Отговори
# 450
  • София
 Laughing Съгласна съм с Клеопатра! Цветът на количката не е най-важният!
На мен личната ми каза, че за езинофилите да не се притеснявам, но да почвам веднага да пийвам желязо, че съм на съвсем долните граници на хемоглобин, хематокрит и нещо там с големината на червените кръвни клетки. Та си купих Сорбифер Дурулес и вече го пия. Някоя друга дали пие желязо от вас? Така отделно? Аз чувствах, че хич не ми стига въздух и се изморявам като куче вече към 17 ч, но мислех че си е нормално за бременността и жегите.

# 451
Съгласна съм, че нещата, с които се пренасят бебетата било то колички, кошчета, портове, кенгура и прочее могат да бъдат във всякакви цветове Wink

# 452
Добро утро мами,

аз не съм много активна в писането, но ви чета всеки ден.

Вилхелм Тел аз пия желязо, с нисък хемоглобин съм,а и аз съм вегетарианка от малка и с много ограничено меню (:

Нашето бебче е много срамежливо и си крие "пишката" всеки път...и още незнаем пола. Дано на 19.08 си покаже.

За статистиката почнах 55кг 169см...сега съм 60кг (: . Беше ми болна тема няколко дена, но свикнах да съм грамадна.  Peace

Хубав прохладен ден ви желая и се обичайте!  Heart Eyes

# 453
Вилхелм Тел аз пия желязо самостоятелно, иначе моя лекар е против всякакви витамини на хапчета. Все ми казва да ям много плодове и зеленчуци. Последните ми изследвания отпреди 10 дни покозох нисъм хемоглобин - 103. Всичко друго е ок.
Честито на всички разбрали пола и ние чакаме мома! Simple Smile

# 454
# 455
  • София
Ей, благодаря ви много за отговорите, момичета  Heart Eyes
Добре че днес най-после е петък, че нощем лошо почнах да спя и съм  Crazy в работата.

# 456
Ахинора13 и на теб честита мома   bouquet Hug
Да, момичета и аз съм на това мнение, хич не ми пука, че е синя, много момиченца съм виждала в сини колички  Grinning
Аз сега поне със желязото нямам проблеми, така че не мога да помогна, освен да пожелая да се оправяте Simple Smile

# 457
Здравейте всички  Hug

kadrova4e по-добре момиче в синя количка, отколкото момче в розова  Peace Въпеки,че на мене тия рамки синьо за момчета,розово за момичета-ами аман!!!Аз на сина ми докато му намеря дрехи в лилаво или няккаъв различен цвят от циньо..направо мъки  Crossing ArmsА като за по-бебета пък направо е трагедия  ooooh!То никакво разнообразие.И аз го обличах в зелено,оранджво...избягвах го това синьо,че ми се  Sick вече от него.То не стига,че само панталони можеш да му купиш ами и сини  Joy
Имам една позната имам момченце и му купи черно с червено количка Simple SmileТака,че тия норми остарели... Simple SmileСветът вече е толкова колоритен,че както и да се облече човек няма да е грешка,а бебоците все ще са сладури  Crazy
Аз много исках нашата количка да е цикламена,но ММ-да бе да му бъркаме представите от малко-защо ли се надяваше на момче  LaughingИ си запазих бежава-въреки,че доста е се цапа,но се надявам като е да е мома да е по мирна и д ане маже много .... хихих и така Simple Smile

# 458
Честито на мамите, разбрали скоро пола   bouquet

Вилхелм Тел и аз пия желязо (с добавена фолиева киселина) - Малтофер фол. Моят хемоглобин преди да забременея си е бил 125-6. След това постепенно почна да пада и последно беше 101. И на мен не ми стига въздух понякога и главно по това започнах да усещам, че ми е нисък хемоглобинът. Опитвам се да се храня разнообразно, ям много зеленчуци, тук там и плодове, защото и аз не бих пила витамини.

За цветовете на дрешките и на количката - аз винаги съм си искала момче и с най-голямо удоволствие ще бутам синя, зелена...каквато има. Но ако някой ми подари количка в друг цвят, в никой случай не бих я отказала, защото е в момичешки цветове  Laughing

# 459
Охх, аз пък да се оплача, тук ми е много по-приятно да коментирам, отколкото в един друг страшно подобен форум на бг мамма. Тук няма заяждане или поне споровете са много по-омекотени така да се каже, докато на другото място, ако споделя нещо, което не е според каноните на модераторките и знаете ли какво става? Направо се нахвърлят като лешоядки. А и те също пишат и тук, но не виждам заядлив тон от тяхна страна. Определено май ще се преселя за постоянно в бг мамма. Относно утре, за тези от София, нали не сте забравили за срещата утре в 10 и 30 на подлеза от към Орлов мост?

# 460
Приятна среща утре на софийските мами  Grinning
Аз да ви се оплача, вчера нали ми вземаха кръв и някаква много некадърна беше жената, днес се събуждам и се стреснах ръцете ми в синини, тя не можа да ми намери вена не знам колко време, уж не ми ги спука, ама много грубо и там, от където ми взе кръв голяяяяяма синина. Направо съм възмутена повече там няма да стъпя  Rolling Eyes
Утре най-сетне ще ходим на разходка с ММ последно, след като милите ми роднини ми вързаха тенекия. Чакам с нетърпение, мисля даже от днес да приготвям багаж и ще си направим и пикник, ще видя какво за ядене да взема  Grinning

# 461
Аз последния път също се ядосах като ми взимаха кръв,беше няква млада и тръгна да боде напосоки,накрая и викам-ако искаш да пробвам сама да си взема,тя милата се притесни като и казах така Simple Smile Слава богу успя без да ми спука вена  thumbsup

# 462
Точно пък вчера и на мен ми взеха кръв ние Кадроваче, с теб май сме се наговорили  hug Та относно взимането на кръв вчера, отивам в Рамус, в централната им софийска лаборатория и беше една жена, която и преди ми е взимала кръв, но първият път така лошо ме убоде, че след това мина много време преди да се престраша да стъпя пак там, обаче вчера отивам и пак беше тя. О, ужассс, но този път с справи по-добре, не ми спука вена, но след това имах спазъм и много ме болеше ръчичката, малко я разтръсках и ми помина. Е въпросната женица ми каза, че при по-пълните хора, по-трудно се намирали вените, заради подкожните мазнини. Rolling Eyes

# 463
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте момичета.
Да ви се оплача днес се наложи да вдигна малкия (15кг) - бяхме в мола, на него му се допишка, по принцип това го прави прав, но там тоал.чинии са малко по-високи(водя го в инвалидните тоал.,че са по-чисти) , затова го вдигнах да седне и при вдигането усетих 2 много силни шута от бебка.
Веднага се прибрахме и пих 1 но-шпа и 1 магнерот  - нямам болки, нямам кървене, обаче се чудя какво и дали нещо е станало  Rolling Eyes Оттогава пък и бебка е много потайна, изобщо не се е обаждала, но тя по принцип е нощна птица и през деня почти не се обажда. Чудих се дали да ходя на лекар, но какво да кажа, като нямам оплаквания  Rolling Eyes затова реших да се прибера и да легна, а ако започнат болки или друго да бягам при лекар, но това не се случи (спах 2 часа) и се чудя какво да правя  Rolling Eyes  От друга страна пък си викам, не е като да съм го носила - аз само го вдигнах и веднага го пуснах, ако след всеки път когато имам притеснение ходя на лекар, къде ще му излезе края  Rolling Eyes

Ох, понякога ми се иска да имам ехограф вкъщи  Crazy  

После ще се върна да ви чета, че сега само набързо да се оплача  Crazy  ох и свекърва ми е в болница и трябва да отида да я видя, не че тя се интересува от мен, но хайде като се върна ще ви разкажа за вчера....

# 464
То че съм по-пълна съм, знам че трудно ми намират, но навсякъде другаде са били къде по-кадърни и не усещам нищо, камо ли синини, дори след 7 дни с абокат не ми беше станала синина. Най-интересното е, че от абоката имам като точка, къде е бил и викам от тук ми вземат, ама тя не ми обърна внимание, след като пробва от други 2 места, накрая от там, където й казаха и стана и тя нагло ми вика да знаеш друг път тук да даваш, идеше ми да и тресна един нали това й казах  Rolling Eyes Shocked
Тди, не се притеснявай, може би нищо не е станало, много бременни си носят децата и нищо не става, ти само за малко си го вдигнала, все пак ако усетиш болка или нещо друго, отидай на лекар

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 18:35 от kadrova4kata

Общи условия

Активация на акаунт