Един мъж обича една жена ,когато....

• 121 607
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Нофелет, то може да е свършено и жената ако се чувства обичана.
Нали темата все пак е за този, който изпитва чувствата, а не за това кой как се чувства в една връзка?

# 121
Нофелет, то може да е свършено и жената ако се чувства обичана.
Нали темата все пак е за този, който изпитва чувствата, а не за това кой как се чувства в една връзка?

Да.... Един мъж обича една жена, когато тя се чувства обичана. Simple Smile Единственото истинско доказателство за това дали обичаш някого е да просто да се пита този някого как се чувства. Иначе кел файда, че някой си мисли, че обича някого... Резултатите са важни на тоя свят, не усилията.

Иначе може и друг отговор. Един мъж обича една жена, когато:

1. Готви хубаво.
2. Не мрънка за щяло и не щяло и не се опитва да го изкарва виновен за нейните си комплекси, нещастия и неуспехи...
3. Прави свирка и анален без да й се моли.

Това е....

Темата предполага всякакви отговори Simple Smile

# 122
Един мъж обича една жена, когато тя се чувства обичана. Толкова е просто Simple Smile Щом тя се чувства обичана, значи той какво прави, как прави, няма значение... МОже и нищо да не прави... Може и да седи пред ТВ по цял ден и да й казва колко е хубава и толкова на нея да й стига.
Пишеш глупости, абсолютни, но си вярваш, което е странно.  Кой как се чувства не е доказателство, аз без доказателства не приемам нищо. Че дори математиката не може да съществува без доказателства, нито една теорема! Без доказателства всичко е едно нищо или в най-добрия случай е просто фантазия или илюзия.  Wink
Мъжете поне са елементарни същества и не им трябва много, на жените им трябва много повече. Всъщност има и сложни  мъже, не са всички толкова елементарни, колкото е описал нофелет, явно от себе си съди. ДОбре че съдбата ме е срещала с много по-сложни същества от противоположния пол, ако бяха всички като нофелет, да съм се отказала от мъжете!  ooooh!

# 123
Няма значение нито какво мисли Минка, нито целия квартал. Единствено е важно какво има в душата на Пенчо.  Wink А какво има в душата на Пенчо, той си знае.  Simple Smile

# 124

??!?!?!? А кое е доказателство, ако не това как се чувстваш? Не вярваш на себе си ли? За доказателства в любовта може да мисли само този, който не се чувства обичан. Обичаните хора не мислят в такива категории. И какви теореми и математика намеси тук Simple Smile То ако имаше формули и закони в любовта, тя щеше да е интересна не на целия свят, както е сега, а щеше да вълнува само около 5-10% от хората.... колкото хора вълнува математиката Simple Smile

# 125
  • Варна

??!?!?!? А кое е доказателство, ако не това как се чувстваш? Не вярваш на себе си ли? За доказателства в любовта може да мисли само този, който не се чувства обичан. Обичаните хора не мислят в такива категории. И какви теореми и математика намеси тук Simple Smile То ако имаше формули и закони в любовта, тя щеше да е интересна не на целия свят, както е сега, а щеше да вълнува само около 5-10% от хората.... колкото хора вълнува математиката Simple Smile

Оф, човече..Ако някой се филмира за нещо, не значи че е истина..

# 126
Няма значение нито какво мисли Минка, нито целия квартал. Единствено е важно какво има в душата на Пенчо.  Wink А какво има в душата на Пенчо, той си знае.  Simple Smile

Ето ти сама го казваш. Само Пенчо си знае какво е в душата му. Затова е супер безсмислено да гледаме и мислим кой как обича. Много по-лесно е да вземем за отправна точка как се чувства ответната страна. Пенчо може да мисли, че обича Минка и вътре в своите си бълнбувания да смята, че би дал и живота си за нея и т.н. Ама Минка, ако не се чувства обичана, какво значение има какво има в главата на Пенчо.....?

# 127
  • Варна

Ето ти сама го казваш. Само Пенчо си знае какво е в душата му. Затова е супер безсмислено да гледаме и мислим кой как обича. Много по-лесно е да вземем за отправна точка как се чувства ответната страна. Пенчо може да мисли, че обича Минка и вътре в своите си бълнбувания да смята, че би дал и живота си за нея и т.н. Ама Минка, ако не се чувства обичана, какво значение има какво има в главата на Пенчо.....?

Може да е по-лесно, но не е по-интересно. Иначе за какво се пуска тема..

# 128
Не знам, ама нофелет ми звучи истерично, аз със истерици не говоря/пиша - разговорът не ще да доведе до нищо добро и няма да ме обогати душевно, така че приключвам с него (като един егоист  Laughing).  Crossing Arms

# 129

Оф, човече..Ако някой се филмира за нещо, не значи че е истина..

А какво е истина? Чия истина? Твоята? Моята? Или на Минка? Аз откровено ви казвам - единственото важно е Минка да се чувства обичана. А дали според нас Пенчо я обича.... Кой ни пита нас? И какво значение има за Минка нашето мнение? Щом тя казва "Пенчо ме обича", то значи Пенчо си е свършил работата в любенето. Не ли?

# 130
Минка може да е заблудена душа, а това никак не е хубаво, Пенчо може да е добър лъжец, това също не е хубаво.

# 131
Не знам, ама нофелет ми звучи истерично, аз със истерици не говоря/пиша - разговорът не ще да доведе до нищо добро и няма да ме обогати душевно, така че приключвам с него (като един егоист  Laughing).  Crossing Arms

Благодаря ти за това, което каза. Идеално е.

Значи:

Хепи мисли, че Нофелет е истерик. Значи за нея Нофелет е истерик. За Хепи няма никакво значение дали Нофелет е истерик наистина. За нея е важно, че тя усеща, че Нофелет е истерик. Може би Нофелет не е истерик... Може би 10000 души смятат, че Нофелет не е истерик. Но важното за Хепи е, че тя мисли, че Нофелет е истерик. Това й стига....

Ами същото е и при Минка. Единственото важно е, че Минка се чувства обичана. А как го казва, доказва, показва той.... не знам. Явно го прави добре, щом Минка се чувства обичана Simple Smile

# 132
  • Варна

А какво е истина? Чия истина? Твоята? Моята? Или на Минка? Аз откровено ви казвам - единственото важно е Минка да се чувства обичана. А дали според нас Пенчо я обича.... Кой ни пита нас? И какво значение има за Минка нашето мнение? Щом тя казва "Пенчо ме обича", то значи Пенчо си е свършил работата в любенето. Не ли?

Е, щом за Пенчо "любенето" е работа..няма какво да коментирам. Надявам се да се появи някой, който може да изпитва и чувства..

# 133

Е, щом за Пенчо "любенето" е работа..няма какво да коментирам. Надявам се да се появи някой, който може да изпитва и чувства..

Оф бе Simple Smile Какво ти пука на теб за Пенчо?!?!? Нали Минка е щастлива, усмихната и твърди, че той я обича и че тя чувства, че я обича... Какво прави и мисли Пенчо няма никакво значение - важен е резултатът. А той е положителен. Не е ли така?

# 134
За такива е измислена фразата "Кажи му мъж и повече не го обиждай!" .  Laughing Първосигнален мъж.

Общи условия

Активация на акаунт