Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 18

• 58 121
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • София
От 2 седмици събирам 10 морени да ги регистрирам. Днес вече имам 10. Седнах да ги въведа и на 2 опаковки половината букви / цифри са изтрити.пфффф...какво да правя ? ползвах 3 бонус кода от ФБ. Дали ще ми признаят тези от на мъжа ми профила?

# 586
От 2 седмици събирам 10 морени да ги регистрирам. Днес вече имам 10. Седнах да ги въведа и на 2 опаковки половината букви / цифри са изтрити.пфффф...какво да правя ? ползвах 3 бонус кода от ФБ. Дали ще ми признаят тези от на мъжа ми профила?
Защо не ги снимаш и им ги изпратиш на лично съобщение?! newsm78

# 587
  • София
писах във ФБ, да видим какво ще ми кажат.

# 588
  • при късмета
Получих си 100те лв. Куриера каза, че е занесъл 100лв. и айфон на един участник. Ей такъв късмет пожелавам на всички, че и на мен  Laughing
Тити Г пиши какво са ти отговорили, интересно ми е. В условията мисля, че четох, че не носят отговорност за повредени и нечетливи кодове,ама май се отнасяше за повредени при отварянето.Не ми се чете пак

# 589
  • София
писах мейл, на адреса даден в правилата. отговора дойде севткавично:
Здравейте,
Благодаря Ви, че се свързахте с нас, за да споделите този проблем.
Може да става въпрос за печатна грешка - за съжаление, макар и рядко, се случват липси или нечетлив код, когато фолиото е минавало по-бързо през печатната машина. Имайте предвид и, че действително от разтопения шоколад символите лесно се изтриват дори с пръст.
Може да ни изпратите снимки на опаковките с частичен код, както и телефона, с който участвате.
Като компенсация ще Ви върна служебни кодове, който да регистрирате. Колкото до бонус кода – да има такава опция в правилата и тя работи при изпълнение на условията.

# 590
  • София
Опаковки пазите ли от морените???

# 591
27.08.2013   359888624XXX
27.08.2013   359896831XXX
27.08.2013   359886754XXX
Почивка в Гърция от Milka

# 592
Здравейте, някой да е успял да намери лепило Локтайт с код за  да участва в играта  Rolling Eyes? Да подскаже  Laughing.

# 593
# 594
Здравейте ,

Помните ли играта Лукойл - трябва да събереш всички букви и печелиш безплатно гориво.
Тази игра мисля че е от миналата година , но продължава и днес .
Трябва ми буква Л .
Дали някой може да ми помогне . Обещава да почерпя   bouquet  bouquet  bouquet

Имам я. Кажи как да ти я пратя?

# 595
Нямам с какво да се похваля  Sad Ето още една игра https://www.facebook.com/photo.php?fbid=584176041620752&set= … ype=1&theater

# 596
Най-накрая и аз да има с какво да се похваля след това голямоооо затишие.
Спечелих кравичка Милка от играта във FB, а преди малко получих sms, че печеля Монополи от играта на Престиж  #Crazy

# 597
На мен днес ми донесоха тефтера на Johnie Walker  и с изненада разбрах, че съм спечелила и бизнес чанта за пътуване  Crazy Та и нея ми дадоха  Blush

# 598
Здравейте, момичета! Ето една игра: http://beautypromo.bg/

# 599
На мен днес ми донесоха тефтера на Johnie Walker  и с изненада разбрах, че съм спечелила и бизнес чанта за пътуване  Crazy Та и нея ми дадоха  Blush
Честито ! Бизнес чантата хубава ли е?

Общи условия

Активация на акаунт