Работа, CV-та, HR-и, съвети - 33-ра тема

• 91 002
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
Има ли някой отзиви за Пощенска банка? Как е там обстановката?
Моя позната работи там. Според нея, заплатите са по-ниски, отколкото в други банки.

В банките за какви заплати става реч? Все чувам, че не им плащали много, но за какъв порядък говорим?

# 301
  • София
За заплатите в банките мога да пиша само за касиерките/служители на гише/ - около средната за страната. В някои банки има и бонуси от време на време.
Но пък - реални осигуровки, определено работно време, отпуски.

# 302
За заплатите в банките мога да пиша само за касиерките/служители на гише/ - около средната за страната. В някои банки има и бонуси от време на време.
Но пък - реални осигуровки, определено работно време, отпуски.

Средната за страната е около 600 лева?
Каква е заплатата на фронт офисите?
Чувала съм само, че гл. счетоводител, някой кредитни инспектори и разбира се шефа на клона вземат хубави пари, но винаги съм се чудила девойките, които обслужват клиентите колко вземат, както и че след приключване на работата с клиентите се оставало, за да се осчетоводяват документите? И че в ДСК имало най-малко работа, а заплатите им за бранша били от по-високите.
Но информацията ми е от 2007г., но то положението тогава беше друго.  newsm78

# 303
# 304
Успех на всички с търсенето на работа!  Simple Smile

# 305
Здравейте!
Искам да попитам следното:
Освобождават ме поради закриване на щата. Освободиха почти всички колеги без 2 счетоводителки и фирмата е пред закриване  ooooh!
Била съм на борсата през октомври 2012-та година. Тогава напуснах по собствено желание и вземах минималното обезщетение от 7.20 лв. на ден.
Сега би трябвало да получавам 60 % от заплатата, на която се осигурявам, НО при положение, че съм била на борсата само преди 10 месеца дали ще получавам това обезщетение или отново минималното?
Ако някой знае и се е сблъсквал с подобен казус, моля да сподели  Praynig
Благодаря предварително!!!

# 306
Здравейте!
Искам да попитам следното:
Освобождават ме поради закриване на щата. Освободиха почти всички колеги без 2 счетоводителки и фирмата е пред закриване  ooooh!
Била съм на борсата през октомври 2012-та година. Тогава напуснах по собствено желание и вземах минималното обезщетение от 7.20 лв. на ден.
Сега би трябвало да получавам 60 % от заплатата, на която се осигурявам, НО при положение, че съм била на борсата само преди 10 месеца дали ще получавам това обезщетение или отново минималното?
Ако някой знае и се е сблъсквал с подобен казус, моля да сподели  Praynig
Благодаря предварително!!!

Задай си въпроса в счетоводната тема тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=711207.690

# 307
Благодаря Red_Hot!   bouquet

# 308
  • Burgas
Здравейте имам един въпрос за тези които са от гр. Бургас. Каква информация имате за агенция за подбор Селект груп, която пуска обяви за някаква американска фирма. Някой знае ли нещо повече, заплатата която обещават е добра, както и условията на пръв поглед, но четах негативни мнения в интернет за тази фирма които са пращали работници в Германия. Ходих да правя тест в офиса им, но ми се стори странно че той и мястото от което ще се работи е в жилищен блок, където няма други фирми и най-вероятно е в апартамент във входа, което е малко странно.

# 309
erazer, това е английско-българската обява?

Аз дори не съм ги чувала, ама какво ли знам аз. Според мен имат някакъв проект, но за какво става дума, предполагам ще разберете там на място.

# 310
Здравейте мами и бъдещи такива Simple Smile

В момента нашата компания има сериозна инициатива да намери работа на възможно най-много кандидати, владеещи различни езици.

Ако се интересувате, ще се радвам да изпратите CV на elena.voynova@manpower.bg или да коментираме възможностите тук.

Елена Войнова, Manpower

# 311
  • Burgas
erazer, това е английско-българската обява?

Аз дори не съм ги чувала, ама какво ли знам аз. Според мен имат някакъв проект, но за какво става дума, предполагам ще разберете там на място.

Обявата е пусната от агенцията, но доколото разбирах фирмата няма представители тук, а се контактува дистанционно, така че не е ясно какви са условията и дали са коректни. Все пак това е неизвестна агенция и офиса на тази американска фирма да е в жилищен вход в апартамент ми се струва малко странно. Те пускат обяви за тази фирма от някъде половин една година, преди 2 месеца пак правих тест за друга позиция и казаха че ще ми се обадят за интервю, но така и не се обадиха и не дадоха никакъв отговор за резултата въпреки че според мен го направих много добре. След това писах емайл след известно време и ми казаха че вече са наели хора, което е малко некоректно да не те уведомят за резултата, а в интернет видях че и съда в Бургас им е наложил някаква глоба за някакво нарушение.

# 312
  • Костандово
Здравейте,нека и аз да се запиша в темичката!!!

# 313
  • Sofia
В една голяма компания търсят QA, Oracle Database, Java Developers, Deployment. Ако тук има такива специалисти, които се интересуват нека да ми пишат.

# 314
Какво означава "меден бизнес"?  Rolling Eyes

Цитат
Предлагаме:
- меден бизнес
- граждански договор
- адекватно заплащане
http://www.jobs.bg/f1910920

Общи условия

Активация на акаунт