Отговори
# 675
Мамина, то зависи дали ти слагат упойка, на мен не са ми слагали, търпях си болката, но явно ми е бил по-добре зъбът от твоя. Обаче ти казвам, че моята зъболекарка каза, че е по-добре да се ходи, отколкото не дори да  първи триместър.

# 676
  • Пловдив
Ние бяхме на море в края на юли. Не беше много горещо и изкарахме супер. За плажа - повечко под чадъра, а за водата - без проблем, често но за кратко време. Според мен няма повод за притеснение.

# 677
Здравейте!
Аз също мисля да направя едно моренце през септември, но не бих рискувала да се кисна цялата - само до коленца.
За плаж - зависи къде си на море. Аз мисля че до 11 и след 16 няма проблем за нас вече зависи от самия организъм на мен и в 14 часа ми е било студено на 30 градуса, защото не съм свикнала да седя под чадър.
Сега като се прибера в Бг и аз ще видя какво ще кажат моите зъбари. Отдавна трябваше да съм отишла.
Успех и да се оправяте!

# 678
  • Пловдив
Добро утро мами. Аз се събудих с главоболие и май ще се наложи да пия хапе Sad
Аз забравих да ви кажа какво ми каза доктора. Каза, че е нормално да ме пристяга корема от време на време, да ми опъва, да чувствам по-отрано контракции. Все пак ми е второ раждане и съм рязана първия път. Важното е да не кървя и да не получавам силни болки, чак да се присвивам от болка. Всичко друго било нормално. Откри ми малка миома от лявата страна. Малко се притесних, но се надявам да нямам проблем с нея. Аз и първия път съм имала, ама разбрах чак след като родих.
Лек ден ви пожелавам!

# 679
  • София
  Nature Sunny Добро утро и от мен   bouquet
Аз да ви кажа пак имах среднощна гастритна криза! Това е нещо ужасно неприятно, защото се събудих с болки в целия корем и той беше ужасно подут, после почнаха да ми излизат газове през устата и да ми се  Sick. Въобще беше гадно. Още не съм съвсем добре, но съм си на работа.
Аз вчера като им се ядосах на работата и си пуснах цели 14 дена отпуск от края на другата седмица и сега си броя дните до тогава  Rolling Eyes Ще заминем на море, някъде по северното черноморие, да няма много народ и да не е мръсен плажа. Дали в България има такова място  newsm78? С признателност ще приемам предложения за хубави чисти хотелчета близо до морето.

# 680
  • UK
  Nature Sunny Добро утро и от мен   bouquet
Аз да ви кажа пак имах среднощна гастритна криза! Това е нещо ужасно неприятно, защото се събудих с болки в целия корем и той беше ужасно подут, после почнаха да ми излизат газове през устата и да ми се  Sick. Въобще беше гадно. Още не съм съвсем добре, но съм си на работа.
Аз вчера като им се ядосах на работата и си пуснах цели 14 дена отпуск от края на другата седмица и сега си броя дните до тогава  Rolling Eyes Ще заминем на море, някъде по северното черноморие, да няма много народ и да не е мръсен плажа. Дали в България има такова място  newsm78? С признателност ще приемам предложения за хубави чисти хотелчета близо до морето.

Да, к.к Албена  Crazy Обаче, незнам как е с хотелите, мисля че по това време всичко е отдавна резервирано newsm78 Но народ си има, де все пак е лято Mr. Green

# 681
Вилхелм Тел аз мога да предложа Елените, но не е на север иначе на Дружба около хотел Азалия е много чиста водата, но лудницата си я има. По-добре се хванете и си направете една почивка в Гърция на Халкидики - с. Вурвуру (това са по-малко от 500 км от София). Давам ти гаранция, че там е спокойно а даже и хотел мога да ти предложа. И аз ще се отчета там, не пропускам година.

