Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 18

• 58 121
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Да, много ми харесва  Flutter

Последна редакция: чт, 29 авг 2013, 14:58 от •Primavera•

# 601
# 602
А в Ариана някой гласува ли?

# 603
  • София
да попитам пак- събирате ли опаковките от  морените?

# 604
А в Ариана някой гласува ли?
аз Peace

да попитам пак- събирате ли опаковките от  морените?
Не са необходими опаковките, попитах на страницата им във фейса

# 605
bibim, тя не свърши ли преди повече от месец играта....  Crazy кажи какво е станало, може пък и да ти го изпратят  Mr. Green

# 606
  • София
bibim, тя не свърши ли преди повече от месец играта....  Crazy кажи какво е станало, може пък и да ти го изпратят  Mr. Green

Аз продължавам да чакам кутиите, които щяха да ми пращат на мястото на онези с изтеклата годност. Интересно дали някога ще ги получа? Покрай напомнянето на bibim днес им писах отново.  Laughing

# 607
Аз продължавам да чакам кутиите, които щяха да ми пращат на мястото на онези с изтеклата годност. Интересно дали някога ще ги получа? Покрай напомнянето на bibim днес им писах отново.  Laughing
Ами да - днес проверих и видях, че играта е била до 12 юли. Много се изненадах като получих sms-а. Обадих се на телефона, посочен в него и потвърдиха, че съм спечелила монополи, което до 30 работни дни ще получа, даже ми издиктуваха имената и адреса ми /имах спечелени 2 кутии сухи пасти/. В сайта също видях номера си...
Честно казано много се зарадвах, защото дъщеря ми много искаше да спечеля монополи, пък аз все не успявах.

# 608
  • при късмета
Още една кутия крекери  Laughing
Тази е трета, ако някой се интересува и трите са спечелени м/у 18.00 и 18.10h
И пак на различен телефон

# 609

А пазиш ли кодовете? Защото на мен ако ми пратят такъв sms сега, монополи няма да видя - всичко изхвърлих, хем беше доста време след края на играта.  Rolling Eyes

# 610
  • Русе
и на един тел може да спе1елиш пове1е от една кутия крекери Simple Smile

# 611

А пазиш ли кодовете? Защото на мен ако ми пратят такъв sms сега, монополи няма да видя - всичко изхвърлих, хем беше доста време след края на играта.  Rolling Eyes
Оказа се, че ги пазя Embarassed Преди 2-3 седмици исках да разчистя малко опаковки, бележки и др., но реших да изчакам и играта на морени. И добре направих, то знае ли човек...

# 612
bibim, писано ти било да имаш Монополи     bouquet
Аз и до сега се замислях доста преди да хвърлям опаковки/кодове, сега вече ще имам едно на ум  Crazy

Крекерите към края малко изгубиха популярност, в момента има трима печеливши, който има кодове да вкарва  Laughing

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 11:06 от sis_ko

# 613
bibim, писано ти било да имаш Монополи     bouquet
Да, за което много се радвам.
Така ми се ще да ми се обадят за някоя почивка Crazy Нещо тази година почивката не ми стигна  Embarassed

# 614
Здравейте!

Вчера и аз получих СМС, че печеля Монополи и също се учудих, защото знам, че играта свърши отдавна. Всеки ден следяхме дали печелим играта, защото бяхме мераклии да я спечелим, но все ни нямаше. По едно време спряхме да следим печелившите и ето, взели, че ни изтеглили...

Късмет на всички в игрите!   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт