Отговори
# 600
Мери_Бери, знам, че и АГ-то може да даде, но бях на преглед миналата седмица и сега часът ми е чак за 29,08, мисля, че не е нещо сериозно, просто е неприятно.
Съншайн, гадно, че не те е гледал на ехограф, иначе моето не е баж пъпка, а подуто, ако искаш ти прати снимка на ЛС, аз ще пробвам, но до сега не съм качавала снимка тук и не знам ще се справя ли  Simple Smile

# 601
  • София
Не знам, аз в Пирогов за една пъпка не бих отишла, освен, ако съм с още някакви сериозни оплаквания от нея.
Аз мисля, че само ще мине! Кадроваче, боли ли те нещо тя? Досега щом си имала същата и минава защо сега се тревожиш? На мен ухапванията от комар ми седят поне 2 седмици и сърбят! А и ходенето по болници е също рисково за бебето - там ходят болни хора с всякакви болести, някои са си заразни. Аз дори не обичам особено на АГ да ходя, точно защото е в болницата.

# 602
Да ти кажа то доста поспадна, правих си два горещи компреса и не се вижда на снимка, пробвах да снимам, но не си личи   Grinning има надежда да се оправи значи  Grinning

# 603
Вилхелм тел и аз съм на твоето мнение, ами доста ме болеше вчера, днес по-малко, но момичетата ме карат, не виждаш ли  Grinning, благодарна съм им де, ама ще изчакам няколко дни, ако не мине тогава за направление. Тук в спешното са ужасни, няма да ми обърнат внимание със сигурност. И пак да кажа моето не е пъпка на Съншайн е пъпка, моето е подут клепач.

# 604
  • UK
Момичета,
ама на това място под/около окото, не трябва ли, да се внимава по отношение на горещите компреси Thinking

# 605
момичета - пробвахте ли с напоено памуче със спирт леко се разтрива с , ако е мастно образование така се разнася..... ако не помогне- няма да ви навреди Wink Но за малко не за 5 мин. да го държите

# 606
Здравейте мами   bouquet

Искам да благодаря на всички,които ми стискахте палци HugРезултатът е на лице-днес си купихме нов апартамент HugМн се радвам!Сега стискай те да продадем стария хихихих  Peace

# 607
Страхотнооооо, честито , а сега ще има ли голямото местене ...

# 608
Роси, честито   bouquet  bigdance2
Иначе за горещите компреси всичко е наред, даже помогнаха, но за спирт няма да пробвам, от самите изпарения близо до окото със сигурност ще се раздразни, иначе благодаря за вниманието и съветите на всички  Grinning

# 609
Здравейте мами   bouquet

Искам да благодаря на всички,които ми стискахте палци HugРезултатът е на лице-днес си купихме нов апартамент HugМн се радвам!Сега стискай те да продадем стария хихихих  Peace

bouquet Честито! И ние чакаме тези дни да ни се обадят да ходим да прехвърляме апартамента и знам какво вълнение е  #Crazy
И сега се почват едни ремонти и се виси в нета цял ден да се гледат идеи  Joy но най накрая ще има стаи за всички  Blush

# 610
  • Елин Пелин/Бургас
Здравейте мами   bouquet

ЧЕСТИТО!ЧЕСТИТО!ЧЕСТИТО!
Ето това е новина, а сега дано веднага да продадете стария!И да се почват ремонтите!

# 611
Здравейте мами   bouquet

Аз палци не съм стискала, защото не съм видяла, че трябва. ЧЕСТИТО ново жилище, голяма емоция е това, да сте  живи и здрави и много щастливи в него! Аз ще се реванширам като стискам палци за стария - бърза продажба ви желая!

# 612
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте мами   bouquet

Честито   bouquet

Много щастливи моменти ви  пожелавам в новото жилище  Hug  

# 613
mihova_rossa честито, много се радвам за вас -със здраве да си живуркате в него   bouquet и много щастливи мигове да изживеете занапред!Започва се великото преселение на народите Laughing!

# 614
  • UK
mihova_rossa честит ви нов дом, да си го ползвате със здраве  bouquet
И при нас от днес стартираха ремонтите Mr. Green Местим стария хол в същинската му стая, а сегашния ще става детска, та по този повод тука се вихрят едни майстори едни гипсокартони се слагат  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт