Отговори
# 510
Копирано от фейса:Ето ме и мен с хубави новини от ФМ!Малкия пич вече е 430 г и пак е седмица напред,но док каза да не се притеснявам Simple SmileВидях го буквално как ми шутира пикочния мехур и от там идва странното усещане във влагалището Simple SmileСмучеше си пръста,но после реши да си налапа цялата ръчичка-лакомник  Засега все още е с гъзето към изхода и все така упорито си крие муцката,но успяхме да го хванем за снимка
 (21 г.с на следващата ФМ ще ходя в 30 )
Да пожелая и тук на Клеопатра много щастие,здраве и стабилно семейство.И колкото си пожелаят наследници   bouquet
Честита момичка на Мименцето  stork-girl
Кадроваче много се радвам,че най-сетне си успяла да разнообразиш,дано занапред е по-често   newsm10

# 511
КатЗи88 и на теб още веднъж браво за добрите новини  bouquet, мерси, дано наистина повече хубави емоции за всички Simple Smile

# 512
  • София
Съншайн, тази пъпка да не е ечемик? Те се получават от замръсяване и от падане на защитните сили. Аз съм нямала, но сигурно ако напишеш в нета ще прочетеш и разбереш дали не е това.
АГ иска да ме хоспитализра за 3 дена. Прати ме вкъщи да си взема багажа.
Аз не искам да влизам в болница и още се мотам у дома, т.е. лежа тук. Иска да ме пуснат на системи. Не видя иначе нищо обезпокоително, но каза че така е най-добре.
Аз се мотам и защото в понеделник е ужасно важно да съм на работа и не искам пак да отсъствам от фалшива тревога. Та засега съм решила да лежа и да се самонаблюдавам, появи ли се пак силна болка или друго обезпокоително нещо ще постъпя в СофияМед. Ох, дано се размине. Иначе не ми даде магнерот и аз не посмях на своя глава да си купя.

# 513
Вилхелм Тел , щом не е видяла нищо обезпокоително и не искаш в болница почивай си вкъщи , но недай си боже стане нещо пак  , искаш не искаш отивай . Да се надяваме , че няма да има нищо де ..
 Wink Wink

А за мойта пъпка - не вярвам да е ечемик , защото той излиза на самото око , а при мен пъпката е отдолу , близо до окото ,но не на него .

# 514
Вихлелм тел, дано не се наложи болница и всичко да е наред  Hug Hug
Съншайн, ечемика по принцип е на клепача, може и на долния. Май е добре да отидеш на кожен.

# 515
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
А за мойта пъпка - не вярвам да е ечемик , защото той излиза на самото око , а при мен пъпката е отдолу , близо до окото ,но не на него .

Вземи си нещо с цинк - преди Гарние имаха такава серия - гел за измиване и тоник, много концентрирани на цинк и пробвай с тях  Peace

ВилхелмТел, колкото и да е важно това на работа едва ли е по-важно от теб и бебчето. Аз на твое място бих послушала доктора  Peace

# 516
Съншайн евентуално ако е ечемик мога ,да ти кажа да пробваш нещо. Вземи един златен пръстен и натрий пъпката няколко пъти.  Метода работи, ама само ако е ечемик. Пробвай нищо не губиш.

# 517
мерси много за съветите , ще пробвам със златен пръстен но не мисля че ще помогне . май в понеделник ще ми се наложи да ходя на хирург да ми го цепне , страх ме е много ама май нямам друг избор. където и да отида всички ме питат какво ми е , писна ми , не ми се излиза вече   

# 518
  • София
Добро утро, мами  newsm51!
Днес се чувствам добре, но от време на време имам лека болка по-долу отдясно, като пробождане. Мерих си ректалната и аксиларната температури и ми казаха да ги меря през час-два. Засега има опасност от възпаление на апендикса, което е лошо, защото ако се наложи операция е наистина опасно за бебенцето. Така че засега лежа и меря, то пък разликата е 0,6 - 0,7 от градуса, стане ли 1 градус си е опасно. Та засега се смята, че има някакво възпаление в малкия таз, но може и дано се размине  Praynig

# 519
  • Пловдив
Леле Вилхем Тел, дано се оправиш. Много лошо така. Стискам палци бързо да се възстановят нещата!!!

# 520
  • София
Вилхелм дано всичко е наред Praynig бързо оздравяване

# 521
Вилхелм Тел няма нужда да ти казвам, че работа винаги има! Ако се чувстваш добре наистина няма смисъл да се засиловаш към болницата ама заради едната работа...
sunshine1991 аз ечемици съм имала много през целия си живот. До колкото разбирам твоя не е външен иначе щеше да излезе връх с гной каато пъпка, но това се появява на клепача над самите мигли (дано да си ме разбрала). Има обаче и друг вид ечемик - вътрешен, който за разлика от външния не се маха от самосебе си. И такъв съм имала преди доста години, но добре си спомням че ходих на операция цепнаха ми го за нула време и нищо не разбрах от цялата работа.. При мен той не се зачерви, не болеше, само дето ме дразнеше.
Аз за момиченцето май честитих ама нищо айде пак да ви е жива и здрава!

А за ниското кръвно - аз знам че е съвсем нормално да пада по време на бременност.

# 522
Вилхелм тел стискам палци вси4ко да се размине и да се оправиш много бързо!!!
Едвам ви из4етох, много пишете!
Съншаин стискам палци и на теб бързо да ти минава, незнам какъв съвет да ти дам, освен да отидеш на кожен лекар за ти каже то4но какво е.
Кадрова4е радвам се 4е си си прекарала хубаво на реката.
Аз по цял ден съм или на работа или с малкиа и също ме4тая за по4ив4ица в планината.
За коли4ките избрах си две за сега от един саит. Как ви се струват дали ще са удобни
http://www.outletbebe.es/promociÓn-nurse-trio-city-toffee-p-4972.html
http://www.outletbebe.es/jane-cross-reverse-formula-strata-2012- … y-p54-p-5043.html

# 523
А и също исках да попитам мислите ли ве4е за имена? Laughing
Аз само тормозя ММ а тои все ми казва 4е е рано но маи сме решили.

# 524
По-добре рано, отколкото да има кавги накрая Simple Smile За съжаление познавам и такива двойки , който правят скандал заради имената

Общи условия

Активация на акаунт