# 682
здравейте , момичета.. отдавна не съм писала в темата , само чета.Първо да се похваля пъпката ми оня ден проби , най-вероятно заради цинковата паста , дето купих последно.Кадроваче , препоръчвам ти я , ако не ти е минало още " нещото " , което ти беше излязло.Все още не е напълно изчезнала , но има значително подобрение , а това определено ме обнадеждава  Heart Eyes
Другото , което е , понеже още живея при наште , все отлагам преместването в дома на ММ , предполагам се досещате защо  Joy , та започнахме ремонт в моята стая , нищо особено - латекс , тавана да се оправи и така нататък.Родителите ми искат стаята да си остане моя , въпреки че имам брат , ама той е малък още и си спи в спалнята им , на собствено легло естествено, От един съседще вземат креватче за бебето ми , за случаите когато ходим или оставям бебето.
По темата за морето , ние също сме решили да ходим , но ММ трябва да приключи обекта , който строят , дефакто края на август или началото на септември ще ходим.Гледам разни оферти по интернет , днес звънях даже и много се ядосах.ВМ почивка.бг има оферта за хотел хелиос нещо си , 39 лв на човек , но в някакъв друг сайт ,дето е самата обява има съвсем други цени.Звъннах , мотаха ме доста време на телефона и накрая жената ми вика - актуалните цени са в нашия сайт.Мога да ви препоръчам за 90 и няколко лева на човек на ден стая . Ядосах се и затворих .Как може на различни места , различни цени и т.н. и се чудиш на кое да вярваш.Та .. явно търсенето продължава .Аз съм си харесала един хотел в Златни пясъци - Преслав - 49 лв за нощувка , което пак си е що годе приемливо , сравнено с 90 и няколко за Обзор примерно ахах Grinning
Имам още време ,  обнадеждена съм , че ще намерим подходящ хотел , само ме е страх да не попаднем на някой измамник и да си дадем парите за нищо .. Но риск печели , риск губи
Айде стига толкова писане .. Лек ден от мен  Hug

# 683
Здравейте, да се похваля днес окото ми се оправи само най-накрая  newsm44 newsm44 и преди час някъде си купих възглавницата за бременни от Лидл, сега й пера калъфката и довечера ще се гушкам в нея  Joy
Деси и аз имам такива болки и на мен ми казаха, че е нормално, на теб са ти казали, че защото си рязана и при мен май е за това, имам лапароскопия преди година и половина понеже имах 2 миоми, така че ме водят, както и жените със секцио и затова не ми дават естествено раждане.
Вилхелм тел, много гадно това със стомаха, но ми звучи не само гастритна, а и колитна криза, може би и двете, аз понеже имам и двете и при колит има казове и подуване, а при гастрит е по-скоро много силната болка, все едно те режат. А за морето не мога много да помогна, гладно съм ходила в Радва и Обзор, Несебър там си има хора, но за мен Равда е като втори дом и съм пристрастна, там се запознах с мъжа ми и живяхме до първата година от брака ни  Grinning.

# 684
Съншайн, точно сега ми е минала тази сутрин, но моето не беше пъпка, просто спадна и изчезна, на мен ми помогнаха тези топли компреси.
Като ходихме март на почивка край Габрово и всички понеже бяхме от различни сайтове с ваучери и бяхме платили различни цени за нощувка, оказа се, че ние от Грабо бяхме с най-изгодната де  Laughing, но ги вършат такива и аз се учудих.

# 685
Еее това са си чисти мошенници според мен.Как може една и съща почивка с различни цени, в хотелите би трябвало да обърнат внимание на такива разлики в цените и да се уведомяват хората ..

# 686
Аз си го обясних тогава със сайтовете, всеки взема различен процент за себе си, заради това, че предлагат хотела  Simple Smile, друго че може би е с различен пакет ядене и т.н

# 687
  • UK
Кадровачката браво за очото  Hug
За сайтовете, има и доста опарени познати именно от това Грабо и още един подобен сайт имаше  newsm78
Дублиране на стаите се беше получило при едни приятели, 3 семейства за 1 и същи хотел за 1 и съща стая #Crazy

# 688
с ММ ходихме на Прриморско в началото на Юни за 360 лв за двамани за 5 дни  на база all inclusive със Вип оферта но първо звъннахме в хотела да проверим дали има места и да си направим резервация и тогава си платихме през сайта  Hug беше много хубаво

# 689
Кадроваче, много се радвам, че послуша съвета ми за топлите компреси, идея си нямах, че ще ти помогнат, но вътрешното удовлетворение идва от това, че ти е минало без много ексцесии, вероятно е било ечемик, защото само той минава от топли компреси.

Не мога да помогна за море в БГ, защото от 2003-та не съм стъпвала (тогава ходех само с училищните екскурзии), тази година бях в Гърция в Хотел Симантро Бийч намира се на полуостров Касандра, хотела уж е 5 звезди, ама май са му изпаднали някъде три, сравнитлно приличен и поне храната не беше лоша. Но най-хубавото беше самият плаж, не е много голям, но пясъка ситен като на Златни пясъци.

Общи условия

Активация на акаунт