Отговори
# 285
За киселините- моето Аг ми предписа едни капчици на билкова основа-ИБЕРОГАСТ капки 3 пъти по 15 капки 30 минути преди хапване-и да ви кажа нямам проблем с киселините Grinning-препоръчвам с 2 ръце

# 286
  • София
Kali, благодаря ти, аз уж чета всичко, ама това нещо съм го пропуснала точно! Значи е нормално да ми прилошава от тях  Thinking Хмммм. Днес поне не ми се приповръща.
Аз цял следобед се ровя в сайта на Mamas and Papas да търся онази красивата черна количка на точки, дето TDI я беше харесала, да й видя цената и пр. Не я намерих в този сайт, където разглеждах.
Но поогледах и стигнах до следните сметки: количка, креватче, кошарка и столче за кола, които ми допадат са общо около 2000 лв. Сега остава да ги вместя в моята заплата, което ще е трудното.

# 287
  • Елин Пелин/Бургас
Галя верно са много евтини и изглеждат добре.Дали някой си е поръчвал от там да каже как са.
Мери бери ще ги пробвам, че наистина съм трагедия Confused
Вилхелм Тел  и аз си правя едни такива сметки и вече ми се реве smile3511 Weary

# 288
С тези сметки за колички, столчета и прочие на всички ни се реве, но дупе знае 2 и 200 -може да направим компромиси с някои неща или да се вземат на изплащане....от сега да си се приготвим ,че после с онова огромно майчинство след 1 г. от 310лв....кое по-напред Wink Все пак не е задължително да сме с последен модел на всичко  Sunglasses

# 289
  • Елин Пелин/Бургас
ааа ние си имаме братовчедка и от нея ще са ни кошчето за кола, шезлонга, креватчето и куп други неща.И все пак много ще се и купува. А и още 2 семестъра имам да завърша...
А за огромното майчинство не ща и да коментирам, че ставам леко нервна и силно агресивна.После сме имали много ниска раждаемост...

# 290
Sentido аз и с баткото и сега съм така около датата и няколк одни след това ме наболява  PeaceНормално е лекар ми го е казвал.имам една позната,която дори прокървяваше и след куп изследвания се оказа,че организма се бърка и все едно леко и идва.Дъщеря й е страшна буба сега  Peace Иначе бебка по размери отговаря на +1 седмица,а за килата да не говорим.Бяхме почти 0,500 гр. а тряваше да е 300-350 най -много.Аз и усещам.С баткото такава тежест не съм имала и така да ме боли чак кокала долу на дудката с извинение....  ThinkingА съм в 6 месец.До 9 не мис е мисли  Rolling Eyesкачила съм 2,5 кг до сега..дано наддам малко ,че едвам се нося клатя се като патица  JoyПо размери термина ми е 25-27,11...голяма пухкавелка ще ми е милата да ми се роди само жива и здрава,че толквоа притеснения...  ooooh!

ние още се мотаме с тия стволови клетки.дайде съвет и инфо как се прави всичко,ако някой мама знае,че с тоя зает наш татко не знам до къде е я докараме.до колкото знам ако се подпише договор до 30 г.с. се ползва намаление.Ама то голямо умуване,мотане...ужас....

kaliivanova аз не съм студентка,но повечето сме така...защото много малко са работодателите,които осигуряват на реалните заплати и от там всичко пада.Преведоха ми за цял месец болничен 209 лева.. #CrazyПросто добре,че никъде не излизаме и не ходиме сега,че не знам до къде биха ме изкарали ако трябва да разчитаме на тях   Tiredтрагедия сме тук.БАткото ми е с 35 лева детски -а и всички деца де- та таксата за градината е 55 лева примерно ..те аже за тва не стигат камо ли за нужди...

# 291
  • Елин Пелин/Бургас
 mihova_rossa  те си ме осигуряват на реалните, но просто съм само от година там и от старата ми работа мн ми падна дохода и затова шефката ми предложи да ходя максимално на работа, че да го вдигна, ама уви доки каза дома и те така. А мн се дразня на една определена част от населението, която взема помощи 500-600 лв на месец, и не ги търсят за нищо.А ти нека си работила, сега плащаш и после пак те дерат, вместо да ти дават, а се бият в гърдите колко много видиш ли са направили за майките и ние сме си виновни и не искаме да раждаме.Тук спирам защото вече ще стана доста цинична.
И мен ме боли така кокала и не знаех от какво е, но сега вече зная.Аз съм качила към 14 кг Embarassed
Ама не ям много.Даже от киселините почти не се храня, което е странното.На ФМ и на мен ми казаха, че ни е едричка момата.Ама нищо, живи и здрави и най - важното за мен кърма да имам Praynig па после ще мислим за другото!

