Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 18

• 58 121
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • гр. Пловдив
Печеливши в лятната игра нa Lindt
"Ако сте сред тях, моля изпратете ни e-майл на galja@inkofoods.com с имена, адрес за доставка на наградата и мобилен телефон за връзка с вас."

# 466
  • София

И в коментарите пак има лепнато съобщение за таблетите, за които стана дума вчера. Откакто ги споменахте, непрекъснато виждам. Явно доста хора са "изгърмели" със скъпи смс-и.

# 467

И в коментарите пак има лепнато съобщение за таблетите, за които стана дума вчера. Откакто ги споменахте, непрекъснато виждам. Явно доста хора са "изгърмели" със скъпи смс-и

аз с смс не изгорях, ама таблета ми се зарази, изчистихме вируса но сега нов проблем не хваща сигнала от рутера ни Sad

# 468
  • София
Да се оплача от Лъки стар и Якобс.
От Лъки стар имах мейл за спечелена награда и уверение, че щ я получа да 5-6 дни...от тогава минага повече от 50 дни и ни вест ни кост, даже не ми отговарят на писмата. От Якобс си чакам кафето от април!!!! Колко мейла написах само аз си знам, ама ефекта е  нулев.
Обаче да похваля една игра във ФБ на Момичетата от града- от тях имам парфюм на Бос, който след като си изпратих адреса получих за 3 дни..Супер съм щастлива!!!
Иначе не съм играла на нищо повече от месец поради липса на нет на морето....
Успех на всички!!  bouquet

# 469
  • София
Така и не си спомням какво е коментирано, но раниците Милка от бисквитките след колко време ги носят? Така и не съм я получила. Знаете ли кои са куриерите, за да попитам дали не е при тях?  Чакам и вече не се надявам и кутиите сухи пасти "Престиж", които щяха да ми изпращат на мястото на онези с изтекъл срок на годност. Обаждаха ми се 2-3 пъти по телефона, давах писмени обяснения по имейли (6-те кутии не са от един телефонен номер) и накрая нищо. А приятелката ми така и не получи единствената си спечена кутия.  Sad  Точно тези сухи пасти са единствените, които купувам, но ще ме накарат да сменя марката след това мошеничество.

Да похваля "Победа" - крекерите дойдоха 3-4 дни след като се обадих.   Grinning

# 470
  • София
Тaня67, Тип Топ са куриерите за раниците Милка в София.

# 471
  • София
Тaня67, Тип Топ са куриерите за раниците Милка в София.

Благодаря!  Hug 

# 472
  • Русе
вчера си взех раницата на Милка,спечелен а последния ден на промоцията,така че бегом при куриерите,най-вероятно е там newsm78

# 473
Все още разменям Fish burger от Nordsee и ваучер 3лв.от пекарната.Ако някой се интересува са пише.  gydi

# 474
Ако някой е спечелил почивка от Победа и не желае да се се възползва от нея, моля да пише на ЛС.  Peace

# 475
Леле помня 4е и аз давах име  Thinking,но не помня какво бе то хаххахаха има ли на4ин да видя  Blush
и аз това питам newsm78

# 476
Новата томбола на Лъки стар за награда - спално бельо: http://www.luckystar.bg/index.php?frid=NjY3MQ==

За играта на морените някой питаше дали ще искат опаковките с печелившите кодове - не ги искат, (изрично питах), както и за наградите на Барни (то между другото никъде не е обявено кои точно са печелившите кодове и ако си въвел повече от 10, няма как да разбереш)..

# 477
  • Варна
Имам за размяна код от играта на The Mall - за игра на боулинг за двама от Playground. Разменям го за нещо друго, без бургер от Nordsee. Peace

# 478
Обадиха ми се преди малко, че печеля кърпа от играта на Баунти и Сникърс в Кауфланд Party

# 479
Момичета-кокичета, някоя от вас следи ли играта на Бг-радио и куфари Естил.
Ето тука повече инфо за играта и наградите -> http://www.bgradio.bg/actualno/specheli-vakantsiya-za-dvama-na-p … n-hotel-v-nesebar
Все пак една седмица луксозна почивка в Несебър не е нииииикак зле  Hug
 Praynig

Общи условия

Активация на акаунт