Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 18

• 58 121
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Тъкмо щях да посвам за пъзела да се препотите и вие тука Simple Smile)) hahaha hahaha hahahaАз успях този със кутиката от втория път ,като 4е ли той не е толкова размесен  newsm78
Утре ще ми донесат химикалката и 'кожения" портфейл .Мъжа ми се зарадва  Tired,а аз още не съм му казала какво представлява "луксозния" портфейл  Outta Joint  hahaha Joy

# 76
и аз не се справих с ни един пъзел  Tired

Редите ги като онези детските игри от едно време с избутването на квадратчетата. Аз наредих първия, сравнително за кратко, но не е лесно, де.

Здравейте,
Много е лесно да се нареди такъв тип пъзел.
Просто последният ред го редите първо в обратен ред след вторият ред и после връщате обратно.
Дано го обясних добре.

# 77
# 78
  • София
Някой получил ли е кутията с крекери? Пише, че се доставят в 2-седмичен срок. Дали го спазват?

# 79
Здравейте момичета записвам се и аз.Досега нищо не съм спечелила,но никога не е късно.Успех на всички.

# 80
и аз успях да подредя пъзела с кутийката ....но колко приятели трябва да поканя не разбрах и задължително ли е  newsm78

# 81
Запис и късмет на всички!  Hug

# 82
  • Столицата на "Второто българско царство"
получих си спиралата от Avon - много съм доволна  Peace

# 83
Вчера ми остана да наместя само една кутийка, другото го подредих. Предадох се, то се видя ,че няма да стане. Сега обаче имам амбицията да го подредя. Naughty

п.с. Отказвам се hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 09:07 от Кристал

# 84
  • София
и аз успях да подредя пъзела с кутийката ....но колко приятели трябва да поканя не разбрах и задължително ли е  newsm78
Най-после и аз успях да го наредя  #Crazy  Не е задължително да каниш приятели, само трябва да харесаш страницата и по желание да споделиш на стената си.

# 85
Agnesana , Честито !  Hug
Засега само запис - дано скоро има с какво да се похваля !  Praynig

# 86
  • София
Едно време имаше такива пъзели. И понеже те се разглабяха, си спомням че наистина имаше начин да ги размесиш така че да не могат да се подредят. Получаваше се точно две квадратчета да са си разменили местата.
Имам чувството че и тук не ги размешват, а слагат квадратчетата произволно и е възможно понякога да не могат да се подредят. Аз трите подредих от раз, но единия презареждах 5 пъти докато стане.

# 87
Едно време имаше такива пъзели. И понеже те се разглабяха, си спомням че наистина имаше начин да ги размесиш така че да не могат да се подредят. Получаваше се точно две квадратчета да са си разменили местата.
Имам чувството че и тук не ги размешват, а слагат квадратчетата произволно и е възможно понякога да не могат да се подредят. Аз трите подредих от раз, но единия презареждах 5 пъти докато стане.

Кой пъзел, че нещо съм изпуснала? Simple Smile

Ето и една игра за разни шоколадови вкусотийки. http://igrisnagradi.com/igra/specheli-shokoladovi-podaraci-s-choco-party/

# 88

Аз не разбирам защо се мъчите да подредите всички пъзели. Даже и един да успеете, участвате в играта. Аз го подредих от първия път, не мисля, че са го направили невъзможен за подреждане, няма смисъл от това.

Награди от никъде не чакам, освен на мъжа ми ютията от Luckystar и вече смятам да им пиша на фейсбук страницата, щото мина месец и спряха и на имейлите да отговарят  #2gunfire

# 89

Аз не разбирам защо се мъчите да подредите всички пъзели. Даже и един да успеете, участвате в играта. Аз го подредих от първия път, не мисля, че са го направили невъзможен за подреждане, няма смисъл от това.

Награди от никъде не чакам, освен на мъжа ми ютията от Luckystar и вече смятам да им пиша на фейсбук страницата, щото мина месец и спряха и на имейлите да отговарят  #2gunfire

Да ти дам паролата си във фейса, пък ми подреди и на мен Blush

Общи условия

Активация на акаунт