Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 28 тема

• 29 077
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
Оф, тоя гинипрал още преди 5 години беше кът, с 300 зора намирахме.
Стискам палци да откриеш.

# 661
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Здравейте имам голям проблем,пия гинипрал за задържане но по неизвестни причини са изтеглили всички партиди и не мога да  си го набавя а знаете колко е важен!Моля ако някоя от вече родилите мами или тези които са го спрели имат останал да ми пишат за да си закупя от вас!Аз съм от Русе  Sad
И аз съм чувала за подобно изчерпване преди години. Прати някой да обиколи всички аптеки в града, все някъде имат запаси и си купи няколко опаковки. Друг вариант е от друг град. И последен- чувала съм, че преди време са си го набавяли от Румъния.
Аз пих Гинипрал до преди 1 седмица, купих си опаковките преди 2-3 седмици. Оптимист съм и мисля, че ще намериш.

# 662
Nelly, честита ви радост. Много усмивки, здраве и весело детство!

# 663
  • София
Нели ,Честита рожба  bouquet Да расте много здрав и щастлив Hug Hug Hug

# 664
deni_k БЛАГОДАРЯ за съвета доста търсхме и няма незнам какво ще правя  отново моля ако някой има останал да пише-ще си го платя  Cry

# 665
  • на земята
Petinka1989,провери в Турция дали го няма ..)))

# 666
Нели, честита ти радост!!!   baloni baloni baloni

Кадровачкееее, 1 дееен.... Успех и стискам парци всичко да е наред, а ти при първа възможност да се включиш да разказваш  Heart Eyes

# 667
Здравейте мамчета, на 21.11. на бял свят се появи моето щастие- синът ми. Пожелавам на всички, които са в очакване на своите съкровища лека бременност. 
Гинипрал последно имаше в Марешки в Дружба
Успех на всички- темичката е късметлийска

# 668
  • велико търново
лузииии, нелииии 4естити ви рожби много щастие и щастливо детство Wink  bouquet  bouquet

# 669
  • Плевен
Честити бебечета,само радост да ви носят  bigdance2  bigdance2  bigdance2

# 670
Не е само дефицитен Гинипрала.Той е изтеглен от цялата аптечна мрежа.Има пусната такава нова тема-Гинипрал. Petinka1989 -виж там коментарите.Може да ти помогнат с нещо.Извинявайте,че тук пиша за това,но това е сериозно.Спират единственото такова лекарство без заместител.Къде живеем ..не знам.Успех на всички. Hug

# 671
  • София
luz de la luna , честита рожба, да расте здрав и шастлив. На теб бързо възстановявне. Hug

# 672
luz de la luna честита рожба и от вен! Пожелавам здраве и много усмивки!

Потресена съм, как с лека ръка изтеглят лекарства, за което казвате, че няма заместител. А е толкова важно!!!!

Днес е секциота на Кадровачката, дано сичко е наред и да се похвали Hug

# 673
И аз бях потресена вчера..Бях изпаднала в тих ужас,като разбрах,че изтеглят лекарството.Великия Европейси съюз е разпоредил,защото било повече вредно,отколкото полезно.А какво правим,като нямаме заместител.... #Cussing outЧудех се какво ще правя,но успях да намеря от познати.Но не всеки има такъв късмет.Може би го има в Сърбия и Търция все още,но дали.. Praynig
Честито рожби на всички майчета. Hug

# 674
Писах и в другата тема, ще пиша и тук.
Моят лекар ми направи комбинация от Утрогестан, папаверин и магнерот за подтискане на контракциите.
По време на първата бременност ми беше изписал Гинипрал, така, че е запознат.

Общи условия

Активация на акаунт