Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 28 тема

• 29 077
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
  • велико търново
охоооо ама то не ви останало хи4 бе Simple Smile браво на вас Simple Smile стискам палци вси4ко да е наред и ви 4акаме в темата с  олежаните мами Simple Smile а на другите които са в на4алото,да не се притесняват и те ще гушнат бебетата си когато им дойде времето Simple Smile успех Wink   bouquet  bouquet  bouquet

# 646
Кадровачке, Дени, стискам палци скоро да се похвалите с прекрасни пухкави бебоци!!! След вас май аз съм следващата ама има време за мене деее  Heart Eyes

Ширинааа, малеее.....кога мина това време?!?!?! Твойта принцеса ще стане на 3 месеца!!! Направо лети това време  Simple Smile

# 647
Ширина, Цветно и на вас благодаря  Hug  bouquet.
Цветно, следващата ще си след нас с Дени, ще стискам палци и на теб всичко да е наред  Hug  bouquet

# 648
  • велико търново
Цветно направо хвър4и времето от както се роди малката Simple Smile особено нощите Simple Smile 3 4аса минават като 3 минути Simple Smile ве4е си гукаме Simple Smile много е дива много шава не се спира изобщо Simple Smile да ми е жива и здрави4ка

# 649
Ех, че хубаво, Ширина, дано скоро и аз да се хваля с подобни неща  Laughing Laughing

# 650
  • на земята
Ей калпазанки как сте ,лежите ли  Hug
Няма попълнения,сега пък не излизат тези бебоци  LaughingМного сте ги разглезили май май  Joy
Кой е наред ,чакам щастливо събитие скоро  Praynig

# 651
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Аз да се оплача- от 3 седмици съм болна с кашлица. С какво ли не ме цериха, колко хомеопатия пих и един антибиотик и така и не се оправих. Изолираха накрая бактерия в гърлото и сега 10 дена ще пия  друг антибиотик. Дано поне оздравея и здрава взема да зараждам. Praynig

# 652
Ооох благородно ви завиждам,че толкова малко ви остава,пожелавам ви здрави бебчета  Joy Joy а аз се надявам бебчо да си стои на топло до догодина  Grinning  Heart Eyes

# 653
Petinka1989, мерси  Hug, да си стои твоето сега и да си чака реда  Simple Smile
deni_k, да подейства лечението, бързо оздравяване  Hug Hug
*лаленце*, май аз съм наред, ако някой не ни изненада  Simple Smile

# 654
  • на земята
kadrova4kata  Praynig стискам ти палци,само бъди спокойна и уверена  Hugчакаме новината  Hug
 deni_k,ще оздравееш и още как,изпълнявай заръките на доки и всичко ще е наред  Peace
Petinka1989,ще седи бебче на топло къде ще ходи ,студове идат  Laughing,и аз лежах,лежах,а лудетината накрая не искаше да излиза  Laughing
Късмет на всички   bouquet

# 655
Здравейте Мами да се похваля моя палавник се разбърза и преди 10 дни се роди синът ни 2750 кг 47 см

На всички пожелавам да гушнат бебоците на термин - темата си е късметлийска!

Целувки от нас  love001  love001  love001

# 656
Nelly*, много хубава новина, честито, да ти е жив и здрав, много радост и щастие да ти носи  Hug  bouquet  bouquet

# 657
  • София
Nellly честито, да ви е жив и здрав и много да ви радва.

# 658
  • на земята
Nelly,ЧЕСТИТО ВИ СИНЧЕ!Да е жив и здрав и много да ви радва!
Бързо възтановяване на теб   bouquet

# 659
Здравейте имам голям проблем,пия гинипрал за задържане но по неизвестни причини са изтеглили всички партиди и не мога да  си го набавя а знаете колко е важен!Моля ако някоя от вече родилите мами или тези които са го спрели имат останал да ми пишат за да си закупя от вас!Аз съм от Русе  Sad

Общи условия

Активация на акаунт