Отговори
# 255
Алекс, живи и здрави бъдете! Ще се запишеш скоро в друга тема!

# 256
Lexiiito, една голяма прегръдка от мен  Hug

# 257
Александра,  Hug Hug Sad Sad, а ние си мислехме, че сте някъде на почивка след сватбата, пожелавам ти всичко най-хубаво, нямам думи какво друго да кажа  Hug Hug Hug

# 258
  • София
Lexiiito Sad

# 259
Лекси миличка  Hugвярвам ,че много скоро ще се включиш в друга групичка Hug

# 260
Лекси  Hug, сигурна съм че скоро ще пишеш в друга темичка.

# 261
Лекси  Hug Скоро да пишеш в друга темичка и този път всичко да завърши благополучно Hug

# 262
Алекс прегръдки и успех  bouquet не се предавай и знай,че скоро всичко ще е ОК ще видиш-казвам го от опит  Peace

# 263
Благодаря ви момичета, и аз вярвам, че всичко ще е наред другия път.... щеше да ми се събере много щастие наведнъж, защото сватбата беше невероятна и много се радвам, че разбрах лошата новина след сватбата за да не ми помрачи хубавия ден! Hug Hug Hug Hug

# 264
 Здравейте, момичета! От снощи съм много притеснена. Късно вечерта не заболяха яйчниците - тъпа болка и туптене, което от време на време ме отпускаше. През нощта се будих няколко пъти заради същата болка. Опипвах си корема дали е твърд, но той по принцип си беше , защото бях вечеряла стабилно. Не мога да разбера това контракции ли са?
lexiiito (Александра), след два - три месеца всичко ще си дойде на мястото! Радвам се, че си позитивно настроена и не си се отчаяла!  bouquet

# 265
lexiiiii Hug миличка много много силни прегръдки от мен

# 266
Сентидо и аз не съм сигурна, аз съм в същата чуденка цяла сутрин. Само че ме боли корема ниско, не яйчниците и ми беше твърд корема, нагълтах се с но-шпа и магрерот и чак сега ме поотпусна и се притеснявам, ти пили хапчета и помогнаха ли ?

# 267
 Корема ме боли ниско от време на време, а туптенето на яйчниците е по - постоянно...  Усещането ми е  ,  сякаш в корема ми органите ми са притиснати. Иначе бебчето беше много активно тази нощ,тази сутрин също го усетих няколко пъти...
 Пих но шпа 1 т. и Магнерот - 1 т. Д-р Ангелов ми предписа Магнерота преди 2 -3 седмици и ми каза при нужда да го започвам по схема 3 х 1 т, та това се случи днес.  Не съм сигурна обаче това контракции ли са? Какво друго може да бъде? Още повече се притеснявам, че в четвъртък ще отскочим до морето за някой друг дени незнам там как ще изкарам... Confused

# 268
# 269
Lexi, в един момент всичко ще бъде наред и ще дойдеш пак при нас. Hug

Ох ние снощи пак правихме секс, ама то заради рождният ден на ММ, поредното изключение и какво стана бебето като започна да рита и да танцува, а бе бебчо направо си направи дискотека в корема ми, луд купон, то не беше ритане, превъртане и подскачане  Laughing
Да Ви призная честно изобщо не следя кога и по колко често ме рита, защото няма смисъл, просто го отчитам, че ме е изритал за деня и толкова. Ухх, обаче пак ме замъчиха тия пусти киселини има-няма и през определен период си ги имам.
sentido, щом си пиеш хапчетата няма страшно. Но като ги започнеш в никакъв случай не бива да ги спираш до края на бременността особено магнезият така ми каза моят док.

Общи условия

Активация на акаунт