Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 28 тема

• 29 077
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
Цветно, много се радвам, че си добре и наваксваш с разходките  Hug, наистина като се родят и растат бързо мъниците, вече ми се струва, че съм родила преди цяла вечност и че цял живот съм я имала, пожелавам и на теб скоро това щастие   bouquet
На новите лежанки пожелавам успешно да си излежите оставащото време и едни прекрасни бебоци накрая   bouquet

# 691
  • на земята
Добре дошли на новите мама в най късметлийската темичка ,пожелавам ви спокойни дни до финал,много коледно настроение и много усмивки!
Мислете позитивно,най хубавото предстои  Hug

# 692
Благодаря момичета за топлия прием:)
И аз се вторачване във всичко защото много изчетох по въпроса
Аз съм натисна много по принцип и сега ми е странно и трудно с малко ми диване който е активен за трима,но щом трябва
И аз отидох на редовен преглед и бам на легло Cry
Бебка отгоре на шийката и мчехура натиска ли натиска и тежи
Вие какви бебоци чакате Simple Smile)
Радвам се на мамите за които финала наближава Simple Smile
За другите като мен аз си поставям краткосрочни цели
Първо да стигна 29 седмица тогава можело да ти сложат една инжекция за белите дробове после 32 после ще гоним 37 Simple Smile)) прегръдки на всички
Позитивно мислене за всички Simple Smile

# 693
Здравейте, майчета!
   Напоследък нещо изобщо нямам време за писане, но наминавам да ви видя как сте.
   Добре дошли на новите попълнения в темата, от нея се излиза само с пухкаво бебе, много е късметлийска, и честито на обебилите се мами, които не съм поздравила!
   Искам да ви пожелая весело  и кротко изкарване на празниците, любов и разбирателство в семействата и позитивни мисли, новата година ще ви донесе най-големия подарък, за който някога сте мечтали! Цветно, на теб може и по-рано да ти го донесе, пожелавам ти леко раждане! Hug

# 694
Честита Коледа и щастлива нова година
Пожелавам сбъднати мечти и щастлив финал за всички
 На всички вече мами много детски усмивки и прегръдки Simple Smile)

# 695
  • на земята
Честито Рождество Христово!Бъдете здрави,благословени,по добри и усмихнати!Вярвайте в доброто!Пожелавам на всички ви едно леко раждане на термин и здрави ревливи бебчета  Hug

# 696
Весела Коледа на всички в късметлийската темичка.
Само здраве, усмивки и щастлив финал на всички.

# 697
Честита Нова Година коремчета с бебчета   bouquet Нека Новата Година ви донесе доносени пухкави бебчета, много щастие, любов и здраве. Тази година е съдбоносна за вас и семействата ви! Сигурна съм, че ще ви направи най-щастливите мамчета на най-обичаните бебчета!
За сега наздраве с безалкохолно шампанско  Wink
Не ви следя много често, но виждам, че всички напредвате със седмичките и се приближавате към желаната цел  newsm32

# 698
Честита нова година
Бебоци да гушкането всички и да сме щастливи мами 2014 год
Здраве и много много щастие и любов в семейнито огнище:)

# 699
  • София
Честита Нова Година и от мен! Пожелавам на всички здраве в семействата и много късмет през 2014г. На всички тумбачета да си дочакаме термина и да имаме здрви бебчета. Heart Eyes

# 700
  • на земята
Честита нова година!бъдете здрави,обичани и щастливи!здрави бебчета на термин и много усмивки! Hug

# 701
  • велико търново
4естита нова година и от мен,пожелавам ви много търпение много усмивки здраве и по скоро да гушкате своите бебоци Simple Smile

# 702
Честита Нова Година мамчета   bouquet  bouquet  bouquet Пожелавам на всички много здраве и късмет през 2014 г!!!
всичи бебоци до термин  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 703
  • София
ЧНГ и от мен, момичета! Приятно и спокойно лежане до термин и после да си получим подаръците Simple Smile))

Ползвам да питам, някоя от вас пие ли магнезия си под формата на диаспорал? Имате ли грижи с него?Хич не ми понася, а моя лекар много държи да е точно това, а не вариантите на хапчета.

# 704
Тристана аз бях на диаспорал /уж по-добре се усвоява/ но не съм имала проблеми. Кажи на твоя лекар че не ти понася и да го смени защо да се мъчиш Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт