Кралски работи и клюки - 4

• 26 588
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ще бъде наистина хубаво , ако като подарък за бебето баба Бети реши да преотстъпи трона на внук си.  Simple Smile Simple Smile

Ааа, според мен Елизабет няма да отстъпи трона. Въпросът е, дали Чарлс ще го отстъпи след нейната кончина (дано да си живее жената).

# 601
# 602
И аз да се изкажа, все едно си пия чая с тези хора. На мен ми се струва малко вероятно Чарлз да бъде прескочен, особено за сметка на детето на Даяна. Не вярвам кралицата да умее да се абстрахира от факта, че Уилям и Хари са деца на Даяна. Особено пък Хари, който и визуално прилича повече на Спенсърови. Другото, което си мисля, е че Катрин също не е фаворитка на кралицата. Помните ли статията за жълтия й тоалет на сватбата? Едно, че Катрин наистина си е обикновено момиче, и другото - струва ми се, че страшно много държи да я харесват. Едно такова измъчено положение. Не свети със собствена светлина като Даяна.

# 603
  • София
..... Другото, което си мисля, е че Катрин също не е фаворитка на кралицата. Помните ли статията за жълтия й тоалет на сватбата? Едно, че Катрин наистина си е обикновено момиче, и другото - струва ми се, че страшно много държи да я харесват. Едно такова измъчено положение. Не свети със собствена светлина като Даяна.

Според мен Катрин точно за кралица ще драпа и то защото англичаните в нея виждат донякъде втората Даяна. Аз не съм много съгласна, че си приличат двете, но....  Tired Или поне виждат идеалната съпруга и майка, която няма да допусне грешките на Даяна, както и Уилям- на бащата си  Peace
След скандалите във фамилията, на Уилям и Кейт се възлагат надежди за стабилно, щастливо кралско сем-во.

# 604
А Филип? Това щото на мен от всичките изброени най - ми харесва:)
Ако беше в БГ, щеше да е Филип - на свекъра Mr. Green

# 605
Ако на някой му се гледа, попаднах на много интересно филмче: Bringing Up Baby: Royal Edition Special

http://www.youtube.com/watch?v=rhQsLWy0AX8
Като гледах Даяна, ми се доплака - след смъртта й колко ли е липсвала на Уилям и Хари  Sad Confused

# 606
Не мисля, че ще бъде прескочен Чарлс за крал, освен при фатално стечение на обстоятелствата.

Например, непремерено изказване на Камилата му.  Mr. Green

Друго имах предвид, но да не изпадаме в подробности... Rolling Eyes

Пошегувах се.  Peace

Мисля, че Чарлз ще си бъде крал, когато му дойде времето (как само прозвуча  ooooh! ). Няма причини да го прескачат - той си е първородният син на кралицата, негово е правото върху престола, той е първият престолонаследник. Обаче Камила може да не получи титлата кралица. Както не стана и принцеса на Уелс. Това ще бъде своеобразно "наказание" за това, че не са се подчинили на протокола, а и народът ще бъде по-доволен. По-голямата част от англичаните недолюбват Камила, защото я обвиняват за случилото се с Даяна. Макар, че и без нея нещата може би нямаше да се развият много по-благополучно. Все си мисля, че ако Даяна не беше загинала по толкова жесток начин, нямаше да я фаворизират толкова. Наистина, тя беше харесвана и любимка на хората, но най-голяма следа остави именно със смъртта си.

След Чарлз ще царува Уилям и чак след него новия наследник. Това си е естественият ред и не виждам причини да се променя. Освен ако Господ няма други планове за кралската фамилия....  Simple Smile

А сравненията между Даяна и Катрин са неизбежни, но и много неуместни, защото тези две жени са много различни и живеят в различни времена, при различни условия - нямам много база за сравнение....

# 607
А Филип? Това щото на мен от всичките изброени най - ми харесва:)
Ако беше в БГ, щеше да е Филип - на свекъра Mr. Green

Свекърът е Чарлз. Филип е прадядото  Wink

# 608
  • София
...... Макар, че и без нея нещата може би нямаше да се развият много по-благополучно. Все си мисля, че ако Даяна не беше загинала по толкова жесток начин, нямаше да я фаворизират толкова. Наистина, тя беше харесвана и любимка на хората, но най-голяма следа остави именно със смъртта си.

.....

Е, то е ясно, че ако беше жива, вече щяха да са разведени с Чарлс.

# 609
Бебенца, родени в същия ден:

http://storify.com/clarencehouse/welcome-to-the-world

# 610
  • София
Аз все се чудя, ако Хари беше първородният, какъв ли крал щеше да е  Laughing Традициите нямаше да са това, което са били  Grinning

# 611
  • София/Горна Оряховица
...... Макар, че и без нея нещата може би нямаше да се развият много по-благополучно. Все си мисля, че ако Даяна не беше загинала по толкова жесток начин, нямаше да я фаворизират толкова. Наистина, тя беше харесвана и любимка на хората, но най-голяма следа остави именно със смъртта си.

.....

Е, то е ясно, че ако беше жива, вече щяха да са разведени с Чарлс.

Te са си били разведени. 1992 година се разделят, 1996 година приключва развода им.

# 612
  • София
Редът за унаследяване не е случаен и не се спазва от закостенялост, нито е редно да се пренебрегва от симпатии към този или онзи. Чарлз си има законно право на трона и това, че Уилям е чаровник не е причина да наследи директно баба си и няма нищо общо с факта, че е син на Даяна.

Досега не съм видяла нищо, което да предполага, че Елизабет не обожава внуците си, ако и да не го показва с друскане на коляното. Crazy Те са деца на нейния син. Никога не съм вярвала на глупостите и преувеличенията на медиите за отношенията в кралското семейство и между членовете му. Че си има драма и отрицателни емоции- да. Но такива тъпотии, убедена съм откровени- "кралицата мрази Даяна", "кралицата не харесва Кейт"- дори напротив.
Това, че Катрин е скромна е само в нейн плюс пред Елизабет, "собствената светлина" на Даяна докара проблеми на монархията, когато тя започна да разказва за брака си с Чарлз и издаваше "неща от кухнята".
А в началото Елизабет е била на страната на Даяна и съвсем не очарована от поведението на Чарлз и недобре прикритата му афера с Камила, настройва се срещу Даяна именно когато тя започва да дава интервюта с пикантерии за кралското семейство. И я разбирам, кралицата, защото това все пак не е какъв да е развод, а предизвика сериозно плюене и по семейството й и по монархията като институция.
Бракът на Уилям и Катрин лежи на съвсем различни основи от брака на Чарлз и Даяна, а Катрин за мен винаги е била много различна. Естествено е да иска да се хареса на семейството на Уилям, това го искат повечето момичета, които се женят и е нормално, при нея всичко се следи под лупа и се преувеличава за сеир.

Последна редакция: вт, 23 юли 2013, 12:33 от *Еlena*

# 613
  • София
....
Te са си били разведени. 1992 година се разделят, 1996 година приключва развода им.

Да, извинявам се. Пропуснала съм, че официално са получили развод  Embarassed

# 614
 At 2pm today there will be gun salutes fired from the Tower of London (62 rounds) & Green Park (41 rounds) and at Westminster Abbey a full peal of bells will ring.

топовните изтрели ще са от 14 часа, английско време.
http://www.hellomagazine.com/royalty/royal-baby/

Общи условия

Активация на акаунт