Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 28 тема

• 29 077
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
На мен вече трима лекари ми казаха секцио има доста причини, но тази, която със сигурност няма да се промени, че преди малко повеч от година и половина съм оперирана от 2 миоми на матката, аз иначе искам естествено, но ми казаха, че няма да ми разрешат. Да, като лежах в Търновката болница и питах, казаха 400 лв, но аз писах вече, за Горна, че уж може и без избор, ще говоря с лекаря, ще насрочи дата и така, надявам се да стане Simple Smile

# 76
  • велико търново
и аз мисля да си взема ръ4на помпа ама  ония ден ми предложиха няква една мъни4ка за 1,90 и ми стана странно  Rolling Eyes но реших първо да поразпитам тогава да си взема  newsm78 нзама от тая жега ли какво ама мн ми отти4ат краката направо стават катоо пони4ки Sad а бебка ме рита мн ниско и утре като идем  на жк ще кажа на докторката ако трябва да ме поглледне на ехограф 4е се притеснявам да не е слязла надолу и скоро да се роди  smile3506

# 77
Дано всичко да е наред с бебчето ти  Grinning. Аз се чудя между тази на Авент, има много в продавалник дори за по 20 лв, или да си купя за същите пари нова на Бертони или Дисни, които са нейна имитация, поне така ми каза продавачката. Четох за тези по-евтините, че понякога се чупят или пък боли с тях, но пък и хубави отзиви, така че напълно се обърках  Grinning

# 78
Помпата трябва да е нова! Кърмата е идеална среда за развитие на гъбички и бактерии, пластмасата се изхабява и надрасква. На Авента му плащате марката, те наистина са едни и същи с Бертони. Аз съм с такава и ми върши чудна работа. Цедяла съм да замразявам или като ми се наложи да излеза. Не боли с нея и е супер лесна за миене и поддръжка. Онези много евтините са за в болницата и наистина не са подходящи. Някой мами ги купуват, за да не дават много пари ако не стане номера с кърменето

# 79
Стефи, благодаря, че ни светна   bouquet Grinning и аз клонях към новата  Grinning

# 80
  • велико търново
добро утро тумба4ета  Hug аз също съм за нова мм вика да питал колегата си жена му дами дадяла нейната ама аз передпо4итам нова,20,30лв къде не съм ги дала  Rolling Eyes оле да ви се опла4а тази нощ голямо въртене се въртях неможах да заспя,дали от вълнение 4е днес сме на жк или от жегата ама 4ак се изнервих като гледах моя мъж как сладко спи  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511

# 81
shirina, аз също не можах да заспя  Crossing Arms въртях се като шугава до към 5 и 7:30 Боби се събуди.  Crazy дано тази вечер от умората успея да заспя навреме

# 82
Довро утро и от мен шики и аз на последък не мога да спя но моето безсъние е от нощното ходене до тоалетна което е по 3/4 пъти

# 83
Здравейте мами  bouquet

Арвен в 20 седмица+5 дни съм честити ви и на вас сини гащи Mr. Green

аз явно от жегата късно заспивам и ставам съм 10-11 ч Rolling Eyes

Ширина следи си кръвното заради подуването /най вероятно е от жегата/ но все пак Hug Hug Hug за да си по спокойна Heart Eyes

аз лентичка не смея да си сложа вие всички пазарувате вече Shocked

# 84
Здравейте, аз пък цяла седмица не можах да спя и изглежда ми се събра много умора, та тая нощ спах най-сетне  Grinning.
 Ширина, пиши какво е станалона прегледа Grinning
Аз пък имам проблем с едното ухо, чувам странен шум вече 5-ти ден, все едно пулс и се усилва понякога ужасно, днес бях на лекар и май е възпалено, изписаха ми антибиотик, който хич не е за бременни и се чудя да го слагам ли  Rolling Eyes, страх ме е. Бях си вкарала филми, че е от високо кръвно, но се оказа, че ми е ниско  Simple Smile

# 85
Кадровачката ако не стаава за бремени питай в аптеката за някакъв заместител който става ...изобщо не мога да разбера тея док как може да изписват неща които не стават  за бременни  #Cussing out

Последна редакция: пн, 29 юли 2013, 13:39 от papi1990

# 86
ако гинеколога ти е съгласен с тези антибиотици значи може да ги пиеш. Има много лекарства, които не се препоръчват за бременни, но понякога по малкото зло е да се отървем навреме от това, което ни тормози, за да не си докараме по-голям проблем.  Аз също се плаша, когато прочета в листовката че не се препоръчва при бременност, но... понякога се налага

# 87
Папи1990, лошото е, че точно в аптеката ми се изсмяха като попитах става ли за бременни, че как да не ставало, аз иначе нямаше да го купя.
Луз де луна, той не е за пиене, а се слага в ухото, може би така не е чак толкова вреден, но май ще изчакам до четвъртък, тогава съм при АГ и ще го питам, а днес ме прегледа личния, който твърди, че става за бременни. Ама листовката ме стресира.

# 88
  • велико търново
завърнах се тумба4ета,доволна съм от прегледа  newsm44 1,905 сме станали 300 грама за 2 седмици сме натдали,докторката каза 4е е добре за тази седмица,вървяло малко мъни4ко но и таткото е слаби4ък така 4е не било проблем,41см е малката ми хубавица,отваря си устата сму4е си пръста и се упражнява да диша,потготвяла се за виншния свят,вс е наред просто била спо дълги крака и са разположени ниско долу затова съм я усещала така ниско  Rolling Eyes вс ни е наред добре вървим Simple Smile ама като ме претегли и видя 4е за 1 месец съм натдала 5кг ме постресна малко,каза да намаля сладкото и тестеното щотото от тези килограми които натдавам мога да дигна кръвно и да се наложи по рано да извади бебето  Weary а каза до 20 август не трябва да излиза  newsm78 питах я какво да взема за болницата каза само ношница,4ехли,помпа за кърмене(днес се взех на бертони ръ4на) тоалетни принадлежности и дрешки за малката нищо пове4е  Simple Smileкръвното ни беше нормално,ще правим кръвна картина и след 2 седмици сме пак на жк и ще говорим окон4ателно коя ще е датата на секциото  newsm03

# 89
Ширина, радвам се, че прегледът е минал добре и с малката госпожица всичко е наред  Grinning. От къде взе помпата и за колко парички?

Общи условия

Активация на акаунт