Кое е най - вкусното ястие на света?

• 14 992
  • 81
  •   1
Отговори
# 45
Кюфтета от магарешко!

# 46
Срам ме беше да пиша, щото по света не съм ходила, само из Европа, ама там нищо вкусно не уцелих  Mr. Green

Най- вкусните за мен- националните ни: боб, сармички всякакви, мусака, уникалния аромат на шарена сол...още много в този дух

# 47
най-вкусното е това , приготвено по мой вкус.  Joy

# 48
  • In a surreal moment!
в момента така ми се яде тутманик с шарена сол,...ама както аз си го правя
иначе обичам и друго, но това ми е забранено и както се полага то ми се яде най-много и ми е най-вкусно

# 49
„на вкус и на цвет товарищи нет“
аз почти нямам не-любимо ,защото всичко ям  Mr. Green
много ми е смешно,когато някой кажене „не“ на каквото и да е,без да е пробвал даже  Wink-всякаква комбинация от продукти може да е страшно вкусна,дори да не ни е познат вкуса  Peace
от тукашните ястия,любимо ми е октопод с ориз,всякакви бобени яхнии,и разбира се-неизменната треска във всичките й 1000 разновидности  Grinning

# 50

Козунк. Или парижки макарони.

# 51
Суши. С гарнитура тигрови скариди.  Blush Не мога да се огранича само с едно ястие, но и пет да са, все морски ще са.

# 52
Суши. С гарнитура тигрови скариди.  Blush Не мога да се огранича само с едно ястие, но и пет да са, все морски ще са.
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 53
Прясно изпечен хляб  Heart Eyes

# 54
Най-вкусното ястие на света (за мен) са пържени патладжани с доматен сос, сирене и мек хляб, приготвени от баба, разбира се  Heart Eyes

# 55
палачинки с мед или течен шоколад, ястие ли е Rolling Eyes

щерката - спагети; синчето - каквото и да е, месо да е, и домати за салата Mr. Green

# 56
Боб в тиква!

# 57
Сладкиши ,торти ,шоколади ,толумби ,баклави....да изброявам ли още? ....килограмите няма да паднат скоро.
И....знам че е вредно,боря се с тази лакомия за сладко ,ама не всеки път успявам.

# 58
Салата от краставици с мноооого копър! Grinning

# 59
палачинки с мед или течен шоколад, ястие ли е Rolling Eyes
...........
 Те и парижките макарони не са , и хлябовете , и тутманиците  .....  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт