Отговори
# 195
  • София
Аз от работата не мога да се оплача-бях си 2 месеца вкъщи,а и сега връщането ми е временно,имаме девойка  на обучение и аз помагам.Таткото не дава да ходя на работа,а щом шефа казва така,значи така ще е Simple Smile Ще се побъркам до вторник-почти месец не съм виждала дребчо,а и както не го усещам направо съм пощуряла.

Корема ме сърби зверската от време на време,а зърната на гърдите няма въобще да ги коментирам. Някой по-нагоре беше коментирал момента с коластрата-петна нямам по бельото,но по самите гънчици на зърното съм намирала нещо беличко,трябва да питам доки за това.....

Днес благодарение на жегата навън съм с ниско кръвно,ама ще ми мине... Унищожих някое блокче шоколад  Laughing

# 196
  • Пловдив
Здравейте момичета. Ние се завърнахме от Бургас. Почивката свърши и утре отново на работааааа. Добре си изкарах, но влагата много ме мореше и се радвам, че отново съм си в Пловдив.
Имам едно въпросче. Какво ще рече, когато много, чак до болка ме стегне корема ниско долу, сякаш бебчо ми го подпира отвътре? Като се поразмърдам малко и ми мине. Случвало ми се е и когато отида да се изпишкам и веднага след това отново ме стегне корема. И много ми е чудно какво е това течение, което ми се появява абсолютно веднага след като се изпишкам. Тъкмо вдигна гащите и хоп, направо се подмокрям. През останалото време нищо нямам newsm78
Иначе бебчо си го усещам, снощи и таткото за първи път го усети и съм много радостна. На ФМ съм чак на 6-ти август и нямам никакво търпение вече да си видя бебенцето. Дано и видят какъв ще е пола.

# 197
Здравейте момичета, цял ден бях на село поне малко разнообразие  Grinning Grinning. Да ви кажа още ми бучи ухото и понеже не ми е дошъл апарата за кръвно, като отидох на село първото нещо, което направих е да го измеря. В началото беше малко високо, може би от пътя 130/77, но после цял ден го мерих през час някъде беше си ниско 99/60, 114/70 и т.н и ухото продължаваше. Изглежда не е от кръвно, защото това си ми е нормалното на мен кръвно, поне да се успокоя, че не е вредно за бебчо  Grinning, утре съм при личния и ще го питам. Момичета, как сте със съня, аз вече хич не спя до към 3-4 и после съм  Shocked, направо откачам, хич не ми е удобно вече и с корема, чудя се накъде да се обърна и все не ми е удобно.
Свети8, честито момиченце   bouquet Hug
Деси, дано сте изкарали хубаво почивката. И аз имам подобни болки, не съм сигурна на какво точно се дължат, ако са по-силни пия по едно но-шпа и ми минава. За течението имам, но не след пишкане, а почти постоянно.

# 198
Деси това което описваш на мен ми звучи на контракции, просто не са силни. И на мен ми се случва понякога. Ако не става много често не е проблем и щом ти минава като се раздвижиш. Контракциите не е задължително да болят и могат и лекички да са все едно бебчето подпира както ти казваш.

И на мен работата никак не ми липсва, не че много съм работила ама никак не ми се връща, за щастие няма да ми се наложи скоро Simple Smile

# 199
И забравих да кажа, днес като бяхме на село и оправихме детското ми легло, направо си го реставрирахме, мъжо го шкури и го минахме със специално масло за дърво, стана много хубаво, така че скоро ще си го вземем в къщи и само ще чакаме бебо  Grinning Grinning

# 200
Vio   bouquet Много се радвам, че бебчето ти е здраво!

Момичета - днес официално видях капка коластра да потича от едната ми гърда  Laughing

# 201
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
И забравих да кажа, днес като бяхме на село и оправихме детското ми легло, направо си го реставрирахме, мъжо го шкури и го минахме със специално масло за дърво, стана много хубаво, така че скоро ще си го вземем в къщи и само ще чакаме бебо  Grinning Grinning

Ехее супер! Аз най-обичам такива мебели Party

За болките и аз 1-2 но-шпата, зависи ако първото не помогне, пия още едно + магнерот

Аз днес бях примерна ученичка - час руски, час форум- надничах да ви видя. За днес научих Винителен падеж  Crazy  Целта ми е до 45 дневния да мога да проведа кратък нормален разговор с руснаци, а не като до сега - мъжа ми ме представя и аз само се усмихвам и кимам  Crazy Съответно разговорниците не ми вършат работа - нито ще им искам паспорта за пътуване, нито някоя друга безумна тема от разговорник  Crazy

За работата, да си кажа честно започва да ми липсва, обаче с предното си дете се върнах на работа когато той беше на 10м. и се чувствам малко виновна за това, защото работата не е най-важното в живота, или поне за мен не е  Rolling Eyes  сега най-важно ми е да си отгледам в корема здраво бебе, ако се почувствам по-добре може и да се престраша, но на мен така ми става лошо от тези жеги, че не виждам как ще стане  ooooh!

# 202
ТДИ, аз и магнерот пия, само че не при болка, а 3 пъти на ден по 1. Браво, че си оползотворяваш времето, евала Simple Smile

# 203
VIO много се радвам за теб за хубавите новини ,че всичко е наред   bouquet
За "течението" четох ,напълно нормално е това е знак, че бебчо е защитен от инфекции.Това го предпазва.
За спането и при мен голямо въртене пада докато си се наместя удобно,и възглавница между краката и от страни на коремчето върши работа Simple Smile

# 204
Ето ме и мен..леле докато Ви изчета:)Аз до сега съм качила само 4 кг.,а мъжо казва че съм само на корем:)Имам малко стрии от 1-та бременност,но те са ниско под пъпа.И при мен вече се появява нещо като коластра,понякога сутрин като се събудя и усещам малко да ми е мокро точно около зърната.

# 205
Vio радвам се и аз ,че всичко е наред с бебето!От тук нататък само приятни емоции!  Hug

# 206
Здравейте момичета!
Първо да благодаря за инфото за токсоплазмозата!
Vio много се радвам, то си беше ясно! Сега му се радвай на спокойствие!
Да се присъединя към момичетата със сърбежите Simple Smile вече започнах да свиквам с тях, май трябва да се мажем повече...
На кадровачката честито!
На мен започна да ми става все по-трудно движението и дишането... А движенията на бебчо са видими и още по-силни Simple Smile))
Засега това от мен

# 207
  • Пловдив
Еха, и аз обичам стари реставрирани мебели. Много мило и романтично ми става Simple Smile
Ами моите болки, като ми стане така корема не знам дали са от т.нар. силни болки. Но като ми стане така се прививам на две. Сякаш нещо силно ме притиска отвътре и все едно ще ми изскочи корема. Но става за секунди и то не всеки ден.
Аз пък да ви се оплача, че като се прибрахме от морето и малкия беше сополив и ето вече е и с температурка Sad Най-мразя след отпуска да съм в болнични. А как не обичам и с шефове да говоряяяяя. Той шефът ми е супер готин, но аз имам клаустрофобия от високопоставени, не знам защо, но ми е супер неудобно. Утре един час ще се настройвам, докато звънна на шефа и му кажа, че няма да идвам на работа.

# 208
Здравейте и от мен Simple Smile
Голям мързел ме е хванал....нищо не ми се прави...
Днес ходих на плаж..юхуууу представяте ли си   Crazy изхабих слънцето естествено..,но то от един път нищо няма и да стане де  Whistling
За контракциите-моите бяха не всеки ден най-вече след обед по една,две.Даже не ме и болеше.Но бебка като расте и започнаха да ме наболяват особено ако се е свила повече и като ми се свие матката и там където е изпъкнало започваше направо корема да ме боли.Оказа се,че въпреки ,че не са чести и доста болезнени имам скъсение на шийката,и сега пия Магнерот Simple Smile

АЙде лека,спокойна и удобна на всички   bouquet

# 209
Деси, много гадно така, особено след почивка и болест да си докарате, бързо да оздравява малкия и ти да си здрава  Hug
Роси, направо благородно ти завиждам за плажа  Grinning. Аз пък пия магнерот превантивно, не съм имала такива контракции, но заради болките, пък и папаверина нещо не ми понасяше и моя лекар каза да го вземам.
А днес разбрах, че вуйчо ми, вуйна ми и братовчедка ми  в сряда ще ходят на река наблизо, то си е като курорт там, имало и басейн вече, иначе има бунгала и хора на палатки и ми казаха, че ще ме вземат с тях. За няколко часа ще е, но си е разнообразие, само се чудя дали всичко ще е наред, няма да се къпя със сигурност и ще стоя на сянка, може да половя риба  Grinning, много ми се ходи и май ще отида  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт