Отговори
# 705
 Hug Благодаря ти ТДИ!

# 706
Абсолютно! Вирусът обикаля навсякъде и може да ни изненада където и да сме ! Абсолютно за съм за Гърция , въпреки че съм до морето по гергьовденските празници бях там на Касандра на море- страхотни условия , плажа им е спокоен , няма толкова хора -поне не на гъсто , обслужването е по-добро от нашето и цените дори понякога са по-ниски от нашите ! Да не говорим , че ако си от София или по-близко до южната ни граница и за гориво ще дадеш по-малко пари / ако сте  на нафта цената е същата като в Бг Simple Smile/

# 707
  • Пловдив
Абсолютно съм съгласна, че вирусът може да се хване навсякъде. Миналата година на Дружба и двете семейства, които бяхме, всички се разболяхме. Така, че аз пък имам лоши спомени от северното черноморие. На мен си ми хареса в Крайморие (Бургаско). Плитко моренце, тъкмо за децата, чистичко, много хубаво. Зависи кой какво предпочита.

# 708
  • София
Ясно.
Жалко, мислех че поне северното ни черноморие все още не е налазено от вируси и подобни.
Не че чак толкова ми харесваше нашето море, но все пак си ме гони някаква носталгия, не съм стъпвала там от години.

А на нас вчера потвърдиха момиченцето, остава само да измислим име, но не го бързаме особено.
Имам и резултати от кръв и урина - всичко в норма, хемоглобин - 125, кръвната захар - 4.5, СУЕ - 11. Въобще - цветя и рози Simple Smile

# 709
Айде да ви е честито момиченцето!
Специално от вируси май никъде не сме защитени, но нали повечето майчета от време на време имат контракции и разни други проблеми ...

# 710
  • UK
Добро утро Hug Hug Hug

Аз живея на северното черноморие, но си мисля, че вируси си има насякъде, те нали, все по въздуха се разнасят, няма как да ограничиш достъпа им до територии newsm78

Да се надяваме, че няма да ни докопат  hahaha

# 711
  • София
Относно летуването на море и аз съм твърдо ЗА Гърция- нищо общо с нашите плажове , освен това там цари едно спокойствие, което тук не можеш да видиш никъде... Аз миналата година на 2 пъти бях на Сарти и мн ми хареса... Тази година обаче реших да пропусна морето.

Охх днешния ден ще е мн дълъг . ММ му свърши отпуската и сега съм си сама чаааак до19ч. ,а лошото е че се будя толкова рано сутрин и деня ми е още по дълъг...  #Crazy

# 712
  • UK
charming87
и аз съм така Blush ами тогава ще си чакаме заедно
 Crazy

# 713
  • София
TDI, а Био Гая пие ли се при бременност? Може би да я почна преди морето?
Милите майчета, аз пък си мечтая вече за няколко поредни цели дни вкъщи. Откакто се върнах на работа вкъщи е разхвърляно, мръсничко, несготвено и ненапазарувано. Защото предимно аз се грижа за тези неща, а сега след работа съм адски изморена и имам сили предимно за един душ и да си легна.
Стиляна, страхотни са тези стаи във Вурвуру, където ходите! Гледах само че, че вече са останали само апартаменти, а ние сме само 2ката. Въобще много се изнервам с това съгласуване и моткане с домашните до последната секунда, ако си бях само аз отдавна да съм си резервирала нещо прекрасно.

# 714
Добро утро!
charming87 знаеш ли колко време се чудих дали да не резервирам нещо на Сарти и търсих познат, който да има опит Simple Smile
Вилхелм Тел влез във booking.com аз винаги от там си резервирам. Ако не във Вурвуру то в съседните ще има все нещо Wink

# 715
  • UK
 StilyanaStoyanova
а с кола ли пътувате до Гърция?
Чувала съм от познати, че много се заяждали Гърците и бая солени глоби за щяло и нещяло ни удряли  Crazy

# 716
Момичета , с какво се мажете против стрии .. Вчера като се къпах установих ,че по гърдите започват да се появяват.Препоръчайте ми нещо , моля ви се ...

# 717
  • UK
Момичета , с какво се мажете против стрии .. Вчера като се къпах установих ,че по гърдите започват да се появяват.Препоръчайте ми нещо , моля ви се ...

Аз ползвам едно кремче на Саносан Crazy

# 718
Аз през първата бременност се мажех със Саносани,маносани,какво ли не и даже май със мас съм се мазала,ако не ме лъже паметта  Mr. Green Mr. Green но това си е до кожа  Naughty
Майка ми е напълняла с мен цели 30кг и няма 1 стрия  Mr. Green А аз и на корема,на ръцете,на гърдите  #Cussing out #Crazy и сега не се мажа.
Момичета,аз вчера нямаше какво да правя и се разглеждах в нета за колички-ами да ви кажа нищо не ми харесва  Laughing Едни такива изчанчени  Laughing И хубавите са към 500-700лв  ooooh! ooooh! направо незнам.Но да дойде това време ще гледаме по магазините на живо как е-друго е като я хванеш и я буташ

# 719
а помага ли ти този крем ... леле ужас , това не съм вярвала , че ще ми се случи.. Close

Общи условия

Активация на акаунт