Отговори
# 390
  • Пловдив
Ние вкъщи изцяло се лекуваме с класическа хомеопатия от 3 години. Имам лек за този вирус и благодарение на тези капки, миналата година вируса ми трая само една тежка нощ. Но хич не ми се повтаря този ужас, който преживях.
Как едно време в Габрово нямаше такова нещо? Някой го пусна ли този вирус, за да си продават лекарствата (гледам вече рекламират пробиотици за него) или пък нещо друго newsm78 Ама това е отвратителен вирус, брррррррррр.

# 391
Аз днес нали се жалвах, че не отидох на река. Една приятелка пък звънна, че ще дойде до моя квартал да ме види и седнахме на едно кръчме (в моя смотан квартал няма друго заведение), после пък видях едни познати навън и се запознах с още съседи насядали, че досега не познавах почти никой и така убих почти 3 часа. Харесаха ми новата коса, ама аз не се харесвам нещо, не мога да се възприема, ама поне ми е едно леко  Laughing

# 392
  • Пловдив
Супер Кадровачката, много е хубаво малко разнообразие. Стискам палци мъжо да те заведе и на рекичка и планът ще е преизпълнен  Praynig

# 393
kadrova4kata видя ли всяко зло за добро Wink Качи едно фото да те видим с новия имидж де Simple Smile

# 394
  • Пловдив
Кадровачката, съвсем ме нави и аз да се подстрижа. От няколко дена го обмислям, но май и аз ще ударя по-длъжка ножица. Събота ще посетя фризьорката, усещам Simple Smile

# 395
Мерси момичета  Laughing, тя моята фризьорка малко се уля  Grinning аз и викам режи, ама до раменете посочих от външната страна, а тя откъм вътрешната даже не ми покрива целия врат. Мъжо се прибра току-що и ме хареса  Grinning. А снимка засега не ми се снима, ама като ми дойде музата може и заедно с корема и ще пусна във фейса  Laughing

# 396
  • София
Относно раждането-ако бебчо остане така докрая въобще не съм си и помисляла за нормално раждане,но както каза доки има доста врем все още Simple Smile

kadrova4e преди време и аз направих драстична промяна с косата ми,винаги е била каре до раменете,ама фризьорката ми последния път реши да ме изненада и я скъси доооста и ми трябваше доста време да свикна . Промяната е за добро сигурна съм Wink

# 397
Моят Ванко беше седалищно, родих със секцио, и никой не ме пита искам или не искам. Изчакаха ме хубаво да се помъча, да направя разкритие и ме срязаха  Crazy Сега си мисля, че понеже някои бебета се обръщат в хода на самото раждане, може би са чакали да се случи именно това, но за съжаление не стана. За щастие много бързо се възстанових - веднага след изписването си се грижех сама за него, носене, къпане, знаете как е.
Кадроваче, честита прическа. Чакам и аз снимка  Wink

# 398
Снимка, ако отидем в събота на разходка на Капиновския манастир, ще се снимам там и ще публикувам Simple Smile

# 399
 Здравейте,
След втората тема в която ви чета реших и да пиша.
Много ми е приятно да ви чета, защото виждам, че не си въобразявам за някои неща. Simple Smile
Чакаме детенцето си в края на декември. Аз бих предпочела да е преди Коледа, за да си има то истински празник ( или по- точно два отделни празника). А и защото ме е страх по празниците да не изчезнат докторите. Ще ни е първо бебе и стреса ми идва повечко понякога.
По въпроса с килограмите аз за последния месец не съм качила повече от 100 грама, а си хапвам с апетит. Истината е, че килограмите са ми повечко и реално не бива да качвам много. Но всъщност съм с 2кг. назад от преди бременността. Мисля да не го правя на проблем щом доктора не е казал нищо, а и не гладувам и си набавят витамините.
Единственият ми проблем е месото, което ям с отвръщение. Хапвам почти всеки ден, но ми е гадно. Аз преди не го обичах, а сега още по-малко. Трудно ям и мазно.
Проблем ми е и спането, което си личи от часът, в който пиша.
Това е засега от ме, за да не ви досаждам.

# 400
 Момичета, аз днес се чувствам много добре , затова заминаваме  към моренцето! Heart Eyes Вече пия 3 х 2 магнерот и 3 х 2 но шпа. Стискайте ми палци да си изкараме добре и усложненията да ми се разминат! Hug

# 401
sentido пожелавам ви една прекрасна почивка   grinning039

# 402
gerryto_1 добре дошла Simple Smile И аз бях така със спането,но постепенно започнах да се умарям от това безсъние и сега намалих-до към 2 през нощта и съм заспала  Rolling Eyes

Кадроваче много ми харесва в товя град и околията..ако можех да пътувам много исках да оидеме и с малкия да му покажем Царевец.А да не говорим за разните му манастири,че сега като си споменала тябва да споделиш дека се намира тоз ,на който ще ходите Wink Фото сесия чакам с нетърпение (иначе аз не качвам,ама от вас чакам хихих ама аз не излизам добре на снимки  Tired)

Sentido към нас ли идваш на моренце??Да си изкараш чудесно и дан да се оправи времето ,че от 3 дена тук все вали и се мръщи,но за сметка на това е адска жега  Peace

Аз да ви попитам-някой няма ли нужда малко от фантазия,че да му дам от моята???в повече ми идва т няколко дни  #Crazy Нали вчера малко повече ме стягаше корема и днес ставам и бебека всяка сутрин като тръгва татко й все рита мърда..Днес затишие-КРАЙ такъв фим сътворих,че даже не знаех колко мога да бъда добра...голяма съм патица нараво живот и здраве от родилното може да ме метнат в психото осле-те са и близко в Бургас ... #2gunfire

# 403
  • София
Ха-ха, Галя, и аз имах този филм вчера, колежката изкарала супер гаден вирус с температура, а сега мъжът й е болен с него! Много се притесних да не ми го лепнат, че дори с лекарства той бил с 39 температура  #Crazy
Днес бях ПАК да ми взимат кръв. Моето АГ всеки път се сеща, че нещо му липсва! Направо ужас.
TDI, мерси за всички колички и разяснения, че аз нищичко не разбирам.
Още 2 седмици имам работа преди почивката, вече едвам издържам. Пък и е много нервно при нас в офиса.

# 404
Направо копирам какво съм писала във фейса  Grinning
Здравейте момичета . Преди малко се прибрахме от преглед. Вече съм по-добре, плацентата се е вдигнала, има и още да се вдига, но вече мога да се разхождам, много съм щастлива. Нашето бебче беше много срамежливо, пих газирано, но не искаше да се обърне, лекарят обаче беше търпелив реши да почака през това време мери краченцата, главичката, органи, вече сме големи наваксало е и 2-те седмици, отговаря ме си до ден като по часовник . Накрая малко неуверено след доста дебнене и гледане ни казаха МОМИЧЕ - 90% . И двама с мъжа сме много щастливи, но имаме едно наум, че може и да не е момиче, но засега съм към отбора на момите . Бебчето вече е с главата надолу и днес ми се появи и линията на корема (линея негра).
Сега ще ви чета и пак ще пиша Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт