В един момент реших да поразредя кърменията, защото с тия хранения по час, час и половина, се изтощавам , а имам по-голямо дете, което също има нужда от мен. Така изведнъж вечер започнах да изцеждам по 60-75 гр кърма, което не е било никога по-рано. Това продължи две седмици, аз се обнадеждих, увеличихме кърменето, минахме само на кърма от 1,30 нощем до 12,00 на обяд, като след това имаме едно кърмене в 1,30 половин час, 3,30 10- тина минути, в 5,30 обаче започва едно лигавене до 7,00 часа, спим до към 10,30, когато се кърмим вече кратко, защото сме будни, гукаме и се смеем и не ни се суче, до 13,30 сучем още поне двапъти, но за по 5 мин. И минааме на АМ. Имаме две хранения по 120 гр, Между 17 и 18 часа хапва по- малко. 80 гр и към 20 часа започва рев, нито иска да суче, нито шишето, пие само чай на хипп до към 10, изпива 120 гр. АМ, пак рев, сукне за успокоение 2-3 мин и заспива. Това ни е ежедневието. Имайте предвид, че часовете са ориентировъчни, чакач детето да даде индикации, че е гладно и тогава го храня, не я тъпча и давам колкото иска.
Искам да спра АМ, но ме е страх, че нямам достатъчно кърма, опитвам се всеки ден, започнах цедене след всяко кърмене, но вече нищо не излиза. Хаотичен ми е тоя режим, не знам на прав път ли съм. Имам нужда от съвет