Кралски работи и клюки - 4

• 26 565
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Ако на някой му се гледа, попаднах на много интересно филмче: Bringing Up Baby: Royal Edition Special

http://www.youtube.com/watch?v=rhQsLWy0AX8
  bouquet  bouquet

# 586
Аз много харесвам Чарлз и Камила. И двамата са ми страшно симпатични  Simple Smile
Не са виновни хората за противоречието между чувствата им и условностите, но затова, че са се преборили да бъдат един за друг, шапка им свалям.
Даяна е обявена за светица, но е била доста лабилен характер, между другото...и тя е жертва на условностите...
Кейт и на мен ми се струва много хаплива  Laughing Като знам Козирожкия нрав...изглеждат ангели, но са способни да те извадят извън нерви с мърморенето си  Mr. Green

# 587
  • София
Не мисля, че ще бъде прескочен Чарлс за крал, освен при фатално стечение на обстоятелствата.

Например, непремерено изказване на Камилата му.  Mr. Green

Друго имах предвид, но да не изпадаме в подробности... Rolling Eyes
Не съм чула откакто са женени, вече доста години станаха да е имало някакъв гаф с Камила. А и с Бети обикновено по снимки изглеждат в добри отношения...а и все пак сме 21 век, монархия, традиции - бавно, нославно нещата се променят. Че щом оцеляха след толкова разводи и скандали - какво ли трябва да се случи, за да не стане Чарлс крал?

# 588
  • Майничка
... Че щом оцеляха след толкова разводи и скандали - какво ли трябва да се случи, за да не стане Чарлс крал?

Ами, например, да се разболее или кралицата да изкара в добра кондиция още 8-10г., което ще направи безпредметно едно потенциално кратко негово управление, такива работи...

# 589
След Елизабет (която също харесвам  Simple Smile), Великобритания дълги години няма да има жена-монарх...може би наследникът на новородения херцог ще е от женски пол (ако дотогава рептилите не покажат истинските си лица  Mr. Green)

# 590
  • София
Ами, например, да се разболее или кралицата да изкара в добра кондиция още 8-10г., което ще направи безпредметно едно потенциално кратко негово управление, такива работи...
Това е много, много вероятно.  Peace
Ако кралицата, живот и здраве, си седи на трона още 10-ина години, не виждам за чий зор Чарлс е нужно да се напъва да става крал на пенсионна възраст, след като може да отстъпи короната на Уилям.  Wink

# 591
Ако Кейт прилича  на моят мъж, с който са родени на една дата, ви гарантирам, че хич не му е спокоен живота на горкия Уилям. Сръдни, мълчание и гледане лошо, все с рогата напред, кажеш нещо на шега и онова не ти говори два месеца. Няма обсъждане, няма разговори-само мълчание и трябва да им се мазниш няколко дни, да се прежалят. Дори да са виновни. Всъщност те никога не са виновни, а им се вменява вина  Joy И имат фобия от държане на бебе, от рязане на лук, от смяна на памперси, от малки деца, която е много сериозно тяхно състояние.Дори се търси име на диагнозата, евентуални групи за терапия  Joy  Сложни личности...какво да кажа.
Разпознават се по физиономията със стиснати устни и поглед в една точка, тип раздразнен тапир.
Но пък имат сатрахотни положителни качества.

Според мен ще е грозно да пропуснат Чарлз. Представям си отношенията им като в накой сериал.Властна и критична майка, син, който цял живот е гнетен от изисквания, от това, че никога не е бил достатъчно добър. Мисля, че тя не му е била най-милата и обичлива майка.
Но в крайна сметка те имат съвсем друго възпитание.Първо заради потеклото и ранга им, второ са друг народ, друга култура.
 При нас, ако в едно семейство има такива интриги и истории, ще се избием, изпокараме.Оцелелите с времето ще се заобичат и ще си живеем мирно и спокойно.До следващото събиране и бутилка ракия.

# 592
  • sf
И аз харесвам Чарлс и Камила, като отношения, не физически  Joy Май няма по-грозен мъж от него  hahaha  Тази книга доста неща осветли за мен, ако са истина въобще  Mr. Green

а кой ще седи на трона, ама хич не ме интересува  Mr. Green

# 593

Надявам се, като в по-ново време, Кейт да тегли една майна и като една нормална жена, която наскоро е родила да си бъде с майка си и сестра си.

ох, това е смешно Simple Smile една жена може сама да си гледа бебето, не й трябват нито баби, нито сестри.

и аз съм за варианта Чарлз сам да отстъпи трона на сина си. Още повече, че недвусмислено показва привързаността си към Камила, т.е. не го влече тронът за сметка на личното щастие.

# 594
По случай бебето Ниагарския водопад ще свети две вечери в синьо.  Party

Освен това и Виенското колело в Лондон свети в бяло, синьо и червено:

# 595
  • София
И според мен няма да пропуснат Чарлс, а и не се знае, дали ще е за кратко на трона. Може неговият живот да е дълъг и да е в кондиция до дълбока старост като майка си. Дай Боже!

# 596
Аз си признавам, че нямам нищо против да прескочат Чарлз или той кавалерски да отстъпи в полза на Уилям.

Нела, а на нас заплати???

# 597
  • срещу двата комина :)))
и фонтаните са в синьо

# 598
  • София
Joy
Да разхвърли скромно по 200 лв, и ние душа носим, и ние на почивки ходим.  Mr. Green

Момичета, благодаря за снимките - много са ми интересни.   bouquet

# 599
Ще бъде наистина хубаво , ако като подарък за бебето баба Бети реши да преотстъпи трона на внук си.  Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт