Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 18

• 58 121
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
# 526
Мисля да ходя до The Mall - ако някой има нещо, което много държи да получи от играта или пък има кодове, които няма да ползва - може да ми пише на лс - да измислим нещо за изпращане или оползотворяване  Embarassed (бях на място без интернет когато са се печелили наградите и не можах да се включа  SadPeace Simple Smile

# 527
Мисля да ходя до The Mall - ако някой има нещо, което много държи да получи от играта или пък има кодове, които няма да ползва - може да ми пише на лс - да измислим нещо за изпращане или оползотворяване  Embarassed (бях на място без интернет когато са се печелили наградите и не можах да се включа  SadPeace Simple Smile
давали само по 3,защоото някои хора са искали по 20 награди,не съм ходила,но ми казаха

# 528
давали само по 3,защоото някои хора са искали по 20 награди,не съм ходила,но ми казаха
[/quote]
Ами може и така да е, макар че никъде не прочетох такова ограничение. Дори подканват спечелилите, които не са от София, да предоставят кодовете на някой близък, който да получи и да им изпрати наградата. Който е ходил може да каже точно как е.
А е възможно да поставят такива ограничения и избирателно.

# 529
  • София
Дават до три награди на човек и имат списък с хора на които не дават награди.
А иначе си пишеше, че един човек може да спечели 1 награда, така че три не е особено ограничение според мен.
Иначе наградите си ги даваха по щандовете с усмивка. Изобщо не правиха проблеми.
Аз нямам оплаквания.

# 530
А какъв е този списък с хора на които не дават награди?

# 531
  • София
И аз точно това щях да попитам , какъв е този списък .

# 532
  • София, България
Ох, 30 морени не са малко вафли.  Mr. Green
Днес успях да регистрирам и 30-тия код и стискам палци и се надявам.  Praynig
По ирония на съдбата единствените вафли, които не ми допадат много на вкус са точно морените.  Laughing

# 533
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Излезли са печелившите от Загорка фюжън:
https://www.facebook.com/zagorka.bg/app_476663182428937?app_data … 8b77b32cb0d92414e

Спечелила съм кашон с биричка Party
честито,
аз пък съм спечелила шейкър  Blush

# 534
  • Под Слънцето
май е само за гр. Варна

http://www.cbaamg.com/?m=2&s=12&id=220

# 535
  • София
А какъв е този списък с хора на които не дават награди?
Не мога да знам какъв точно е този списък. Имаше да кажем 10 имена. Според мен са се регистрирали през повече профили, но с едно и също име. Иначе аз имах награда на мое име и на мъжа ми и не са правили проблем.

# 536
По ирония на съдбата единствените вафли, които не ми допадат много на вкус са точно морените.  Laughing

И аз днес успях да регистрирам код № 30. Дано имам късмет ако не айфон, то поне 100 лв. да спечеля  Praynig

# 537

И аз днес успях да регистрирам код № 30. Дано имам късмет ако не айфон, то поне 100 лв. да спечеля  Praynig

аз пък още ги събирам  #Crazy

# 538
# 539
Проверих в Мола - наистина дават само по 3 награди на човек. Никъде го нямаше написано, а сега изведнъж го въвеждат. Тъпо е, защото имах приятели, които си написаха наградите на мое име, за да им ги взема и сега няма как това да стане.

Всички награди ли се взимат от рецепцията или трябва да се обикаля по магазините?

Общи условия

Активация на акаунт