Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 18

• 58 121
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
ние търсим само символите 100 или 1000 литра

А случайно да имате някоя излишна буквичка?  Blush

# 436
Аз все още разменям  Fish burger от Nordsee и ваучер за 3 лева от пекарната.От играта на  The Mall.

# 437
  • Русе
Вчера в Карфур си купуваме 2 коли и на информация си тегля карта да трия-изтривам и опа-печелите кошница за пикник!!!Супер!!!Викам айде счупих лошия късмет GrinningА момичето вика..е не може да бъде-кошници няма.Не са ми оставили явно достатъчно.Ахахаххах hahahaСега чакам да ми се обадят.
 Дали се брои това счупване??? newsm78

# 438
Вчера в Карфур си купуваме 2 коли и на информация си тегля карта да трия-изтривам и опа-печелите кошница за пикник!!!Супер!!!Викам айде счупих лошия късмет GrinningА момичето вика..е не може да бъде-кошници няма.Не са ми оставили явно достатъчно.Ахахаххах hahahaСега чакам да ми се обадят.
 Дали се брои това счупване??? newsm78

50 на 50  hahaha

# 439
а дали трябва за опаковките на морени да имам и касова бележка
 newsm78

# 440
 newsm78

Никъде в условията не пише,  дори за опаковките или аз съм пропуснала нещо Thinking

# 441
 newsm78

Никъде в условията не пише,  дори за опаковките или аз съм пропуснала нещо Thinking
И аз не прочетох за опаковки, но за всеки случай ги пазя

# 442
  • при късмета
Като попитах по телефона да ли да предам опаковките с кодовете и дали отпадат от регистрираните ми казаха " Не, няма да ги искат куриерите, няма как да регистрирате код, ако не сте си купили фафлата и ще продължават да се натрупват до 30 броя"
А Лукойл е блестящ пример за некоректна игра.За три години не съм чула някой да е спечелил нито на живо, нито в темата някой се е похвалил.Поне да бяха снимали някой техен човек за реклама по телевизията  Laughing Някой поне чувал ли е за спечелил гориво от Лукойл?

# 443
  • София
Да ви споделя нещо, може пък да ми дадете идея. Днес си плащам телефона и гледам, че сметката ми е повече над обикновеното. Вкъщи си гледам хартиената фактура. И що да видя - СМС за 4 лв на някакъв 5 цифрен номер!!!
Дали не е от някаква игра, която като се отвори ми навърта?

# 444
Да ви споделя нещо, може пък да ми дадете идея. Днес си плащам телефона и гледам, че сметката ми е повече над обикновеното. Вкъщи си гледам хартиената фактура. И що да видя - СМС за 4 лв на някакъв 5 цифрен номер!!!

Кой е номера?

# 445
  • София

Кой е номера?

01816

# 446

Кой е номера?

01816

Определено не е от някоя игра, а си е измама.
Само напиши в Гугъл номера и виж какво става Tired

http://cs-bg.info/forum/viewtopic.php?f=75&t=105238

http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=btk&Number=1951224890 … part=all&vc=1

http://www.-spam094-/showthread.php?t=15928

# 447
Това ако не бъркам е за известната игра за таблети, дето беше гръмнала в целия фейсбук

# 448
  • София
Това ако не бъркам е за известната игра за таблети, дето беше гръмнала в целия фейсбук

Дааааааа, точно това ще е. Аз отворих без да се усетя. Добре, че поне после се усетих, че е някакво фалшиво. Е, платих си го.

# 449
Хора ве4е съм се побъркала  hahaha hahaha hahaha hahaha
Снощи сънувах , 4е ми се обаждат от Старопрамен , 4е съм спе4елила екскурзия   Laughing Laughing Joy

Общи условия

Активация на акаунт