Кралски работи и клюки - 4

• 26 565
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • София
На мен още по- интересно от бебето ми е да видя Катрин в първата й поява след раждането. Залагам на пусната коса и пастелни тонове, за да може да е друго, понеже обикновено не познавам. Laughing

# 631
  • о`майна лунна нощ е
...... Макар, че и без нея нещата може би нямаше да се развият много по-благополучно. Все си мисля, че ако Даяна не беше загинала по толкова жесток начин, нямаше да я фаворизират толкова. Наистина, тя беше харесвана и любимка на хората, но най-голяма следа остави именно със смъртта си.

.....

Е, то е ясно, че ако беше жива, вече щяха да са разведени с Чарлс.

Те не се ли разведоха преди смъртта й? Нали за това си позволи да има публична връзка с Доди ал Файет, а Чарлс да се съберат официално с Камила.

# 632
  • София/Горна Оряховица
Туиг, да, разяснихме го. '92ра се раздлят и '96та официално приключва.

# 633
  • о`майна лунна нощ е
Забелязах ... ама късно.  Wink Ти вече ме цитира, докато се изчета по страниците назад.

# 634
И Пенелопе Круз е родила вчера, но момиченце. Simple Smile

# 635
в болницата дойде фризьора на Кейт - ще ги изписват скоро.

# 636
  • с/у ОколоМръсТното
Мисля, че Чарлз заслужава да получи короната някой ден.

а законите им позволяват ли, той да бъде прескочен?
Че ми се струва, че ще е яко изкукал, докат' му дойде ред.
Не може да се сравнява с майка си.

Межругото... четох, че и Даяна (мир на душата й) и Кейт са булки по метър и осемдесет близо. Уау, никога не съм си ги представяла чак толкоз високи. Уилям е 1.91...
Да видим синчето му до какъв р-р ще порасне. Но то това само с ядене не става... Joy

Хубава баба щеше да е Лейди Ди. Млада.
Кейт роди 10г. по-възрастна от нея.

# 637
  • София

Е, значи ще е скоро. Къде ще заведат бебето след изписването?

p.s. Сега прочетох, че първите седмици ще е при майка си в Bucklebury. Бре, как се е съгласила кралицата  newsm78

# 638
Според мен пак във синичко ще е облечена. Цветът и отива и винаги залагат на него. Някаква рокля, пусната коса.
Не знам те как се възстановяват така бързо. Мен ме изписаха след три дни и още приличах на привидение. А пък на сутринта след раждането...аз ходех като патка.
Много ми е странно, цяла нощ спа процедури ли им правят?
Дано скоро дадат някоя снимка на бебето в по-близък план, за да сравним с бебешки снимки на родителите. Сега ще е в пелената, а и няма да дадат да с снима отблизо, което е разбираемо.
Хубаво е, че Кейт ще дадр малко свежа кръв и гени.Че семейните зъби са много доминантен ген
 Joy

# 639
  • София
Мила, къде следиш тези пикантерии?  Grinning

# 640
  • София
Не сме изместили темата, точно по темата "Кралски работи и клюки сме си"  Laughing То не е само бебето.

Мисля, че нещо за 2 часа четох.

В 2 - 2 салюта - At 2pm today there will be gun salutes fired from the Tower of London (62 rounds) & Green Park (41 rounds) and at Westminster Abbey a full peal of bells will ring.
Мързи ме да превеждам Sad

Мила, къде следиш тези пикантерии?  Grinning

На Хелоу на стрийма има и новини http://www.hellomagazine.com/royalty/royal-baby/

# 641
чух, че първо отиват при родителите на Кейт

# 642
  • София
Lana   bouquet

Значи на стрийма се предполага да видим и изписването на малкия принц, нали?

Искам и салютите да чуя.  Grinning

# 643
  • София
чух, че първо отиват при родителите на Кейт

Да, ето и подготовката на къщата  Peace

# 644
Нищо не коментират в момента къде ще го заведат- единственото е че тъй като Чарлс и Камила са на обиколка из страната - на изписването няма да присъстват родители.Не е удобно нейните родители да са там ако кралскияя двор го няма. Очакват да ги изпишат в 12.30 GMT. Тя беше казала, че сте живее при родителите си защото Уилям се връща н работа.Казват че до 16 седмица на бебето ще е в бащината си къща.

гледам skynews - само това предават.

Общи условия

Активация на акаунт