that Kate will be doing her own hair before she leaves or that a departure is not imminent?

# 649
Joy
Да разхвърли скромно по 200 лв, и ние душа носим, и ние на почивки ходим.  Mr. Green

Момичета, благодаря за снимките - много са ми интересни.   bouquet

Проблема е никакъв! Сканирайте си личните карти и банковите сметки, пратете ми ги и чакайте приходи! Преди това ще направим по едно договорче и готово!  Grinning

# 650
  • Пловдив
Вижте как би изглеждало кралското бебе, когато стане на 25 г.:

http://profit.bg/news/Vizhte-kak-bi-izglezhdalo-kralskoto-bebe,- … g/nid-104536.html

# 651
  • София
Apparently royal officials have said that reports suggesting Kate's hairdresser is inside the Lindo Wing are incorrect. Does that mean that Kate will be doing her own hair before she leaves or that a departure is not imminent?

Е, вероятно няма сама да се фризира, знам ли  newsm78

# 652
  • София
Оф, голяма драма с тоя фризьор.  Grinning
Да слага Кейт една четка на косата и да не я мисли повече. Ние искаме принц да видим.  Laughing

Благодаря ви, момичета, че споделяте последните новини - продължавайте в същия дух!   bouquet

# 653
На мен ми се струва малко вероятно Чарлз да бъде прескочен, особено за сметка на детето на Даяна. Не вярвам кралицата да умее да се абстрахира от факта, че Уилям и Хари са деца на Даяна. Особено пък Хари, който и визуално прилича повече на Спенсърови.
Детето на Даяна е детето на Чарлз и едва ли е нужно бабата да се абстрахира от кого са внуците и. Няма как Чарлз да бъде прескочен, може той сам да се откаже от трона в полза на сина си.
Според мен Уилям прилича изцяло на майка си и точно затова е по-хубав. Хари с тия щръкнали уши....как да сбъркаш чии син е Mr. Green
Залагам, че бебето ще се казва Филип

# 654
  • София
....
Според мен Уилям прилича изцяло на майка си и точно затова е по-хубав. Хари с тия щръкнали уши....как да сбъркаш чии син е Mr. Green
Залагам, че бебето ще се казва Филип

На мен пък Хари ми е по-симпатичен. Има едно закачливо, дяволито изражение  Peace И е много симпатичен с тези червени бузи  Laughing

# 655
  • София
Gianna, относно кой е по-хубав от двамата братя - не съм много съгласна с теб. Като малък Уилям беше много хубаво дете, но сега Хари е hot.  Blush  Laughing

Аз също съм за името Филип. Харесва ми.

# 656
  • Варна
Вижте как би изглеждало кралското бебе, когато стане на 25 г.:

http://profit.bg/news/Vizhte-kak-bi-izglezhdalo-kralskoto-bebe,- … g/nid-104536.html

Ауу , брях , зетят голям красавец ще стане  Crazy

# 657
...Хари с тия щръкнали уши....как да сбъркаш чии син е Mr. Green

Според някои злонамерени клюки - на коняря...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 658

Аз също съм за името Филип. Харесва ми.

Да бъде астрален близнак И адаш на бейби Енчев ли?  Thinking Недей така, някои хора ще се спукат от надуване!

# 659
Въпрос на вкус.
 Аз Хари нито като малък, нито като голям го харесвам - риж, бозав, щръкнали уши и червени бузи
Очаквам да научим с какъв подарък ще зарадва младите родители баба Бети. Някое имение ще е , ама кое
Този фризьор маша няма ли да оправи буклите на Кейт, че имам да чистя Blush
П.С.
Голяма звездЪ тоя Енчев ooooh! Пенелопе Круз родила вчера, само за Енчев споменавате

Общи условия

Активация на акаунт