Ааа, според мен Елизабет няма да отстъпи трона. Въпросът е, дали Чарлс ще го отстъпи след нейната кончина (дано да си живее жената).

Или поне виждат идеалната съпруга и майка, която няма да допусне грешките на Даяна, както и Уилям- на бащата си 

). Няма причини да го прескачат - той си е първородният син на кралицата, негово е правото върху престола, той е първият престолонаследник. Обаче Камила може да не получи титлата кралица. Както не стана и принцеса на Уелс. Това ще бъде своеобразно "наказание" за това, че не са се подчинили на протокола, а и народът ще бъде по-доволен. По-голямата част от англичаните недолюбват Камила, защото я обвиняват за случилото се с Даяна. Макар, че и без нея нещата може би нямаше да се развият много по-благополучно. Все си мисля, че ако Даяна не беше загинала по толкова жесток начин, нямаше да я фаворизират толкова. Наистина, тя беше харесвана и любимка на хората, но най-голяма следа остави именно със смъртта си.
Те са деца на нейния син. Никога не съм вярвала на глупостите и преувеличенията на медиите за отношенията в кралското семейство и между членовете му. Че си има драма и отрицателни емоции- да. Но такива тъпотии, убедена съм откровени- "кралицата мрази Даяна", "кралицата не харесва Кейт"- дори напротив.