Кралски работи и клюки - 5

• 26 051
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Британците бяха ужасени, че тя не знае какво да прави и кралското сем-во взе мерки, след няколко неудачни слизания и качвания в коли   Laughing

Ето и статия за майка й. Бяха доста притеснени, но ги обучиха цялото сем-во  Peace

Заповядай

# 586
Има ли други на моето мнение?Предполагам,че точно в тази тема няма да открия съмишленици  Laughing
Има, има  Laughing
Аз и преди казах, че ми изглежда като дявол в ангелска кожа.
За хубавото- хубавка е, като изключим липсата на устни, което още повече затвърждава мнението ми, че е доста лошичка и пресметлива. Но е лустросана и стилна, и има хубава коса  Crazy

# 587
Ами аз вече писах, че не ми е любимка изобщо. Изкуствена ми е. Но вчера беше една развълнувана майка.

Но ето, докато го чакахме наследника и Пенелопе Круз родила Simple Smile момиченце Simple Smile

# 588
Самият факт, че майка й я е набутала в същия университет  Laughing Случайно, случайно, но добре обмислено Simple Smile
На мен са ми симпатични  Blush

# 589
  • София
....
За хубавото- хубавка е, като изключим липсата на устни, което още повече затвърждава мнението ми, че е доста лошичка и пресметлива. Но е лустросана и стилна, и има хубава коса  Crazy

Аз съм на мнение, че с майка си направиха и невъзможното да стигнат дотук  Peace Не е точно така, както го описват, че хич не й е пукало, дали ще я вземе Уили  Peace

Ето и Уил с Натали Хамилтън  Peace

# 590
Отдъхнах си  Laughing Не мога да отрека,че има някакво излъчване и коса,но нищо повече.Устата и е на една страна,зъбите -изкуствени....Ужасно сбръчкана е и на моменти имам чувството,че е на 40+  Rolling Eyes
Това е за визията.Другите неща са ясни  Wink Няма как да ми стане любимка по никакъв начин.Тихичко и търпеливо успя да се намъкне в кралския двор  Whistling

# 591
  • Бургас
Сигурно всички момичета, учещи в този университет, са влезли там с цел да прелъстят престолонаследника  Grinning
Толкова ли не е за вярване, че момичето е добро и искрено влюбено в Уилям. Все пак не е чак толкова грозен /и останалите англичани не са красавци/ и ако има чувство за хумор, държи се добре, не виждам защо някое момиче искрено да не се влюби в него.

А тази Наташа от никъде не се връзва с Уилям.

# 592
Сигурно всички момичета, учещи в този университет, са влезли там с цел да прелъстят престолонаследника  Grinning
Толкова ли не е за вярване, че момичето е добро и искрено влюбено в Уилям. Все пак не е чак толкова грозен /и останалите англичани не са красавци/ и ако има чувство за хумор, държи се добре, не виждам защо някое момиче искрено да не се влюби в него.

А тази Наташа от никъде не се връзва с Уилям.
според мен се иска повече да се влюби човек и да заобича, ама те все пак 10 години май са заедно уж, все го е опознала и знае какво горе долу да очаква. Аз се надявам да се обичат, да не се повтори историята на родителите му.

Пък иначе ако е така, могат да я дават за пример как с постоянство и упорство и кралица може да се стане  Joy Joy Joy е трябва да си подплатен финансово, де

# 593
  • София
Айде, хейтърките не можаха да се сдържат.  Mr. Green

Аз пък харесвам усмихнати хора. Ако ще и първи крокодили да са, злобните и кофти хорица със сигурност не могат да са лъчезарни и усмихнати.

# 594
Аз никак не се прехласвам по нея, нито и съчувствах за раждането така, какъвто беше духът в темата, но вчера бяха толкова смачкани и самотни със съпруга й, че ми стана жал. Единственото прекрасно в нея беше ранимостта й. Бяха едни разчекнати между два свята хора, поне аз така ги видях.

# 595
  • Бургас
Аз никак не се прехласвам по нея, нито и съчувствах за раждането така, какъвто беше духът в темата, но вчера бяха толкова смачкани и самотни със съпруга й, че ми стана жал. Единственото прекрасно в нея беше ранимостта й. Бяха едни разчекнати между два свята хора, поне аз така ги видях.

Аз я намирам за красиво и лъчезарно момиче. Има добро излъчване, поведението й също е добро. На кофти хората им личи, че са такива. Ако беше някоя развалена слива щеше да си проличи - я по погледа, я по някой жест.
На мен не ми се е видяла смачкана. Даже изглеждаше прекрасно за жена, родила преди няколко часа. Смятам, че двамата с Уили се обичат истински и им пожелавам да са заедно до края, щастливи и обградени с много хубави дечица.

# 596
  • София
Джули, това е и моето мнение.  Peace

Нека да оставим на Хари моделките на бельо.  Mr. Green (Сегашната му приятелка изобщо, ама изобщо не ми харесва. Челси беше много по-симпатична и секси.)

# 597
И на мен не ми се видя изобщо смачкана, сториха ми се доста естествени.
Тя в един момент щеше да се разплаче (знаете как е след раждане) Simple Smile

# 598
  • UK/София
В разрез със захаросаната тема,аз пък ще кажа,че изобщо не харесвам Кейт  Laughing Нито преди,нито сега.Голяма е хитруша.И наистина незнам какво толкова въздишате по нея.Поне да беше хубава....,а то и това не е.

Има ли други на моето мнение?Предполагам,че точно в тази тема няма да открия съмишленици  Laughing

Аз отдавна си казах, че не я харесвам и не ми изглежда никак хубава, но всеки си има вкус.Косата и зъбите я правят да хваща око, но както някой писа вторите не са нейни.Преди време Doret беше писала в темата за нейна издънка пред пресата.Първо гледаше с погнуса и отвращение, след това видя камерите и си сложи дежурната усмивка.Изкуствена и студена ми е, по точно типичната златотърсачка постигнала каквото иска.
 Принцовете ги харесвам много.Тук доста често се споменава тази монархия колко натоварва бюджета на държавата, доста хора искат премахването й, орязване на бюджета и т.н.много маймуни на един клон и в момента. Кейт е идеалната марионетка с която искат да замажат очите на хората.Тя пък е доволна от тази си роля, защото е в центъра на събитията с всичко каквото е искала. Някой се въхищаваше а всенародните празненства из цяла Англия. Simple SmileНяма такива!Хората са прекалено изнервени от кризата и трудния живот, едва ли им е до подскачане за едно бебе.Странно ми беше, но видях голямо безразличие, оттегчение и в голяма степен досада от постоянното показване на последните събития. Confused

# 599
  • Бургас
Джули, това е и моето мнение.  Peace

Нека да оставим на Хари моделките на бельо.  Mr. Green (Сегашната му приятелка изобщо, ама изобщо не ми харесва. Челси беше много по-симпатична и секси.)

Челси ми прилича на типично момиче "кифла". Е, ако я отремонтират от двореца малко може и да ми хареса  Rolling Eyes
А коя е новата му приятелка  newsm78

П.П. И какво толкова лошо има в това, че са й изкуствени зъбите. Ако ходеше с развалени зъби щяхте да я оплювате какво е това нещо дукеса пък с лоши зъби. Половината хора са с изкуствени зъби. Праз голям.

Общи условия

Активация на акаунт