Кралски работи и клюки - 5

• 25 909
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Това, за което говори Биляна, видях в много коментари под снимките от посещението на принцеса Софи в България. Явно тук наистина не си даваме сметка за тази страна на нещата и се пускаме по пързалката на пи ар-а. Апропо, прочетох, че Софи се смята за най-топло приетата от кралицата снаха. На мен също много ми харесва.
И докато бюджетът и издръжката на фамилията не могат да ме засегнат някак, съм склонна да се присъединя към критиките за Хари, че поставя живота на много момчета в опасност с присъствието си на мисии. Там знае ли някой какъв е последният статус?

# 661
  • София
и т'ва заради  някакви набедени за крале? /това не е обида,Тони,а мое мнение Laughing/
Joy Joy Joy
Естествено, че не е обида, а глупост.  Peace

За какви дребни душици говорите, вие нещо съвсем се психясахте. Нахъсвате се една друга.  Mr. Green
Що ви трябваше да разваляте личната ни хубавата тема.  ooooh! Направете си отделна, кръстете я"Плювалник" и ходете там да се разтоварвате.

# 662

Що ви трябваше да разваляте личната ни хубавата тема.  ooooh! Направете си отделна, кръстете я"Плювалник" и ходете там да се разтоварвате.

Идеята не е никак лоша.Само,че би била озаглавена по съвсем различен начин  Wink

# 663
Стига се дрънкахте, де. Всеки има право на мнение и никой не е длъжен да харесва или не харесва някого, само за да се "впише" в обстановката. Мир, дами!  Peace

Аз пък друго се питам: повдигна се въпросът дали Кейт ще кърми бебето. И по-точно да даде пример на британките, които все по-често прибягвали до адаптираните млека. Даяна е кърмила синовете си (доколкото знам). А някой знае ли как ще постъпи Кейт?

# 664
  • Бургас
Ами значи съм дребна душичка  Mr. Green Ако някой така мисли -нямам нищо против.Със съвсем ясното съзнание,че ще се стигне естествено до тук/напълно логично за нашия форум/ съм "хейтнала" Катрин  Laughing

Но пък не мога да харесам някого насила,защото на друг така му е угодно  Crazy

Тонка....съжалявам,че развалих личната ви хубава тема.Можеше да си обособите тогава тайна ФБ група и да допускате само положително настроени  членове  Mr. Green Това не беше ли форум?НЕ мисля,че нещо е заминало на вятъра.То който си ги харесва,нека си ги харесва.Обявява ме за дребна душа и продължава напред  Whistling
И някакси бях сигурна,че има и други "като мен", но просто не смееха да развалят хубавата тема,именно за да не бъдат нахокани и порицани  Grinning

Джулай.....не беше ли ти с изключително грозния пост по отношение раждането на Кейт?Аз дори не бих си помислила да напиша подобна идиотия,а както казах не я харесвам.

Аз съм цапната в устата и имам понякога по-грубо чувство за хумор. Може изказването ми да е било просташко и "идиотия", но мисля, че е по-просташко и идиотско да обиждаш хората и да ги изкарваш какви ли не по едно тяхно изказване.  Аз поне никой не съм обидила. И се опитах кротко да ти обясня защо са ти скочили, без да те обиждам /може пак да ми прочетеш поста/, така че не се опитвай да ме уязвиш с изказването ми, направено преди две теми.

# 665
Че аз да не съм обиждала Кейт?Просто си казах мнението и се обосновах защо не ми е приятна.Обида щеше да е ако прасна някаква директна категоризация по нейн адрес  Twisted Evil
А ако човек толкова я харесва не би си позволил да се изкаже така за нея,дори и да е супер цапнат в устата  Whistling

# 666
  • София
tonkabonbonka, не се сещам, честно. Кажи на висок глас, какво имаш предвид. Да си взимам поука и да приключваме  Grinning

# 667
  • София
 Whistling

Моля, някой да вземе да постне снимка я на Камила, я на принц Алберт, че много плебейска стана темата.  Laughing

# 668
Да се похваля по-темата.Последните събития доведоха до коренна промяна в обръщенията в семейството ми-децата искат да се обръщаме към тях с my lovely royal baby,а се превърнах във Ваше височество Mr. Green,таткото в Ваше величество #Cussing out-на английски естествено,но там съм зле с правописа.Надявам се,че ща го пооправя,особено като съм аристократка вече bowuu hahaha

# 669
  • На земята, която е всъщност звезда.
Много ми харесва Кейт Heart Eyes И винаги много ме е ужасявала Даяна, хем ми грознее, хем грам чар не притежаваше.

То пък целия чар и красота в Кейт са се събрали  Laughing Даяна поне излъчваше аристократизъм и одухотвореност  Peace

Grinning А на мен Даяна в младите си години винаги ми е напомняла за млекарката Пиерета. Една такава бяла, руса, розовобуза и с разкроени поли до прасеца.

# 670
Че аз да не съм обиждала Кейт?Просто си казах мнението и се обосновах защо не ми е приятна.Обида щеше да е ако прасна някаква директна категоризация по нейн адрес  Twisted Evil
А ако човек толкова я харесва не би си позволил да се изкаже така за нея,дори и да е супер цапнат в устата  Whistling

Стига, де! Каза си мнението. Ако се опасяваш, че не сме те разбрали, напротив разбрахме, че не харесваш Кейт.  Не виждам какво правиш вече в темата след като се изказа? bowuu

# 671
Ето виждате ли колко различни мнения.Един харесва Даяна,друг не я харесва.И сега трябва да скоча и да го "оплюя" ,че не я харесва ли?  Mr. Green Е,аз не бих и няма да го направя.Нито пък ще го обявя за дребна душица  Whistling

Ау Кристал...това тактична гонитба ли беше?Напомням,че все пак това е форум... ако ви дразня,моля докладвайте ме  Grinning

# 672
От страницата на Хари във фейсбук:

# 673
  • Бургас
Whistling

Моля, някой да вземе да постне снимка я на Камила, я на принц Алберт, че много плебейска стана темата.  Laughing

Laughing Да постне някой снимки я на Камилата, я на камиларя  Laughing

# 674
Ето виждате ли колко различни мнения.Един харесва Даяна,друг не я харесва.И сега трябва да скоча и да го "оплюя" ,че не я харесва ли?  Mr. Green Е,аз не бих и няма да го направя.Нито пък ще го обявя за дребна душица  Whistling

Ау Кристал...това тактична гонитба ли беше?Напомням,че все пак това е форум... ако ви дразня,моля докладвайте ме  Grinning
'

Вече досаждате, ненужните сте в темата!  Направете си друга и си плюйте там  на воля!  Тук дразните!  Вече ви го казаха доста пъти. Още колко трябва, за да разберете?  

Общи условия

Активация на акаунт