Кралски работи и клюки - 4

• 26 582
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • Майничка
...По повод последното изречение от статията: Той Уилям може да вижда, че Мидълтънови са щастливо сем-во и да иска да пресъздаде това в негото сем-во, но все пак той е престолонаследник, не е обикновен англичанин, че да прави каквото си иска  Peace Тя и Даяна имаше собствено виждане за отглеждане и възпитание на децата, ама .........  Tired

Даяна е нямала активната подкрепа на Чарлз в това отношение. Отношенията в собственото й семейство също са били доста сложни (родителите й са разведени поради изневяра на майката), така че е разбираемо, че никой не е насърчавал близките отношения с тях.
Докато Кейт първо е по-зряла, второ - доколкото се коментира в пресата, възприела е засега тактиката "Бъди красива и мълчи" и оставя съпруга си да води битките в нейна полза. Wink

# 571
  • София
Оливър според мен няма как да е...асоциации с Оливър Кромуел едва ли някоя кралска особа във Великобритания би искала.

То и Камилата никой, освен Чарли, не я харесва, ама я търпим. Ще търпи и тя!  Crossing Arms

А не е така..аз я харесвам, както и Чарли от едно известно време. Е не са ми първи любимци, но определено не съм негативно настроена към тях. Не мисля, че ще бъде прескочен Чарлс за крал, освен при фатално стечение на обстоятелствата.

# 572
  • София
...
....
Докато Кейт първо е по-зряла, второ - доколкото се коментира в пресата, възприела е засега тактиката "Бъди красива и мълчи" и оставя съпруга си да води битките в нейна полза. Wink

Аз пък все си мисля, че Кейт е водещата. Останала съм с впечатление, че е много силен характер и само привидно е тиха  Peace Дали ще успее да наложи свой начин на възпитание и отглеждане, ще видим  Peace

# 573
  • София/Горна Оряховица
...
....

Аз пък все си мисля, че Кейт е водещата. Останала съм с впечатление, че е много силен характер и само привидно е тиха  Peace Дали ще успее да наложи свой начин на възпитание и отглеждане, ще видим  Peace

То именно тихата власт е най-мощна  Whistling .

# 574
Аз харесвам Камила и статията е пълна глупост. Може да не се гушкат и да са първи приятелки, но мисля, че нямя неприязън. По-скоро сдържани, нормални отношения.
Твърде са усложнени отношенията в семейството, много история има и ще е трудно да са много близки. Евентуално след години...
Все пак тя е"мащеха" на Уилям, той е слушал какво ли не, тя е обвинявана за отношението на Чарлз към Даяна. Ако той се държи резервирано с Камила, Кейт също би се сдържала. А и Чарлз не ми прилича на любвеобилен баща.По-скоро и той е сдържан, не знае как да подходи, как да изрази чувства, а и сигурно никога не му се е занимавало особено. Не мисля, че е лош човек.   И за ангел да те оженят, ако обичаш друга и си огорчен, няма да си мил съпруг.
И Камила не е лош човек, просто мисля, че не смее да престъпи една определена граница в отношенията си с Уилям и Хари.

Надявам се, като в по-ново време, Кейт да тегли една майна и като една нормална жена, която наскоро е родила да си бъде с майка си и сестра си. Освен в някои особени случаи, жените имат доверие най-вече на собствените си майки и ако им трябва подкрепя, освен мъжката, викат майка си.

Тя може да е красива и да мълчи, но наистина ми се струва, че в спалнята намила чат пат на Уилям, просто си я представям как просъсква ядосано и дъвче по 2 месеца. Той изглежда по-мекушав. Поне във връзката между двамата.

# 575
Една фейк снимка:

# 576
  • София
Не знам дали Кейт е водещата, но и аз смятам, че е силен и твърд характер, зад привидната си смиреност. По никакъв начин не искам да вярвам, че е безгласна буква. Според мен е с едно огромно предимство - има любовта на мъжа си и съответно подкрепата му. А силната й връзка със семейството, и най-вече с майка й, току-така не вярвам да бъде прекъсната и никой не би спечелил, ако се опита да я отдалечи от фамилията й.

# 577
Не мисля, че ще бъде прескочен Чарлс за крал, освен при фатално стечение на обстоятелствата.

Например, непремерено изказване на Камилата му.  Mr. Green

Кога ще изпишат Катрин с бебето? По обяд ли, или ще чакат да минат 24 часа от раждането?

Къде е Нела?

# 578
  • София
....
Тя може да е красива и да мълчи, но наистина ми се струва, че в спалнята намила чат пат на Уилям, просто си я представям как просъсква ядосано и дъвче по 2 месеца. Той изглежда по-мекушав. Поне във връзката между двамата.

И аз така си я представям  Laughing

# 579
  • ENGLAND
Да ни е честит новият наследник!

Аз ден пропуснах и втора тема ще свършите.

Сега и аз чакам да видя бебето, благодарение на вас, вече съм във ваканция и по-рядко влизам тук.

# 580
за днес по кое време се очаква представянето на бебето? И има ли камера отново?

# 581
Преди малко в болницата дойде гинеколога , който я изражда.Очакват след преглед и потвърждение че всичко е наред в 12.30 да си тръгнат и а има така популярната снимка на стълбите пред болницата.

# 582
  • София
Като погледна списъка с британските монарси-последните 14 владетели,ако изключим имената на жените и Уилям,останалите са все Джордж и Едуард.Затова клоня,че няма да повтарят някое от тези две имена.Дори Уилям ми е по-вероятно от Джордж или Едуард,но пък не мисля,че така ще го кръстят...Така погледнато,като разбор на имената на владетелите,май Джеймс ми излиза...хихих,иначе и Филип е готино,ама едва ли ще е първо име.

# 583
  • София
Ако на някой му се гледа, попаднах на много интересно филмче: Bringing Up Baby: Royal Edition Special

http://www.youtube.com/watch?v=rhQsLWy0AX8

# 584
Аз ли? На работа съм! Правя заплати... Хвърлям от време на време по едно око, набързо...

Общи условия

Активация на акаунт