Кралски работи и клюки - 4

• 26 583
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ето една интересна статия за огромната роля на Карол Мидълтън, която ще играе в живота на принца, както и други любопитни факти.

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/kate-middleton/10196332/D … ising-a-king.html

Съмнявам се да й дадат водеща роля  Tired Принципно кралското сем-во ще се погрижи за отглеждането и възпитанието на принца  newsm78

По повод последното изречение от статията: Той Уилям може да вижда, че Мидълтънови са щастливо сем-во и да иска да пресъздаде това в негото сем-во, но все пак той е престолонаследник, не е обикновен англичанин, че да прави каквото си иска  Peace Тя и Даяна имаше собствено виждане за отглеждане и възпитание на децата, ама .........  Tired

# 556
  • София
Ще поживеем и ще видим.  Grinning
Аз имам усещането, че няма да отдалечат малкия принц от баба и дядо Мидълтънови.  Peace

# 557
  • София
Ще поживеем и ще видим.  Grinning
Аз имам усещането, че няма да отдалечат малкия принц от баба и дядо Мидълтънови.  Peace

Докато прабабата е жива, се съмнявам да си правят, каквото си искат. Кралицата е по-либерална в последно време, но все още си държи на традициите  newsm78
Иначе е нормално Кейт да иска майка си. При повечето жени е така  Peace

# 558
Ех, ще изпусна представянето на малкия принц, че трябва да излизам, но се садявам да го видя тук в теата ако не другата седмица като си идем в англията ще се поровя из интернет да го видя, че от телефона не ми е удобно да се ровя. Пак казвам залагам на Робърт, но и Оливър ми харесва, даже бях решила ако второто е момче Оливър да бъде Simple Smile

И аз не харесвам Чарлз и Камила.

# 559
Кога е представянето на принца?

# 560
  • на брега на реката
на предната страница сложих снимка на Уйлям с бебето, но дали е истинска не знам.

# 561
на предната страница сложих снимка на Уйлям с бебето, но дали е истинска не знам.

Не е истинска /тоест това не е неговия син/, това е от негово посещение в болница преди месеци.

# 562

Истинска е снимката, да, но не е снимка на Уилям с неговия син.....Скоро беше на посещение в детско отделение, та снимката е от там - може би има 1-2 месеца от това събитие.....(ако не греша)

# 563
Аз за това си мисля, че няма да Филип, първо защото дядо Филип е жив и второ той не е крал, а съпруг на кралицата.

Дано да не е Филип, че д-р Енчев веднага ще се надуе, че са го кръстили на неговия син.  Mr. Green Mr. Green

Джордж много ми харесва (пристрастна съм, признавам  Heart Eyes ), може и Джеймс, Ричард ...
Ще чакаме да видим Simple Smile

То и Камилата никой, освен Чарли, не я харесва, ама я търпим. Ще търпи и тя!  Crossing Arms
Да не стане някоя катастрофа....

# 564
  • София
.....
То и Камилата никой, освен Чарли, не я харесва, ама я търпим. Ще търпи и тя!  Crossing Arms
Да не стане някоя катастрофа....

Joy

Свекървата си казва тежката дума  Mr. Green

# 565
  • bad@ss

http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/prince-william-hold … ws-photo/71950022

Според инфото долу, снимката е от 2006 г.  Simple Smile

# 566
Пак казвам залагам на Робърт, но и Оливър ми харесва, даже бях решила ако второто е момче Оливър да бъде Simple Smile

Оливър е страхотно име, но нали някой по-рано беше писал, че Даяна го мислела, докато очаквала Уилям, но името не било одобрено. Може би няма да се насочат към този вариант.

И аз не мисля, че кралското семейство ще посмее да държи твърде настрана Мидълтънови. Все пак хората си имат кръвна връзка с детето.

А за Спенсърови никой нищо не коментира. Ако не са ги уведомили лично от двореца за раждането на наследника, ще е много тъпо.  Tired То всъщност май само чичовци му останаха на Уилям от тази страна...

# 567
  • София
....
А за Спенсърови никой нищо не коментира. Ако не са ги уведомили лично от двореца за раждането на наследника, ще е много тъпо.  Tired То всъщност май само чичовци му останаха на Уилям от тази страна...

И аз за тях се сетих снощи  Rolling Eyes Даяна щеше да е много щастлива  Cry

# 568

http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/prince-william-hold … ws-photo/71950022

Според инфото долу, снимката е от 2006 г.  Simple Smile

то и по наличието на коса може да се разбере,че не е нова Wink

# 569
  • Варна
Добро утро , снощи посрещнахме кралското бебче на бял свят пък днес ще го и зърнем за миг , сигурно е русичък като майка си, на кого ли прилича , а дали ще го кърми Кейт или си има дойка като от филмите  Crazy

За името доста ще си почакаме , на мен ми се дава Джеймс  Whistling и на галено ще му викат Джейми  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт