Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 18

• 58 121
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
По-кофти е, че кодовете са отвън на пакетчето. Ще има да изписва "кода вече е регистриран"  ooooh! Предполагам, че при нещо спечелено ще ги искат, ама това пак няма да спре регистрирането на кодове, които се мотаят по щандове в големи магазини и персонала на малките магазинчета.
Дано наградите са хубави Peace

# 691
  • София
Имам за размяна два шезлонга от томболата на сладоледите Нестле. Само че не намирам снимка в нета  Rolling Eyes

В сгънато положение е 42 на 60 см рамката.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2013, 16:33 от iveto_11

# 692
  • София
Имам за размяна два шезлонга от томболата на сладоледите Нестле. Само че не намирам снимка в нета  Rolling Eyes

и аз не намерих  Thinking
ами качи снимка ако можеш или опиши какво представляват Simple Smile
може и на лични да ми пишеш ако не искаш да спамим  тук

# 693
  • София
Ще има нова игра Нес кафе  3в1 "COFFEE PLAY", с кодове от пакетчето ще е.
Взех от Кауфланд и понеже още няма информация на сайта се обадих да питам, казаха ми, че е предстояща игра, но още не е уточнено. Ще чакаме и ще се надяваме  Praynig

Дано наградите да са хубави. Изключително съм доволна от кошницата в миналата игра.

# 694
  • София
Направо съм ви изтървала  Shocked
Сега разбрах,че съм спечелила кравичка от Милка,чакам и една постелка за йога от играта на Момент  Peace
Преди малко си пробвах късмета със скреч картите на Милка,но не спечелих  Rolling Eyes

# 695
# 696
# 697
Една моя приятелка ходи до The Mall на 04,09 да ми вземе наградите и са и казали,че се раздавали до края на месец август и е закъсняла!!!Аз чета в правилата ,че пише до 08,09 може да се вземат!!! Thinking

# 698
Така пише в правилата, да. но пък и в правилата не пише никъде до колко награди може да човек, но дават по 3.  Naughty Изключително тъпа постъпка от The Mall. Сигурна съм, че другите награди, които не са потърсени те ще си ги изядат и изпият.  Naughty

# 699
# 700
Една моя приятелка ходи до The Mall на 04,09 да ми вземе наградите и са и казали,че се раздавали до края на месец август и е закъсняла!!!Аз чета в правилата ,че пише до 08,09 може да се вземат!!! Thinking

Аз имах сандали,5 райда за лунапарка и други дребни неща,отидох на 5.09 и ми казаха,че са раздавали награди до края на месец август   Rolling Eyes Не трябваше да чакам толкова  Crossing Arms

# 701
Има ли някой, който да си е получил вече телескопа от Барни?

# 702
  • София
Регистрирах още 10 кода на Морени. Сега ще чакам тегленето в понеделник. А дано!

# 703
Моля,ако някой е спечелил екскурзия до Гърция от Милка и ще ходи на Метеора към 25-26.09 да ми пише на ЛС да се видим там.Вече се свързах с едно семейство  Hug

и да не е спам,утре ще обявят от Рефан,от Максим  Praynig  Grinning

# 704
  • София
От Арома вчера обявиха победителите. Няма ме..

Общи условия

Активация на акаунт