Кралски работи и клюки - 4

• 26 565
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
http://econ.bg/%D0%A4%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8/8-%D1%84%D0%B0%D0% … 467579_at.18.html - 8 факта за детето на Кейт и Уилям

6. Агенция „Блумбърг“ пък допълва, че Кейт е първата жена извън аристократичните среди, която не само се е омъжила за монархически потомък, но и е родила – и това за последните цели 350 години.

Бих допълнила и бъдещ Глава на Англиканска църква......

# 661
В 12 ще сменят караула на двореца с песни.

# 662
  • София
Аз също съм за името Филип. Харесва ми.
Да бъде астрален близнак И адаш на бейби Енчев ли?  Thinking Недей така, някои хора ще се спукат от надуване!
Ооо, боже - тия двамата еснафи кой ги бръсне за слива.  Joy

# 663
# 664
# 665
  • София
Аз също съм за името Филип. Харесва ми.
Да бъде астрален близнак И адаш на бейби Енчев ли?  Thinking Недей така, някои хора ще се спукат от надуване!
Ооо, боже - тия двамата еснафи кой ги бръсне за слива.  Joy

На Пенелопе Круз няма да обърнат толкова внимание, та с наш'те "звезди" някой ще се занимава...

# 666
  • На земята, която е всъщност звезда.
Малкият принц бил най- тежкият бъдещ крал за последните 100 години.

По темата за наследяването на трона: Уилям ми изглежда прекалено млад и незрял за крал. След поне 10-на години да, но сега не.

По повод раждането и аз си сложих корона на главата.    Grinning

# 667

Ха, дъщеричката му днес става на годинка! Simple Smile

# 668
Като беше по-малък, Уилям беше страхотен. От няколко години се забелязват вече недоататъците на кралската кръв-ушите, зъбите, косата. Пак е чаровен, но не е това, което беше в годините на университета, например.
Хари не може да се нарече красавец, но е много чаровен, симпатичен и весел. Той си има кралските черти по начало, та хората са свикнали, но сякаш се разхубавява.

# 669
В двореца започна парада

# 670
Уилям ми изглежда прекалено млад и незрял за крал. След поне 10-на години да, но сега не.
Баба Бети не бърза Wink Докато тя е жива традициите ще са това, което са. Но след това....
Кейт и Уилям имаха желание да осиновят дете, което си е жива ерест в ушите на Бетито
П.С.
Да ви питам, това кралско бебе жълтеница няма ли, че толкова бързо го изписват Blush

# 671
Малкото херцогче има шанс да стане по-красиво и от татко си и от чичо си, да не говорим за дядо Чарлз  Mr. Green Все пак генът на Кейт изглежда силен и има шанс да надделее над рафинираната синя кръв  Simple Smile

# 672
  • София
В двореца започна парада
Може ли да се гледа някъде онлайн?????

# 673
В двореца започна парада
Може ли да се гледа някъде онлайн?????

Аз гледам по CNN....

уф.....питаш за нета сигурно.....

# 674

Общи условия

Активация на акаунт