Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от основните проблеми, които майките обсъждат във форума?
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на бременността, раждането, грижите за бебето и опита на майките да се адаптират към новите ситуации. Темите включват споделяне на лични преживявания, съвети за избор на детско оборудване като колички и столчета за кола, както и обсъждане на здравословни проблеми и грижи.
-
Какви са някои от основните проблеми, които майките обсъждат във форума?
-
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
-
Какви съвети споделят майките във форума?
-
Какво представлява изписването на бебето и какви са обичаите, свързани с това?
Късно е да се шашкаш

но във фейса се записвам с някой и друг коментар
както винаги преди преглед не е мръднал,явно усеща и се плаши
Ох в тия жеги не се издържа,през ноща като се събудя да ходя до тоалетната и цялата съм мокра все едно съм се къпала,пък тоя ММ цяла нощ не спря да ме завива да не ми бил гол кръста да не ми било голо това някоя нощ ще има скандал 

....нито мога да изпера, нито нищо. Май ме хващат лудите вече.
тоновете са ни добре. 
утре ще ходим до Джъмбо да купим , и да му мисли ако няма
А и напоследък всеки който ме види все коментира , че много малко ми оставало , коремът ми наистина е огромен
Кукувах до 4 часа.... , а после кошмари. За капак към 7 без 15 се събудих с гадни контракции, а коремът ми беше като камък
Да не дърпам дявола за опашката, ама искам по-бързо да минава времето и да раждам.