# 292
kaliivanova, точно поради тази причина с великите доходи за майчински сега ще запиша магистратура, защото това мило детенце няма да получи от мене и една стотинка, а така ме боли сърцето като се сетя, че някои взимат такива помощи за каквито ние не можем и да сънуваме.

# 293
Тихо, тихо за тези с големите помощи , че ще има истерии  - и без това не мога да ги търпя, като отидеш някъде в държавна болница и само такива гледаш... и после се чудиш защо плащаш осигуровки ,като накрая се изнервяш и отиваш на частника за да те погледне както трябва...
 2,5кг-ехеее  mihova_rossa   ти си за завиждане , аз се чудя къде да скрия тумбака 5- 6кг до тук ,но на корем и дупе Cry а къде са последните месеци и стремглавото качване ....

# 294
На мен само корема ми е пораснал,мако циците и дупето  Rolling Eyes EmbarassedС баткото качих 10 кг и се възстанових моментално.Излязох от родилното прибрах се и си обух дънките Simple SmileИ ги събух защото от шевовете беше страшно  ooooh!но е велик онзи,който е измислил лидокаина  Peace
Аз за това освен за антителата ми не се възползвам от нищо свързано с държавните неща по ЗК.Даже миналата година като си правех перация на гърдата пак на частно си отидох.НЯмам доверие на тези наши ..даже не знам как да ги нарека.... #2gunfire

# 295
Кали, радвам се, че са ти помогнали семките и аз неща люпих  Grinning Grinning Laughing и сега ми е едно гадно в устата, сума ти вода изпих, но пък нямам киселини  Grinning
Някой, който видя линка на Галя с детските неща, къде са цените? нещо не ги видях.
Иначе да ви кажа, че в вече в началото на 6м качих първия килограм, но като цяло изглеждам, поне според една приятелка повече качила, защото коремът ми е огромен и гърдите също  Grinning. И на мен от сега ми тежи, пък после незнам.
За майчинството и т.н не ми се говори, аз също ще съм с минимално.

# 296
Аз нямам киселини за сега ,  но мерси за инфото за семките .Ще го имам в предвид , ако ми се появят .
Относно сайта с дрешките - наистина има много готини неща и определено не са скъпи , кофтито е , че е на едро и за повечето дрешки , ако искаш да си поръчаш дадено боди например трябва да поръчаш 3 или 5 бройки.Но поне са различни цветове и шарки , а не еднакви.
Кадровачка  , за да видиш цените трябва да се регистрираш

# 297
  • Елин Пелин/Бургас
kadrova4kata  за цените трябва да се регистрираш и ще ги видиш.Ама и гледайте, че някой са по 3 до 5 бройки, но различни размери!
а аз съм тюлен, не по - зле СИН КИТ в сравнение с вас! До края сигурно 30 кила ще кача newsm45

# 298
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Момичета аз да се оплача,от вчера много ми се гади,вечерта и през нощта повърнах няколко пъти(за първи път откакто съм бременна) и много се уплаших,и свят ми се виеше ,абе ужасно.Днес ми е по-добре,но не смея да хапна нищо ,само няколко бисквитки.А  разбрах,че имало някакъв вирус с диария и повръщане,дано не е това ,че не ми се пият хапчета.Надявам се да е било от храната,въпреки че съм със здрав стомах.Но ако утре не съм добре,ща неща трябва да ида на лекар
  ooooh!

Можеш да взимаш Био Гая, това е пробиотик и възстановява чревната флора. Аз го взимам и давам на малкия, че нали ви писах, че мин. година лежахме в инфекциозно точно с такъв вирус. Тази година да чукна на дърво не сме се разболели още  Peace

http://prestig-s.com/ Здравейте пускам един сайт който ми го даде моята снаха има много евтини дрехи и комплекти за изписване мн евини са нещата и много ми харесаха нещата

А пристигна ли ти вече нещо, как са като качество? Аз последно така се разочаровах от "Кокетна" - поръчах си една рокля, то стърчат конци от всякъде, явно при боядисването на коланчето (има коланче под бюста) са оцветили и самата рокля, абе кофти изпълнение.  Rolling Eyes Може да поръчам от този сайт нещо дребно и ако е ушито като хората да поръчам още неща  Rolling Eyes

# 299
  • Пловдив
Лекси, съжалявам за случилото се. Радвам се, че си оптимистично настроена и стискам палци скоро отново да си във форумчето.
Аз киселините ги моря със сода бикарбонат. И първият път така ме посъветва лекаря и сега така си правя.
А имам един спешен въпрос. Нещо забелязвам, че ми е доста голям корема и се притеснявам. И първия път бях така и ми установиха много околоплодна течност. Надявам се сега да не е така, ама ще трябва да чакам чак до 6-ти. Колко ви е обиколката на корема? Няма да пиша моята засега и се надявам да е близка до моята.

Общи условия

Активация на акаунт