Кралски работи и клюки - 5

• 26 152
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
тази снимка много ме развълнува -един такъв интимен и изпълнен с много нежност момент.Имам чувството ,че в този миг си бяха само те тримата сами !!И навярно са били ! Heart Eyes

# 466
  • София
Ама съвсем не си правя майтап за корема!
След като е решила да бъде перфектна, нека бъде перфектна до края  Peace
Знам, че най - вероятно е положила нечовешки усилия за да стане, да се облече, да се гримира и да си сложи усмивката, за да излезе навън. И за това казвам, че се е предала на финалната права.

Защото какво забелязахме всички? Коремчето на Кейт. А никой не коментира как ли се чувства Кейт, защото Кейт е усмихната, Кейт е добре облечена, Кейт е на токчета. Обаче корема на Кейт е голям.
Ясно, че и тя е човек, но от момента в който се ожени в това семейство е преди всичко принцеса и гледам, че много много се старае да бъде съвършена модерна принцеса.

# 467
Да бе, това да не са нашите мутреси, дето и вафли в косата ще си направи и ще се окичи с диамантите дето мутрата й е подарил и с кортеж и 100 мутри ще афишира из цяла София.
Хората са непринудени и изобщо не парадират. В съвсем нормален, естествен вид се появиха пред тълпата, а можеха и да не го направят. До колкото знам е извън протокола.

# 468
  • София
 Joy Joy Joy

Развалих си мнението за Катрин. Толкова да я харесвам, а тя да се предаде на финалната права! Вече ще я гледам с други очи.

# 469
Оф, млъкни моля ти се!  Joy

# 470
Физика, ген, мускулатура и всичко останало е прибирането на "коремчето". Аз се радвам много, че видяхме една нормална жена родила преди 24 часа, усмихната, мила, възпитана и с корем и един горд развълнуван обикновен баща, който си прибра семейство в къщи.

# 471
  • София
Не е същото одеало, но май бебебто прилича на Чарлс за ужас на мнозина  Crazy

Много е индивидуално това с коремчето - екстра изглеждаше Катрин, но уморена, което пък си е съвсем нормално!

# 472
  • София
Не е същото оделано, но май прилича на Чарлс за ужас на мнозина  Crazy

...

Тц, на Уили си прилича. Вижте Уили като бебе. Същите бузики, носле и т.н.  Peace

# 473
Да не забравяме, че в БГ една родилка се изписва м/у третия и петия ден в най-добрия случай. А Катрин няма и 24 часа.

# 474
Ама съвсем не си правя майтап за корема!
След като е решила да бъде перфектна, нека бъде перфектна до края  Peace
Знам, че най - вероятно е положила нечовешки усилия за да стане, да се облече, да се гримира и да си сложи усмивката, за да излезе навън. И за това казвам, че се е предала на финалната права.

Защото какво забелязахме всички? Коремчето на Кейт. А никой не коментира как ли се чувства Кейт, защото Кейт е усмихната, Кейт е добре облечена, Кейт е на токчета. Обаче корема на Кейт е голям.
Ясно, че и тя е човек, но от момента в който се ожени в това семейство е преди всичко принцеса и гледам, че много много се старае да бъде съвършена модерна принцеса.

Кейт е прекрасна млада майка. Не виждам защо трябва да си крие корема  ooooh!
Да не би да е срамно да имаш корем след като си родила преди 24 часа   ooooh!

# 475

...

Тц, на Уили си прилича. Вижте Уили като бебе. Същите бузики, носле и т.н.  Peace
А Уили прилича на баща си  Simple Smile Силен ген, кралски  Crazy

# 476
  • София/Горна Оряховица
Joy Joy Joy

Развалих си мнението за Катрин. Толкова да я харесвам, а тя да се предаде на финалната права! Вече ще я гледам с други очи.

Нали! Един ластичен колан да не си сложи ! ПФУ!  Crossing Arms

# 477
  • София

...

А Уили прилича на баща си  Simple Smile Силен ген, кралски  Crazy
Именно Simple Smile

# 478

...

ох, и на мен на Чарлз ми прилича за сега  Thinking

# 479
  • София
Аз се чудех, що ги чакахме цял ден да излязат, а тя Кейт си оправяла корема.

Значи понякога се чудя, как точно да чета някои мнения.

Общи условия

Активация на акаунт