Кралски работи и клюки - 5

• 25 928
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Между другото сребърните лъжици са достъпни отдавна. Да спрат да се фукат с това  Laughing
И ние имаме вкъщи. Между другото имат странен вкус, не е кой знае каква гъзария да ядеш с тях.  Mr. Green

# 646
  • На земята, която е всъщност звезда.
Нали не мислите, че приятелките му от аристократичен произход не са си правили сметки по отношение на него.
По мое мнение всяко момиче, което е учило или срещало Уилям по някакъв повод, си е представяло какво би било да е негова любима и си е фантазирало дори само за час. Независимо от произхода, манталитета и богатството й. Друг е въпросът на кой как му излизат сметките и как ги плаща.

# 647
  • София
Много ми харесва Кейт Heart Eyes И винаги много ме е ужасявала Даяна, хем ми грознее, хем грам чар не притежаваше.
Разглеждам си тук разни снимки и попаднах на ето това Сигурно сте ги виждали и преди, аз не следя темата.... обаче може ли някой да ми каже как е успяла Даяна така да си "постави" краката  Crazy

# 648
  • София

Критиката не е знак на нехаресване!
Критиката сама по себе си е способ за постигане на съвършенство, така че хайде моля, оставете дребните ни, жалки душички да почиват!

Неколкократно забелязах лични нападки от някои потребители, на които не мисля да им отговарям, но виждам, че и други не търпят чуждо мнение и нападат все повече и повече потребители.

Можем да критикуваме Кейт колкото си искаме, и това не значи, че не я харесваме! Напротив, колкото повече харесваме някого, толкова повече кусури му намираме.
Можем и да не я харесваме, въпрос на вкус!

# 649
А аз като бях малка и вярвах в приказки ми казваха че съм отнесена и такива неща не се случвали...
ех, можех да го преследвам и да съм в Бъкингам сега  Crossing Arms

# 650
Много ми харесва Кейт Heart Eyes И винаги много ме е ужасявала Даяна, хем ми грознее, хем грам чар не притежаваше.

То пък целия чар и красота в Кейт са се събрали  Laughing Даяна поне излъчваше аристократизъм и одухотвореност  Peace

Не мога да си обясня защо така скачате.Не приемате ли чуждо мнение?Мислих си,че все пак хората са малко по-широко скроени.Все пак не всички въздишат по Катрин  Whistling И защо автоматично трябва да бъда хейтър,когато не харесвам някого  Thinking

# 651
И защо автоматично трябва да бъда хейтър,когато не харесвам някого  Thinking
Не, не хейтър, дребна душичка  Joy ама само ако не харесваш Кейт. Ако не харесваш Даяна е ок, тогава си голяма душа  Mr. Green

# 652
  • София
А аз като бях малка и вярвах в приказки ми казваха че съм отнесена и такива неща не се случвали...
ех, можех да го преследвам и да съм в Бъкингам сега  Crossing Arms

Ето, човек ако вярва в приказки, може и да му се случат Wink Дали са си представяли някога Карол и Майкъл Мидълтън, че ще са баба и дядо на бъдещ крал. Много притеснени изглеждаха вчера.

# 653
  • София
И защо автоматично трябва да бъда хейтър,когато не харесвам някого  Thinking
Не, не хейтър, дребна душичка  Joy ама само ако не харесваш Кейт. Ако не харесваш Даяна е ок, тогава си голяма душа  Mr. Green

Щото си у български форум. Всеки се хваща за последната ти дума, вади я от контекста и почва да соли и вдига джангър. Избиват си комплексите.

# 654
  • софия
И на мен ми харесва Кейт, бебенцето им също е сладурче, да е живо и здраво. Мисля че не им е съвсем лесно, това да си покажеш бебето толкова рано си беше жест от тяхна страна, можеха спокойно да откажат. Според мен Кейт съчетава много качества, има и нещо съблазнително, да не кажа перверзно в излъчването и, разбира се не и от вчерашните снимки, там е женствена и щастлива мама.

# 655
  • София
Киара*, едно е да критикуваш, но да го правиш интелигентно, друго е да го правиш просташки и хамалската.

Пък и не всяка една жена бърза да си роди детето по-рано, че да изглежда по-добре - мисля, че знаеш за какво говоря.

elfi4ka, от доста време чета тази тема и ми е направило впечатление, че си тече в доста позитивен и приятен дух. Няма грозни коментари (е, освен по отношение на Камила и някоя и друга английска принцеса с конски зъбки  Mr. Green), няма нападки и обиди. Обаче изневиделица се появява някой, решил, че е много важно да каже колко е грозна еди коя си, колко са й ужасни изкуствените зъби, какви бръчки имала, как изглеждала не знам колко години по-възрастна... И някак си хубаво градената тема заминава за нула време на вятъря.

# 656

хайде сега пък "дребни душици"  Joy
и т'ва заради  някакви набедени за крале? /това не е обида,Тони,а мое мнение Laughing/
Много време и нерви им отделяш ,Киара  Laughing

..........
Това за краката и мен ме въпросира  Thinking

# 657
  • София
То пък целия чар и красота в Кейт са се събрали  Laughing Даяна поне излъчваше аристократизъм и одухотвореност  Peace

Не мога да си обясня защо така скачате.Не приемате ли чуждо мнение?Мислих си,че все пак хората са малко по-широко скроени.Все пак не всички въздишат по Катрин  Whistling И защо автоматично трябва да бъда хейтър,когато не харесвам някого  Thinking
Аз дали мога да имам различен вкус от твоя? И няма нужда веднага да ме апострофираш  Stop Хич не съм чела по-раншните ти вълнения в темата.... явно реши, че коментарът ми е свързан с теб. Спокойно, не е!

# 658
  • Бургас
Как може въобще да сравнявате Даяна с Катрин  Crazy Ще пукна от смях  Laughing Но нека не задълбавам.Хора всякакви  Peace

Според мен дразнението идва от това, че се опитваш да налагаш мнението си /копирала съм първия ти цитат/. Естествено, че имаш право на мнение, но повечето харесваме Кейт и ни идва в повече на няколко пъти да я оплюваш  Grinning Кажи си мнението и толкова  Peace

# 659
Ами значи съм дребна душичка  Mr. Green Ако някой така мисли -нямам нищо против.Със съвсем ясното съзнание,че ще се стигне естествено до тук/напълно логично за нашия форум/ съм "хейтнала" Катрин  Laughing

Но пък не мога да харесам някого насила,защото на друг така му е угодно  Crazy

Тонка....съжалявам,че развалих личната ви хубава тема.Можеше да си обособите тогава тайна ФБ група и да допускате само положително настроени  членове  Mr. Green Това не беше ли форум?НЕ мисля,че нещо е заминало на вятъра.То който си ги харесва,нека си ги харесва.Обявява ме за дребна душа и продължава напред  Whistling
И някакси бях сигурна,че има и други "като мен", но просто не смееха да развалят хубавата тема,именно за да не бъдат нахокани и порицани  Grinning

Джулай.....не беше ли ти с изключително грозния пост по отношение раждането на Кейт?Аз дори не бих си помислила да напиша подобна идиотия,а както казах не я харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт