Кралски работи и клюки - 5

• 25 922
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Незнаех,че тамата е само за прехласване по въпросната "особа"  Laughing Малко различно мнение и виждане няма да ви навреди  Wink

Просто си единствената тук с такова мнение и сякаш са излишни постовете ти.  Peace
Както споменах и по-напред-очарована съм от вида на Кейтито няколко часа след раждането. Хареса ми също така и нотките за прилика с Даяна. За мен това е знак на уважение към нея.

# 631
Преди години даваха игрален филм за животът на лейди Даяна, някой помни ли как се казваше?

# 632
Преди години даваха игрален филм за животът на лейди Даяна, някой помни ли как се казваше?

"Конспирацията за Даяна"
"Даяна - кралица на сърцата"  Thinking

# 633

"Конспирацията за Даяна"
"Даяна - кралица на сърцата"  Thinking

Благодаря!   bouquet

# 634
Малко различно мнение и виждане няма да ви навреди  Wink
Ама не виждам и с какво ще ни помогне твоето мнение. Изказа го вече, ок. Нещо друго имаш ли да добавиш?
....................
Кейт може и да няма благородническо потекло, но не е от съвсем обикновено семейство. Родителите са милионери /все пак/, а не фризьорка и тракторист.
Ако е била само златотърсачка и е нямало голяма любов не вярвам, че 10 години щяха да са заедно преди да се омъжат.
Да, преобразили са я, научили са я на етикет и обноски, но това щеше да се случи с всяко момиче, което е с престолонаследника.
Не им е лесно и на двамата, защото искат да водят нормален живот /помните как той и мажеше гърба с крем, а тя беше без горница/, но за съжаление това не е възможно. Затова правят каквото могат и това буди симпатия - имам предвид снощи как бъдещият крал подкара жена си и бебето си към къщи

# 635
Защото тя може да е избрала нарочно неговият университет, нарочно да е влезнала в неговата компания но ако той  не е изпитвал същото едва ли нещата между тях щяха да се получат.

Точно това исках да напиша по-рано. Колкото и да е нахъсана майка ѝ на Кейт, даже и нарочно да са се набутвали в тези среди и университет (което е само в сферата на догадките и не е доказано), Уилям явно си е видял нещо в нея и се е влюбил, какво толкова странно има в това. За англичанка Кейт си е доста симпатична. Ако той не я беше харесал, и вълшебна пръчица нямаше да я направи негова съпруга. Много са ми смешни такива натяквания, когато се коментират разни връзки, в които жените са изкарвани като черни вещици, а мъжете - невинни жертвички.  Rolling Eyes

# 636
Кралицата е посетила новия наследник на короната.
http://www.bbc.co.uk/news/uk-23435074

# 637
  • Бургас
Защото тя може да е избрала нарочно неговият университет, нарочно да е влезнала в неговата компания но ако той  не е изпитвал същото едва ли нещата между тях щяха да се получат.

Точно това исках да напиша по-рано. Колкото и да е нахъсана майка ѝ на Кейт, даже и нарочно да са се набутвали в тези среди и университет (което е само в сферата на догадките и не е доказано), Уилям явно си е видял нещо в нея и се е влюбил, какво толкова странно има в това. За англичанка Кейт си е доста симпатична. Ако той не я беше харесал, и вълшебна пръчица нямаше да я направи негова съпруга. Много са ми смешни такива натяквания, когато се коментират разни връзки, в които жените са изкарвани като черни вещици, а мъжете - невинни жертвички.  Rolling Eyes

За мъжете винаги се говори като за "омотани", "прелъстени", "откраднати". Все едно не говорим за зрял мъж - монарх, а за йоркширски териер.

# 638
  • На земята, която е всъщност звезда.
Кралицата е посетила новия наследник на короната.
http://www.bbc.co.uk/news/uk-23435074

И то със стил:

The Queen made the short journey from Buckingham Palace in a dark green Bentley and stayed for just over half-an-hour.

# 639

Все едно не говорим за зрял мъж - монарх, а за йоркширски териер.

Joy Joy Joy Joy

# 640
То според някои хора няма как да има подходяща жена за мъже тип Уилям - богати, известни, красиви, а и явно добри, поне УИЛ прави такова впечатление:)
Винаги ще е по сметка ooooh!
Аз вчера вдиях щастлив мъж и щастлива жена, ако живеят дребнавите ви, малки душици спокойно, виждайки обраното - ваша воля:peace:

# 641
  • София
.
Да, преобразили са я, научили са я на етикет и обноски, но това щеше да се случи с всяко момиче, което е с престолонаследника.
.

Да, и според мен щяха да шлифоват всяка. Е, ако беше от тези среди, щеше да е по-лесно, защото тя така щеше да е живяла, но в крайна сметка резултатът е добър  Peace

# 642
Аз пък мислех,че такъв избор се прави от двете страни във връзката "мъж-жена".  Wink
И това за обноските са пълни глупости. Имала е ниво и преди да срещне прехваления неземен принц.

# 643
  • София
Тя, че е имала ниво - имала е. Нормално възпитано и културно момиче.
Това, че не е родена със сребърна лъжичка в уста и не е израснала с кралския протокол не я прави по-малко достойна за съпруга на бъдещ крал.

# 644
Тя, че е имала ниво - имала е. Нормално възпитано и културно момиче.
Това, че не е родена със сребърна лъжичка в уста и не е израснала с кралския протокол не я прави по-малко достойна за съпруга на бъдещ крал.

Така е  Laughing

Между другото сребърните лъжици са достъпни отдавна. Да спрат да се фукат с това  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт