Кралски работи и клюки - 5

• 26 249
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
  • bad@ss
Ех, тая Камила. На стари години как разхубавява любовта  Simple Smile

# 196
Ох, тез журналя... "You must be delighted, Sir!" - това въпрос ли е или констатация?!

# 197
# 198
Чарлз беше със сив костюм, а Камилата с рокля цвят слонова кост, нищо особено Confused
Родителите на Кейт бяха в пъти по-красиви и щастливи, а тия двамата - сухари

# 199
Защо да е неподходящо? 
Много хубава ми се стори, усмивката и беше искрена.Радва се и тя на хубавия повод.
Чарлз по-сдържан, но и той раздаде някоя и друга усмивка.

# 200
Те тия двамата попринцип са си сухари...

# 201
Ако някой намери запис на тези двамцата как влизат или снимка, нека сподели моля. Прецакана съм, след цял ден запане, това го пропуснах, няма да спя спокойно сега.

# 202
  • Телиш/Плевен
Пфуууу тъкмо теглих един скандал на малката, да чете за да стане принцеса някога и съм изпуснала другия дядо.
хахахах това ми хареса много. Grinning
И аз изпуснах това-онова досега, ама вече съм на линия и ще следя нещата.

# 203
Ако някой намери запис на тези двамцата как влизат или снимка, нека сподели моля. Прецакана съм, след цял ден запане, това го пропуснах, няма да спя спокойно сега.

виж тук Simple Smile http://www.youtube.com/watch?v=25BUzw8VlQ0

малко е кофти картината. нищо, сега ще излязат и други видеа.  Peace

# 204
  • София

Поне сто пъти ще ги дават по английските канали тази вечер. Пък и те ги дадоха само за около минута.

# 205
17:38 Now will be the first time that the first, second and third in line to the British throne will all be present in the same room - a truly momentous occasion.

# 206
Камила ми е адски неприятна, а и чисто човешки би ми било неприятно да споделям такъв важен момент с човек, с който нямам кръвна връзка и е един от факторите за раздялата на родителите ми.

# 207
# 208
Еееее,още ли се мъдрят?Аз излязох да поливам райграса и си викам,че ги изтървах,а те не били излезли  Laughing

А вие пък как очаквате Камила и Чарлз да са щастливи,колкото другите?Първо Чарлз си е сухар и кой го знае колко се вълнува,то протоколи,то чудесии.А Камила пък няма нищо общо с това бебе  Rolling Eyes А другите са си нормални хора,родители на майката,естествено е да са истински щастливи  Peace

# 209
  • София
  Нищо не ми е направила Камила, но не мога да я понасям.Надявам се Чарли да се откаже от трона в полза на Уилям.

Общи условия

Активация на акаунт